DarkeLia 22 Temmuz 2010 Share 22 Temmuz 2010 Karin Karakaşlı- Can Kırıkları Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 23 Temmuz 2010 Share 23 Temmuz 2010 Friedrich Nietzsche - İyinin ve Kötünün Ötesinde Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Guest Cheza 23 Temmuz 2010 Share 23 Temmuz 2010 Canan- Halit Ertuğrul. (Roman) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Samandiriel 27 Temmuz 2010 Share 27 Temmuz 2010 Okumuyorum,yetti gari. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Niigata 29 Temmuz 2010 Share 29 Temmuz 2010 Bizans Altınları - David Gibbins(arkeoloji,macera,gizem) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
eczmeltem 1 Ağustos 2010 Share 1 Ağustos 2010 İstanbul Hatırası- Ahmet Ümit Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 1 Ağustos 2010 Share 1 Ağustos 2010 Ahmet Altan - İçimizde Bir Yer Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Guest Cheza 1 Ağustos 2010 Share 1 Ağustos 2010 İffeti yaşayanlar-Said Demirtaş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Cynthia 2 Ağustos 2010 Share 2 Ağustos 2010 Franz Kafka - Dava Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kyrie 2 Ağustos 2010 Share 2 Ağustos 2010 Kuantum Düşünce Yöntemi - James J. Mapes İmkansız diye bir şey yokmuş, bakalım yok muymuş... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 6 Ağustos 2010 Share 6 Ağustos 2010 Dan Brown - İhanet Noktası Ayşe Kulin - Geniş Zamanlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 9 Ağustos 2010 Share 9 Ağustos 2010 Burak Eldem - Günbatımı Fandango.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 18 Ağustos 2010 Share 18 Ağustos 2010 Dan Brown - Dijital Kale Kitabın ilk sayfalarında hissettiğim ilk duygu Dan Brown üslubuna bir süre ara vermem gerektiği oldu.Bir iki sayfa daha okuyup başka bir kitaba geçeceğim ve teknoloji romanlarına daha sonra devam edeceğim sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Nel 18 Ağustos 2010 Share 18 Ağustos 2010 Tara Bray Smith - Arada Kalanlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 20 Ağustos 2010 Share 20 Ağustos 2010 Stephenie Meyer - Göçebe Kitabı kocaman bir önyargıyla aldım elime.Bakalım neler varmış diye ilk sayfaları küçümsemeyle karışık bir merakla karıştırırken hikayeyi ilginç buldum ve devam etme kararı aldım.Alacakaranlık serisinin bende bıraktığı izlenimden dolayı yazara güvenmemiştim.Ancak bu şekilde önyargılara takılmanın boşluğunu hissettim bir kez daha.Kitap seçimiyle ilgili ufacık bir durumla bile ne çok şeyin farkına varabiliyor insan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Guest Cheza 21 Ağustos 2010 Share 21 Ağustos 2010 Duy beni - Gülay Atasoy Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 21 Ağustos 2010 Share 21 Ağustos 2010 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 28 Ağustos 2010 Share 28 Ağustos 2010 Goethe - Faust İlginç. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
A.U 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 Gretchen Rubin - Mutluluk Projesi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Doumeki Shizuka 12 Eylül 2010 Share 12 Eylül 2010 okumuyorum. ama semerkant okumak istiyorum.nezaman başlasam uykum geliyor.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 13 Eylül 2010 Share 13 Eylül 2010 okumuyorum. ama semerkant okumak istiyorum.nezaman başlasam uykum geliyor.. Kesinlikle başla derim Semerkant'a harika bir kitaptı bence... Zaten Ömer Hayyam hayranıyımdır kurgusu çok hoşuma gitmişti... Ateşle Oynayan Kız... Yeni başladım Millenium üçlemesinin 2. kitabı, ilkinden iyi diyorlar henüz başlardayım ama Salandar'ın varlığı yetiyor kitapta ... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 16 Eylül 2010 Share 16 Eylül 2010 Alaycı Kuş serinin ilk iki kitabını bir solukta bitirdim.. Eminim bu kitapta diğer ikisi kadar güzeldir... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 20 Eylül 2010 Share 20 Eylül 2010 Şeyyy yine ben, Ölü Ruhlar Ormanı - Grange Siyah kan'ı okuduktan sonra oldukça merak ettiğim ve sabırsızlıkla beklediğim bir kitaptı... İnternette konusunu okuduğum zaman büyük heyecan duymuştum ancak okuyanlar pek iyi değil dediler bakalım göreceğiz nasıl olduğunu tabii önce KPSS sınavı... 1-2 ay sonra yeniden görüşmek üzere .... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kyrie 21 Eylül 2010 Share 21 Eylül 2010 Ateşi Kıvılcımken Söndürmeli - TOLSTOY Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryoko Yoichi 21 Eylül 2010 Share 21 Eylül 2010 Yüzbaşının kızı Oo yeeaah Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap