Kisiliksiz 13 Mayıs 2011 Share 13 Mayıs 2011 Peter Wollen - Sinemada Göstergeler ve Anlam Carlo Ginzburg - Güç İlişkileri; Tarih, Retorik, Kanıt Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
maddes 15 Mayıs 2011 Share 15 Mayıs 2011 Jostein Gaarder-Sofie'nin Dünyası Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vermillion 16 Mayıs 2011 Share 16 Mayıs 2011 Nihayet geldi , tahta göğüslü anime kızları gibi kyaaaaaaaaaah diye çığlık atasım geldi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Guest fairy 16 Mayıs 2011 Share 16 Mayıs 2011 tolstoy-Anna karanina:) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 24 Mayıs 2011 Share 24 Mayıs 2011 George Orwell - 1984 *o* Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 24 Mayıs 2011 Share 24 Mayıs 2011 George Orwell - 1984 *o* aynı kitabı bende okuyorum o ne ya yoldaşlar ,düşünce polisleri ya:neqoluyor: aslında karanlık bir ütopyadan ancak bu beklenirdi:qegenmis: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cilekliim 30 Haziran 2011 Share 30 Haziran 2011 Açlık oyunları adlı bir seri 1. kitabındayım daha Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
knighTeen87 30 Haziran 2011 Share 30 Haziran 2011 Dracula'nın devamı olan Drakula:Ölümsüz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 30 Haziran 2011 Share 30 Haziran 2011 Bir Gün adlı kitabı okuyorum. Yani sanırım okuyorum, benimkine okumak denirse. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 30 Haziran 2011 Share 30 Haziran 2011 Rick Mofina-6 Saniye Zülfü Livaneli-Serenad İkisinden de biraz okudum karar vermeye çalışıyorum:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
GeNeRaL52 30 Haziran 2011 Share 30 Haziran 2011 Türkler ve Japonlar diye bi kitap okuyorum. yazarı da Mehmet Bayrakdar. gerçekten çok etkileyici ve önemli bilgilerin yer aldığı harikulade bi kitap. okumanızı şiddetle öneririm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 9 Temmuz 2011 Share 9 Temmuz 2011 Tess Gerritson-Ruh Kolleksiyoncusu ve gece nöbeti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 9 Temmuz 2011 Share 9 Temmuz 2011 Adı:Cool Bir Tavrın Anatomisi Yazarlar: David Robins, Dick Pountain Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ayn 9 Temmuz 2011 Share 9 Temmuz 2011 Cassandra Clare' ın Ölümcül Oyuncaklar serisinden ikinci kitap olan "Küller Şehri" ni okuyorum.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
maddes 13 Temmuz 2011 Share 13 Temmuz 2011 Stephen King - Kubbenin Altında Özlemişim King okumayı , bin sayfadan fazla olması da ayrı güzel, hemen bitmez en azından Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 15 Temmuz 2011 Share 15 Temmuz 2011 Irvin Yalom - Varoluşçu Psikoterapi Beni ilgilendiren kısmı,kitabın son bölümü olan "Anlamsızlık" Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
knighTeen87 15 Temmuz 2011 Share 15 Temmuz 2011 Darce Stoker-Dracula UnDead Bram Stoker'ın 3. kuşak yiğeni ondan kalan notlarla bi devam kitabı yazmış. ama pek olmamış Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 17 Temmuz 2011 Share 17 Temmuz 2011 Görünmez Canavarlar-Chuck Pallahnick Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
GeNeRaL52 17 Temmuz 2011 Share 17 Temmuz 2011 yakuza dövmeli gelin - shoko tendo muhteşem gidiyor. bugün yarın bitiririm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kisiliksiz 19 Temmuz 2011 Share 19 Temmuz 2011 Japon Mitolojisi - Nelly Naumann Joseph Campbell'ın verdiği gazlan Mitoloji konusuna dalıverdim. Bir Türk Mitolojisi bir de bu. Konuları sindire sindire okumaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 25 Temmuz 2011 Share 25 Temmuz 2011 Kızıl Nehirler - J.C. Grange Uzun zaman önce filmini izlemiştim ama kitaplar her zaman filmlerden iyidir bence ... Ölü Ruhlar Ormanı ile beni hayal kırıklığına uğratmıştı Grange umarım bu eski kitabı daha iyidir... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 26 Kasım 2011 Share 26 Kasım 2011 Anna Karanina - Tolstoy Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tanoren 27 Kasım 2011 Share 27 Kasım 2011 zaman çarkı - kışın yüreği Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 27 Kasım 2011 Share 27 Kasım 2011 John C. Parkin'in "Hayatta Hiçbir Şey Senden Önemli Olmaz." "Doğunun boş verme fikrine Batının bakışı..." THE LONDON PAPER Kitabın İsmi; Fuck İt (SİKTİR ET) İsmine bakıpta almamazlık etmeyin. Gerçi ben kitapçıdan kitabı alırken 3-4 tane aldığım için aralara sıktırmış görmesinler diye : ) Kitabtan kısa bir kısım. Siktir Et'in bir yan etkisi; Bütün o eski Levi's reklamlarının da malzemesi bu değil midir zaten; Büraya motorsikletle ile girerek kızı alıp gün batımına doğru gitmek. Haydi, motorunuzu hızlandırın ve bu şarkıyı birlikte söyleyelim; Hey, ne bekliyorsun be! Bas gaza artık Vur yollara kendini Aç kollarını özgürlüğe Salla yoluna çıkacakları Aşk dolu kollarınla kucakla dünyayı Göm kendini hiçsizliğin derinliğine İsyankar ruhunla var ol yeniden. yeniden. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 20 Şubat 2012 Share 20 Şubat 2012 zaman çarkı - kışın yüreği O.O Zaman Çarkı okuyan bir insan, nadir birisin dostum. Zaman Çarkı - Düş Hançeri 2. Cilt Bu da ta'veren etkisi gibi oldu herhalde Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap