NeverSoft 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Sofinin Dunyasi - jostein gaarder Pek kolay bitecek gibi gorunmuyo:birsey gelmez: ve bununla birlikte besinci tup - michael palmer(daha basindayim ama kitap insani girisinden etkiliyor) Kalp agrisi - halide edip adivar kitaplarin 3 u de ayri telden caliyo Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Guest Cheza 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Anla Beni ilk günkü gibi- Gülay Atasoy Evlenmeyi düşünenlerin ve hatta evli olanların okuması gereken bir kitap, (Kitabın sonunda da, 'Bir kadının ibretli öyküsü' gerçek bir hikaye var.) tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 25 Mart 2010 Share 25 Mart 2010 Ahmet Ümit- Patasana Yeni başladım o nedenle yorum yapamıyorum ama Ahmet Ümit'i severim .... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 29 Mart 2010 Share 29 Mart 2010 tess gerritson-ikiz bedenler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 29 Mart 2010 Share 29 Mart 2010 Offf Tess in iki kitabını okudum çok hoşuma gitti cerrah ve çırak ı almayı düşünüyorum şu aralar... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nazende 30 Mart 2010 Share 30 Mart 2010 Kıymetli evraklar hukuku Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kordiseps 30 Mart 2010 Share 30 Mart 2010 Elektronik ölçmeler ve enstrümantsyon. Bildiğin ders çalışıyorum yani. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 31 Mart 2010 Share 31 Mart 2010 Elektronik ölçmeler ve enstrümantsyon. Bildiğin ders çalışıyorum yani. Matematik ile geometri var,olur mu ? Ben de sadece ders kitabı okuyabiliyorum.Bıktım artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 5 Nisan 2010 Share 5 Nisan 2010 Offf Tess in iki kitabını okudum çok hoşuma gitti cerrah ve çırak ı almayı düşünüyorum şu aralar... hasat ve yörünge dışında bütün kitaplarını okudum.o iki kitap malesef basım da değil (azimliyim bulacam sahaflardan falan) cerrah, çırak, günahkar ve ikiz bedenler bu sırayla giden seriye dönmüş kitaplardır. diğerleri bağımsız ama cerrahi polisiyeden hoşlanıyorsan bu kadın gerçekten bu konuda iyidir.:s34: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kordiseps 6 Nisan 2010 Share 6 Nisan 2010 Matematik ile geometri var,olur mu ? Ben de sadece ders kitabı okuyabiliyorum.Bıktım artık. Aaa niye öyle diyosun ki? Matematik geometri gibisi var mı? Yeni okuduğum kitabın adı: Mikrodenetleyici uygulamaları-Ahmet özcerit Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 6 Nisan 2010 Share 6 Nisan 2010 @Kordiseps, Metatron: Statik , Prof. Dr. Mustafa İnan. Bunu bitirdim ama. Şu ara Shannara'nın Çocukları kitabını okuyorum, altı ciltlik serinin ilk kitabı. Başlarındayım, fantastik bir kitap. Terry Brooks'un eseri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hunter 7 Nisan 2010 Share 7 Nisan 2010 Şu ara Shannara'nın Çocukları kitabını okuyorum, altı ciltlik serinin ilk kitabı. Başlarındayım, fantastik bir kitap. Terry Brooks'un eseri. Shannaranın mirası serisi 4 kitap olması lazım :S bende 4 kitabı var yani ve devamı gibi bir şey okumadım hiç... Ben ilk 4 kitabı okuyup bırakmıştım shannarayı, yani sıradaki kitap Shannaranın çocukları okuduktan sonra yorum yazarsan sevinirim, önceki kitaplardan bir farkı var mı vs vs diye Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 7 Nisan 2010 Share 7 Nisan 2010 Hmm, ben kütüphaneden aldım kitabı, orada 6 tane kitap vardı, demek başka serilere ait kitap veya eski/yeni basım olabilir. Bilgi için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Nisan 2010 Share 9 Nisan 2010 Engin Geçtan - İnsan Olmak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
armadaxster 25 Nisan 2010 Share 25 Nisan 2010 Gedik savaşları efsanesi 1. kitap - Büyücü - Çırak Raymond E. Feist Son zamanlarda bu fantastik kurgular çok sardı ya, dur bakam sonumuz ne olacak??? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Edward Elric 26 Nisan 2010 Share 26 Nisan 2010 True Blood-Şehir Ölüsü Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
muhtesemmatrix 26 Nisan 2010 Share 26 Nisan 2010 Ejderha dövmeli kızı okuyan var mı.Yorum yapabilir mi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lelouchviebrita 27 Nisan 2010 Share 27 Nisan 2010 şu an 4 kitasa saşladım Bizans Eltınları Kızıl Nehirler Sina Dağı Sırrı Kuşçu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 5 Mayıs 2010 Share 5 Mayıs 2010 Zâhir - Paulo Coelho Henüz 50 sayfa kadar okuyup bir başlangıç yaptım.Şimdilik kendine bağlayıcı bir yanı yok,ana karakter sığ biri ama yazara güvendiğimden ve o karakteri yavaş yavaş olgunlaştırıp,derinleştireceğine inandığımdan sabrediyorum.Ne de olsa kitaplar da insanlar gibi;bu kitap da yeni tanıştığı birine biraz mesafeli duruyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kyrie 5 Mayıs 2010 Share 5 Mayıs 2010 Aşk-ı Memnu ; Ziya Uşaklıgil Dizisi hiç ilgimi çekmedi fakat kitabı okumaya değer gördüm nedense. Bitirdikten sonra bakalım görüşüm ne olacak... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 25 Mayıs 2010 Share 25 Mayıs 2010 William Shakespeare - Romeo ve Juliet Uzun zaman önce animesini izlemiştim.Okurken anime ile eser arasındaki bağlantıları ve farkları görmek hoşuma gidiyor.Tek olumsuz tarafı,karakterleri her düşündüğümde gözümün önüne animedeki çizimlerinin gelmesi. Henüz kısacık bir başlangıç yaptım ve ilginç bir tirada rastladım. Aşk çok narin olabilir görünüşte Ama sert ve zalimdir tecrübe edildiğinde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Niigata 21 Haziran 2010 Share 21 Haziran 2010 Maxime Chattam - Gaia Teorisi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
enfeksiyon 17 Temmuz 2010 Share 17 Temmuz 2010 Adam Fawer - Olasılıksız.... Çok güzel bir roman, okumanızı kesinlikle tavsiye ederim... İkinci kez alıyorum bu romanı... İlkinin üzerine su dökülmüştü... tekrar kitapçıda görünce hemen aldım... ___________________________________ Geri dur, geri dur artık bittim Bir arabanın önüne seni ittim de gittim Bu devran adı hüsran gelen gitti Gidenler varı yoğunu bırakıp gitti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Cynthia 17 Temmuz 2010 Share 17 Temmuz 2010 Tanja Heitmann - Ölümsüz kızımız üniversite çağında. yazarın dili, betimlemeleri çok güzel. Okunabilir bir şeye benziyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Isot 20 Temmuz 2010 Share 20 Temmuz 2010 Fantastik ve Bilimkurgu roman arşivime en sonunda 'Warcraft : War of the Ancients'ı katmanın sevinci ile okuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap