antioksidan 22 Nisan 2012 Share 22 Nisan 2012 Şimdi beyler kulaklık lazım. Müzik dinlemek için. Böyle çok gürültülü müzikler. Misal: Dışarıya ses vermemesi ve çok pahalı olmaması önemli. Fakirim olm ben. Ne almalı, ne etmeli? Öptüm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DrCrow 22 Nisan 2012 Share 22 Nisan 2012 Bütçen ne kadar ? SENNHEISER HD 180 PHILIPS SHO8801 O'Neill Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 22 Nisan 2012 Yazar Share 22 Nisan 2012 Bütçen ne kadar ?SENNHEISER HD 180 PHILIPS SHO8801 O'Neill 100 TL'ye kadar zorlayabilirim. Filips gözüme hoş geldi, listeye aldım. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 22 Nisan 2012 Share 22 Nisan 2012 eğer parası önemli değil diyorsan pahalı ama Monster Beats By Dr. Dre Studio. Yok bütçem önemli diyorsan philips veya sony ama beats' in ses kalitesi yok Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DrCrow 22 Nisan 2012 Share 22 Nisan 2012 100 TL'ye kadar zorlayabilirim. Filips gözüme hoş geldi, listeye aldım. Teşekkürler. Evet frekans tepki aralığı güzel ( 15 - 24 000 Hz), müzik için tercih edilebilir.Genel olarak baktığımızda 20-20 000 Hz kulalıklar yoğunlukta oyuncular için. Bu aralıkta müziklerdeki düşük frekanslı enstrümanları rahatlıkla duyarsın. Teknik Özellikler Ses • Akustik sistem: Kapalı • Mıknatıs tipi: Neodimyum • Ses bobini: CCAW • Diyafram: Mylar dome • Frekans tepkisi: 15 - 24 000 Hz • Empedans: 32 Ohm • Maksimum güç girişi: 100 mW • Hassasiyet: 107 dB • Hoparlör çapı: 40 mm • Tip: Dinamik 63TL gibi fiyat etiketi mevcut http://www.gold.com.tr/U133274/Philips-Sho8801-O-neill-Siyah-Kafa-Bantli Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 22 Nisan 2012 Yazar Share 22 Nisan 2012 eğer parası önemli değil diyorsan pahalı ama Monster Beats By Dr. Dre Studio. Yok bütçem önemli diyorsan philips veya sony ama beats' in ses kalitesi yok Monster'a o parayı verirsem beni evden atarlar. O kadar profesyonel bir kulaklığa da gerek yok sanırım. Başka bir zamanda artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 22 Nisan 2012 Share 22 Nisan 2012 Sirkeci'de Doğubank'tan aldım 5 liraya sene başında, hala çalışıyor meret, tavsiye ederim Okan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 22 Nisan 2012 Yazar Share 22 Nisan 2012 Sirkeci'de Doğubank'tan aldım 5 liraya sene başında, hala çalışıyor meret, tavsiye ederim Okan Fakirlik ne kötü şey lan Beynim eridi vallahi, mağazada ilk gördüğüm kulaklığı alacağım bu gidişle. ÖSS tercihini bu kadar ciddiye almamıştım be. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Retsamllort 22 Nisan 2012 Share 22 Nisan 2012 1 sene önce pilipis marka SHS3200 KANCALI TIP KULAKLIK almıştım sanırsam 30 ile 40 civarı idi teknosada çok güzel kulaklıktır tavsiye ederim her tür hardcore rockolsun klasik müzik olsun çok güzel çıkarıyor. haberin ola Bileşen 1 : Kancalı Tip Kulaklık Kulaklık Tipi : Kancalı stereo kulaklık Malzeme : Neodymium Hassasiyet : 100dB Bağlantı : 3.5mm stereo jack Kablo Uzunluğu : ~ 1.2 metre Diğer : 15mm hoparlör sürücüsü : Son derece dayanıklı tasarım : Mükemmel ses kalitesi : 3D Flex Soft kulak kancası : Bas notaları güçlendiren bas borusu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap