Squaw 5 Nisan 2012 Share 5 Nisan 2012 [bimgx=500] http://i1227.photobucket.com/albums/ee440/squaw2/2132457155_full.jpg[/bimgx] Başlığı daha önce açmıştım ama yeniden açayım istedim.Böyle bir haber kaybolanlar arasında olmasın diye düşündüm. Steins;Gate yapımcılarından yeni bir anime geliyor.Yine bir Visual Novel uyarlaması olan bu yapım 2012 tarihinde gelecek.Adı da yine noktalı virgül furyasından:Robotic;Notes. Bu kez olaylar 2019 yılında geçiyor,yani yine Sci Fi (Bilimkurgu) etiketinin hakkını verecek bir yapım geliyor.Umarım iyi bir seyirlik olur. Kaynak: MyAnime List Seriye ait olan MyAnime List sayfası: Robotic;Notes Açılış Şarkısı Oyuna ait bir Trailer: Pv: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
u1936443 6 Nisan 2012 Share 6 Nisan 2012 Ekim ayında yayınlanıyormuş. Diğer nokta virgülü animeleri izledim. Bu da güzel olacağa benziyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 6 Nisan 2012 Share 6 Nisan 2012 Steins;Gate çok sevdiğim bir yapımdı. Bu yapımcılardan gelekcek bu animeyi de izlemeyi düşünüyorum. İyi olur, kötü olur bilmem izleyip göreceğiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 19 Haziran 2012 Share 19 Haziran 2012 5pb ve Nitro+'ın takip ettiği 3. projesi. Mangası yayınlanmaya başladı, animesi de ekim ayında yayınlanacakmış. Hikaye, Steins;Gate ile aynı yerde, bahsedilen gerçek son, ulaşmaya çalıştıkları Dünya yani 1.048596 dünya çizgisinde geçecek. Bu açıdan çok ilgi çekici olduğunu kabul etmeliyim. Steins Gate animesini severek izleyen biri olarak plan listesine aldım. Bu arada, bu ekip "Psycho-Pass" animesi de yayınlayacakmış o da cidden iyi olacağa benziyor. Onu da listeye almak lazım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 21 Haziran 2012 Share 21 Haziran 2012 Serinin açılış şarkısı eklenmiştir.Steingate yada chaos Head serielrinden son derece uzak bir yapım olacak gibi duruyor.Oyun üzerine kurulu bir yapım.Buna benzer çok seri var bakalım bu nasıl olacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 21 Haziran 2012 Share 21 Haziran 2012 Oyun değil de bana daha çok hackerlık üzerine kurulu gibi geldi. Tabii lise içerisinde geçiyor olması ümitlerimi biraz azaltsa da beklemedeyiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 1 Eylül 2012 Share 1 Eylül 2012 Yeni pv ekleyeyim. Robot yapıp onu arenada çarpıştırma gibi bir şey olabilir gibi geliyor. Beklentilerim biraz düşse de yine de bekleyip göreceğiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 1 Eylül 2012 Yazar Share 1 Eylül 2012 pv için teşekkürler painscream, ilk mesaja ekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 1 Eylül 2012 Share 1 Eylül 2012 Şu Real Steel filminin anime versiyonu olacak sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 2 Eylül 2012 Share 2 Eylül 2012 Real Steel mi ?!?! Peeeeh... Plawres Sanshiro'yu duyanınız hiç olmadı mı ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 2 Eylül 2012 Share 2 Eylül 2012 Real Steel mi ?!?! Peeeeh... Plawres Sanshiro'yu duyanınız hiç olmadı mı ? Yok, duymamız mı lazımdı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 4 Eylül 2012 Share 4 Eylül 2012 Yok, duymamız mı lazımdı? Yaş 22. Bilmemen normal... Bizde bir dönem TV'de de gösterilmiş. 80'lerin animelerinden. Klasiktir. Robotic Notes'un konsepti Sanshiro'ya oldukça benziyor. Neyse... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap