Jump to content
  • Kayıt Ol

Tasogare Otome x Amnesia


ademania

Önerilen İletiler

tasogareotomeamnesia.png

[fieldset=KONU]

Hikayemiz Seikyou Özel Okulunda geçmektedir. Hem ortaokul hem de lise öğrencilerini barındıran ve birbirine bağlı birçok binadan oluşan bir yerdir burası. 60 yıldır süregelen yenileme ve genişletme çalışmaları, eski iç yapıların çoğunun mühürlenmesine ve terk edilmesine yol açmıştır. Sınıflar depoya dönüştürülmüştür. Merdivenler artık kullanılmıyordur. Koridorlar karanlık geçitler gibidir. Böyle labirent misali bir binanın varlığı ile doğal olarak normal olmayan olayların yaşandığı söylentileri dolaşmaktadır.

Bir gün ortaokul birinci sınıf öğrencisi Teiichi Niiya bu labirentte kaybolur ve tesadüfen bir depoya ulaşır. Burada Yuuko Kanoe isimli kuzguni, upuzun ipek gibi saçları olan, ince, uzun bir kızla tanışır. Kız kendini eski okul binasının hayaleti olarak tanıtır. Nedense bu kızı görebilen tek kişi Niiya'dır ve kızın, ne neden ve nasıl öldüğüne dair bir anısı ne de hayata karşı içinde kalan bir duygu vardır. Nasıl öldüğünü merak edip paranormal olayları araştırma kulübü kurarak gerçeği öğrenmeye ve okulu çevreleyen diğer gizemleri de çözmeye çalışırlar.

[/fieldset]

Tasogare Otome x Amnesia isimli serinin mangasının sıkı takipçisiyim, hikayesi, çizimleri ve de Yuuko'suyla şahane bir manga. Çizimleri ciddi anlamda üst düzeyde, daha arka plan çizmeye üşenen mangaka'ların olduğu bir zamanda (seni seviyoruz Kubo) olduğumuz düşünüldüğünde, kaçırılmaması gereken biri olduğu anlaşılıyor.

Bu yüzden anime adaptasyonunun yapıldığını duyduğumda epey mutlu olmuştum, fakat yapımına daha adını yeni duyduğum bir stüdyo'nun verildiğini öğrendiğimde ise yeni bir Mirai Nikki benzeri enkaz mı geliyor diye düşünmeden edemiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • ademania

    1

  • CHOBiTS

    1

  • armadaxster

    1

  • vecitasan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bu tarz gizemli film/anime/manga hepsi çok ilgimi çekiyor, merakla bekliyorum. En büyük takipçin ben olacağım ademania.

O resimdeki karakter[ hayalet kız galiba ] Bakemonogatarideki Hitagi'yi hatırlatıyor. Bakalım nasıl gelişecek anime, merakla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Severek okudugum bir mangaydı.Çizimleri güzel duruyor animede umarım birebir yansıtırlar herşeyi.Ama bölüm sayısı az gibi geldi bana.Güzel bir çeviri olacağına inanıyorum.Kolay gelsin.:bulqdum:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yeni seri hayırlı olsun

çevirilerde başarılar

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

daha önceden de yazmıştım bir daha yazayım şimdiden eline sağlık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdiden kolay gelsin. Beklemedeyiz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Şimdiden ellerinize sağlık diyorum.. aslında konusu ve çizimleri cezbetti beni diyebilirim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?