Jump to content
  • Kayıt Ol

Hangi Cep Operatörünü kullanıyoruz ?


bedifeci

Hangi Cep Operatörünü kullanıyoruz ?  

46 oy

  1. 1. Hangi Cep Operatörünü kullanýyoruz ?



Önerilen İletiler

anime.hiiragi_tsukasa.phone.jpg

operat%C3%B6rler.jpg

Anime severlerin kullandıkları operatör ,hattı merak ediyoruz.Burda sadece operatörü belirtmeyelim.Ayrıca hizmet anlayışlarını, birbirlerine benzeyip benzemedikleri ,iyi tarafları ,tabi ki kötü taraflarını açık ve sivri dille belirtelim.Sitemizde hiç azımsanmayacak genç profili var ,umarım burda yazdıklarımızı okurlar , kendilerine çekin düzen verirler.

Not:[WRONG]Kendi görüşümü sonraya bırakıyorum.[/WRONG]

Çoklu oylama seçeneği de aktif.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 15
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bedifeci

    2

  • VarOlanBiri

    1

  • Retsamllort

    1

  • vivi

    1

şimdilik türkcell kullanıyorum ama bimcell daha iyi gibi, 1 yıllık abone olana 12 kilo un hediye ediyorlarmış diye duydum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Avea kullanıyorum, bal paketi benim için çok uygun bir tarife, ayda 20 lira 250 sms, 250 dakka her yöne, özellikle 250 mb interneti benim için çok önemli. İnternet bağlantısı çok sorunlu, bir türlü 3gs bağlantısını yakalayamadım, Edge ile bağlanıyorum. Okulda olunca okulun netini sömürüyorum o açında daha bir güzel oluyor:P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Avea kullanıyordum ama genelde sms hizmetini bol lullanan biri olduğum için Turkcelle geri taşıdım numarayı... Dün 20tl yükledim 10 dk sonra hattımda 7tl kalmıştı :to_sulk: Allah kimseyi Turkcel'in eline düşürmesin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

vodafon sınırsız tarife.ev telefonu ve tum vodafon luları full sınırsız arıyorum.turksel ve avea ıcın 1000 dakka hakkımda var 55 lira.başarılı bayağı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

vodafon sınırsız tarife.ev telefonu ve tum vodafon luları full sınırsız arıyorum.turksel ve avea ıcın 1000 dakka hakkımda var 55 lira.başarılı bayağı

Katılıyorum. Vodafone özellikle el değiştirdikten sonra baya bir değişiklik yaptı. Tarifeleri her keseye ve kullanım şartlarına göre çoğaltıldı. Ve müşteri hizmetleri gibi geri planda kalan hizmet kalitesi de baya arttı. Kampanyalarıda sağlam ve kaliteli ürünlerle destekli. Üstelik Turkcell gibi sağlamış olduğu hizmeti insanın ceplerini daha fazlasından değil, ihtiyacı olduğu ve kullananın kullandığı kadar boşaltarak :) şimdi iltifat mı ettim, hakaret mi ettim bende anlamadım dermişim..

Benim paketimde aynı hemen hemen. Sabit ve vodafon kullanıcıları ile msj+arama sınırsız, diğer şebekeler 2000 dk.+2000 msj +2 GB net 79 TL

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aveada seçenek paket sayısı artırılmalı.Birde geçişlerde kendi müşterisini düşünmüyor.Hep yeni müşteri odaklı.Onun için aveayı bırakacak gibiyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Turkcell kulanıyorum. Konuşmayı seven bi insan olmadığım için aylık her yöne 5000 sms paketi bana yetiyor. (Hatta artıyor bile xD) Bir de yanında 100 mb internet veriyor çok da güzel oluyor. :D Bu ay 20 tl yükledim, her yöne 180 mesaj ve 60 dk konuşma verdi. (Daha önce hiç 20 tl yüklemediğim için bilemiyorum niye böyle yaptı :qzirvede: )

Diğer operatörlere hiç bakmadım gerçi, tarifelerine falan.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Avea kullanıyorum ama tarifelerden yararlanma gibi bir durumum yok. 10 tl yüklüyorum 2-3 ay gidiyor bana. Gerektiğinde ailemi arıyorum o kadar. Bana kalsa telefon bile kullanmam ama aile merak edince kullanmak zorunda kalıyor insan.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tek bir numara ile ( kız arkadaşım ) çok uzun konuşuyorum, diğerleri ile 500 dk kadar yetiyor, mesajlaşmadan nefret ederim, internet paketi almama gerek yok, zaten her yerde wireless var. Ben 3 operatörü de uzun süre kullandım tek tek yazayım da benim durumda olan arkadaşlara belki faydalı olur.

Turkcell : Minimum konuşma sms int size yeterli değilse ( 3 ünden herhangi biri ) yani telefonu çok az kullanan biri iseniz sizin operatörünüz. ( veya banka hesabınız xl ise ). Diğer hiç bir şartta yaklaşmayın çünkü fatura ortalama beklenilen/tahmin edilen X 2 şeklinde gelecektir.

Avea : (şu anki operatorüm ) kesinlikle her şart altında uzak durulması gereken operator özellikle yukarıda belirtilen vodafone'un 55 liralık tarifesi var iken. Müşteri hizmetleri çok kötü, hatta bırakın onları ankaranın göbeğindeki kızılaydaki adamlar bile müşteri memnuniyetinin yanından geçmiyorlar kalite konusunda, 3 -5 defa faturamı anlayamadığımı falan belirttim onlar da bana izah edemeyeceklerini belirttiler. o derece yani. + fatura yine tahmin edilenden (turkcell kadar olmasa da ) fazla geliyor. Ha bi taraftar hattı var, aylık 15 lira taraftar içi sınırsız + her yöne 150 dk. Ben birde bunu deneyeceğim bakalım nasıl çıkacak olmazsa voda ya geçiş yapıcaz.

Vodafone : 55 liralık tarifesi inanılmaz uygun + kesinlikle %70-80 çoğunluğun taleplerini sağlıyor, (ha sen neden ayrıldık diceksiniz, ben saf gibi yaptığım ultimate analizlerle avea'ya gecersem aylık 20 lira karım olur dedim - faturam 50, 60 arası geliyor her zaman), yakında tekrar geçiş yapmayı düşünüyorum.

Benim için operatörün gönderdiği fatura benim beklediğim faturayı en fazla %10 geçmeli daha fazla geçmemeli, turkcell ve avea bu açıdan acayip sınıfta kaldılar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aylık ortalama 8000 ile 12000 saniye arası filan konuşuyormuşum.Baya az buldum.2000 dakikalık Paketimi biraz düşürmek lazım şirketler kullansam da kullanmasam da parayı çatır çatır alıyorlar.Operatörler bu konuda gördügüm kadar seçenek üretmede kısırlar.Sms kullanmıyorum ve hoşumada gitmiyor.Azda olsa internet paketi eklemeliydiler.Vodafone kullananlar bu operatörden memnuniyetlerini yada memnuniyetsizliklerini belirtirseler memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Türkcell kullanıyorum, hiç de sevmiyorum telefon hatlarını, cep telefonu bana çok ters ama zorunluluktan kullanıyorum. aylık 5 lira 10 dakka 100 mesaj verse süper bi tarife olur ama işte yok öyle şeyler :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Benim fikrim, görüşüm ve tercihlerim ;

Kız arkadaşınız veya geniş bir arkadaş kitleniz var ise ve pek sosyal değilseniz kesinlikle Avea derim, SMS konusunda gayet başarılılar... Sanki Messenger'dan yazışıyormuşsunuzcasına(ne uzun kelime oldu, yazarken zorlandım) sohbet edebilme imkanı sunuyor. Tabiki şimdi yeni nesil akıllı telefonlar var, wi-fi bulduğunuz taktirde veya ucuza bir internet paketi aldığınız taktirde sms'e artık ihtiyaç duyulmamakta.. Örneğin; Whasapp ve benzeri uygulamalar.

Bunun dışında AveA herkesin bildiği üzere çok kalitesiz bir hizmet sağlamakta, zaten sırf memurlara ve öğrencilere hitap etmektedir ağırlık olarak. 4 yıllık bir ilişkimin bittiği ilk gün hattı kapatıp Tcell'e geçtim ve derin bir "OHHHH" çektim açıkcası.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?