Jump to content
  • Kayıt Ol

En Son Hangi Animelere Başladınız?


CHOBiTS

Önerilen İletiler

Artık sayfa sayısı aşırı fazla olan başlıkları kilitleyip yeniden açıyoruz.Sayfa sayısı yine belli bir seviyeye geldiğinde bu başlıkta kilitlenecektir. Kimsenin yüzlerce sayfa içinde binlerce yorumu tek tek okuyacağını sanmıyorum.

Buyrun buradan devam edin.

[thread=357]Eski konu linki[/thread]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 66
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    11

  • meyday

    8

  • loykad

    5

  • painscream

    4

F91 ve Victory Gundam hariç Universal Century Gundam serilerini mideye indirdikten sonra Gundam 00'ya (eeeeh bunu biraz utanarak yazıyorum) başladım. Şu an ikinci sezonun 10. bölümüne geldim. Ergenlik travması Newtype'ların ardından Celestial Being tayfası ve Innovator'ların ilaç gibi geldiğini söylebilirim. GUNDAM 00 A wakening of the trailblazer'ın ardından UC'ye hızlı bir dönüş yapmayı, Char's Countrattack'ı ve Gundam 0083 Stardust Memory'i tekrar izlemeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Guilty Crown:

İyi bir başlangıç yaptı. Güç kazanma olayını Code Geass' a benzettim. Merak ettiğimden öncelik verdim bu animeye. Beklentilerimi karşılayacağına inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Slam Dunk: Hep izlemek istiyordum, sonunda başlayabildim. Basketbol ve Hanamichi gibi bir karakterin bir arada olması animeyi daha da keyifli hale getiriyor:011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Akagi

Fukumoto-sensei'n 1992'den beri devam eden aynı adlı mangasından uyarlanma bu zeka pırıltısı animeye başladım. Kaiji'den sonra bu türe olan açlığımı yine bir Fukumoto eseri kapatabilirdi anca. İlk bölümden koltuğuma mıhlandığımı söylersem abartmış olmam. Dili biraz ağır bunun en büyük sebebi de Mahjong oyununun bize çok yabancı olmasından kaynaklanıyor. Oyunu anlamaya çalışırken yapılan hamleleri ve dialogları kaçırmak mümkün. İlk 3 bölümü izlerken sürekli durakladığımı belirtmeliyim keza ilk bölümler mahjongun kurallarının anlatıldığı, tanıtımın yapıldığı bölümler.

One outs'daki Toua karakterinin de Akagi'den esinlenerek tasarlandığını belirtmeliyim. İkisi de çok rahat korkusuz ve acımasız hamlelerde bulunuyorlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sakamichi no Apollon~~Ne zamandır şu animeye başlayacağım bir türlü fırsatım olmamıştı.. Bol bol caz dinleyeceğiz gibi *-*

Sentarou karakterini şimdiden favorilerime aldım.. Konusu güzel zaten daha haftalar önce dikkatimi çekmişti, çizimleirni de sevdim (ana karakterlerden biri olan kız daha güzel çizilebilirdi ama u.u ) karakterleri falan da sevdim, yapmacıklıktan abartıdan uzak (:

Romantiz konusuna birden çok hızlı girildi gibi geldi bana ve çok da karıştı.S

bakalım devamını sabırsızlıkla bekliyorum ben :25550:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mirai Nikki:

Güzel bir başlangıç yaptı. Beklentim yüksek bu animeden. Aksiyonu iyi yaşatacağına inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tsubasa Reservoir Chronicle' a başladım ama

Destansı lirik epik kılıçların çarpıştığı masalsı bir seri beklerken ilk 6 bölüm karşıma basbayağı pokemon gibi bir şey çıktı.

n34e y3434apalim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hyouka~~ Çizimlerini ve açılış müziğini çok beğendim, çok tatlı ^^

Eru bana ano hana'daki Menma'yı hatırlatıyor hep :( çizimlerini benzetiyorum, saç göz renk olarak farklı sadece..

Çocuktan hoşlanmadım, sürekli tekrarladığı yapmak zorunda olmadığım hiçbirşeyi yapmam, yapmam gerekeni de hızlıca yaparım, gibi bir sözü vardı çok saçma geliyor :S

konusu da ilk bölümden fena değildi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Beelzebub'a başladım ya bir insan bir animeyi bu kadar mı merak eder ya...ilk bölüm harikaydı, şeytan erkek karakterler kaynıyo anime dünyası melek bir erkek karakter gören oldu mu hiç?:011: O bebek ne yapışkan bir şey be...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fate Stay Night~~ Uzun zaman önce indirmiştim aslında yeni başlayabildim, ilk 3 bölümü izledim bugün güzel gidiyor. Kutsal kase tarih mitoloji falan içermesi ayrıca ilgimi çeken konulardı bir Saber'i merak ediyordum hep :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Mangasını müthiş keyif alarak okuduğum, Area no Kishi'nin animesine başladım. Naruto'yu en baştan izliyorum, bir de çocukluğumda BRT'de takip ettiğim Magic Knight Rayearth'e başladım bugün.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

uzun bir zamandan sonra filim manga ve kitaplara ara vermişken Armed Librarians Book of Bantorra ile başladık umarım gerisi gelir.. Şii komşular anime istiyorum.. @bahamecha (kenjinin altyazı durumunda var mı bir gelişme biliyor musun?)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sword art online serisine başladım ve bayıldım :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Wolf's Rain (Başlarda olsam da henüz şimdilik güzel gidiyor.)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

28pf5y.jpg

Mystrious Girlfriend X [Nazo no Kanojo X]

Aslında mangasını çok uzun zamandan beri azar azar takip ediyordum, son 1 haftada 30 bölümden fazla okuyunca animesinin olduğunu çeviride gördüm ve hemen başladım bugün izlemeye, çok şeker! yapmışlar. ^_^

Mangayı uzun zamandır takip ettiğim için baş karakter Urabe Mikoto'nun kişiliğine fazlasıyla aşinayım ve o karakterin sesini animede bence "kusursuz" yansıtmışlar, ben çok beğendim; tam olması gerektiği gibi Urabe çoğunlukla ruhsuz, iştahsız, hareketsiz, durgun, ölü gibi hareket ediyor ve bu hareketlerine uygun şekilde konuşuyor...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Bu gece Highschool of the Dead'e başladım. Kısa bir seri ama baya hareketli, çok çabuk sardı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Those Who Hunt Elves

Master Keaton

Folktales From Japan

ve güncel serilerden bir kaçı daha.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
gundamaster

Phantom: Requiem for the Phantom

Başlangıçta animeyi biraz yadırgadım. İlk anda yapılan flashbackleri biraz karışık buldum çünkü. Bodoslama bir anlatım vardı ilk bölümlerde. Sonra hikaye yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bir tetikçinin başka yetenekli birini tetikçi haline dönüştürme hikayesi anlatılıyordu ilk kısımlarda. Tabi olayın arka planı daha derin. Şehri ele geçirmeye çalışan ve birbirleri ile çatışan gruplar. Bunların arasında piyon gibi kullanılan ve hayatları hiçe sayılan tetikçiler.

Müzikler özellikle çok başarılı. Açılış çok iyi fakat Alice project'i hiç sevmediğimden kapanış için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ostlar ve özellikle inset songlar fevkalade olmuş. Çizimlerini de oldukça başarılı buldum. Ein karakterinin çiziminin biraz daha oturaklı olmasını isterdim. Karakter tipi bir tetikçiye kıyasla çok çocuksu kalmış. Gerçi bu durum kamufle olma adına da yararlı bir durum.

İlk 10 bölümde her şeyi anlattı bitti gibi oldu ama kalan 16 bölümü daha var. Oralarda ne olacak bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 ay sonra...

Hajime no Ippo

İlk beş bölümü hızlıca izlemişim. Hasta hasta adamı kıpırdatıyor boxing.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1 ay içinde seni koşu yaparken de görücem ben :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aura: Maryuuinkouga Saigo no Tatakai 8/10

Chunibyou havasında geçen güzel ve anlamlı bir hikaye yer yer inanılması güç sahneler olsada zevkli bir yapım.

Namiuchigiwa no Muromi-san 7/10

Seriye konusu hoşuma gitti diye baladım ama pek aradığımı bulamadım ama eğlenceliydi genel manada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ace of Diamond

BlazBlue

Kyousougiga

Samurai Flamenco

Strike the Blood

Magi S2

Coppelion

Hajime no Ippo S3

Log Horizon

Nagi no Asukara

Kuroko no Basuke S2

Kill la Kill

Kyoukai no Kanata

İlk defa bu kadar fazla sezon animesi izliyorum. :gul gul: Hepsinin sonunu getiremeyeceğim büyük ihtimal ama, aralarından kesin olarak devamını izleyeceklerim Ace of Diamond, Magi S2, Coppelion, Hajime no Ippo S3, Log Horizon, Kuroko no Basuke S2, Kill la Kill. Hepsini izlemek istiyorum aslında, diğerleri de kötü değiller. Ama ya zamanla izleyesim kaçacak, ya da fırsat bulamayacağım, bölümler birikecek ve böylelikle arada kaynayıp gidecekler. (Gerçi 7 tane sezon animesi bile benim için fazla) Bakalım artık. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?