Jump to content
  • Kayıt Ol

Hangi telefon çeşidi daha kullanışlı?


Retsamllort

Hangi telefon çeşidi daha kullanışlı?  

46 oy

  1. 1. Hangi telefon çeþidi daha kullanýþlý?



Önerilen İletiler

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Retsamllort

    3

  • VarOlanBiri

    2

  • armadaxster

    1

  • fishéyé

    1

En Çok Yazanlar

Kesinlikle dokunmatik. Ben başta dokunmatik kullanamam dedim.Parmaklarim biraz kalın olduğundan msj yazması zor olur diyordum ama 1 haftada alışıyorsun. Dokunmatik video izleme acisindan iyi, klavye olacagina daha genis ekranda video izliyorsun.

Bir sürü artısı var.modele görede değisiyor tabiki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Telefon kullanmadığım için cevap veremiyorum konuşmayı da sevmem ama mesaj yönünden tabiki dokunmatik derdim...wew434

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Valla ben ilk çıktığında iphone'u kullanmıştım hafta bile dayanamadım büyük ekran iyi ama sürekli ekran kirleniyor, kullanımı zor, grafik olarak güzel oyunlar çalışsada oyunlarda gram zevk alınmıyor. Bu sebeplerden ötürü dokunmatiklere pek ısınamadım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben iphone kullanıyorum. Oyunlarda dokunmatik gayet güzel oluyor. Film cektirip kullanirsan parmak izi acisindan daha iyi olur. Uygulamalara değinmiyorum bile.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ya uygulama olarak iyi tabi gerçi android teller daha iyidir xperia falan mesela. iphone daki ios o kadar iyi değil. ama insan tıkırtı sesi duymak istiyor. eskiden telefonun cebimden çıkarmadan mesaj çekerdim ama bu dokunmatiklerde mümkün değil. Dokunmatiğe berbat demiyorum ancak bana göre kullanışsız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence hem dokunmatik hem tuşlu. Dokunmatik menüde dolaşırken vs. tuşlar da mesajlaşırken işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

kişinden kişiye deyişir film kitap gibi şeylerle yapanlara tam dokunmatık olur mesaj yazanlara klavyeli olur birde benim gibi sadece görüşme ve müzik dinleyenlere düz tip telefonlar işini görü ha iş içinde kulanacaklar taplet türü telefonlar yönelmesinde fayda var..!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Dokunmatik !

Yeni çağın en çok ilgi duyulan teknoloji alanı, tabiki yakında tahttan indirilecek çıkan haberleri ve gelişmeleri göz önüne bulundurursak. Hissetmatik olabilir çok yakında :)

Dokunmatik telefon kullanmak belkide daha önce hiç öyle bir teknolojiyi kullanmadığımızdan dolayı bize ayrı bir haz veriyor, evet evet haz veriyor. O ekrana hafif bir dokunuşunuzla sizin verdiğiniz komutu algılaması size veya bana aşırı derecede haz veriyor, peki niye ?

Çünkü hayatınızdaki ilk öpüşmeniz gibidir. Daha önce yaşamamışsınızdır...

Birçok avantajı olduğu gibi, dezavantajıda oluyor tabiki. Zaten hayattaki seçimler hep böyle olmamışmıdır...

Örneğin, ıslak eliniz ile hiç bir işlem yapamıyorsunuz dokunmatik telefonda :)

Yağmurlu bir gece, sizi kovalayan şahıslar var arkanızda, acil polisi veya tanıdığınızı aramanız gerekmekte.. İşte o an, en büyük dileğiniz belkide bir Nokia 5110'a sahip olmanızdır.

Bir başka açıdan bakalım. Uzun bir yolculuğa çıkmışsınız, yanınızda sadece telefonunuz var. İşte dokunmatik veya akıllı telefona sahip olduğunuz için kendinizi mutlu hissettiğinz bir an.

Şöyle bir Nokia 3210'un ufaltılmış ve modernize edilmiş hali olsa, açıkcası onu tercih ederdim şu an. Dokunmatikten neredeyse hiçbir farkı yoktu o döneme göre. Tuşları tamamen gelebilecek en konforlu hale getirilmişti.

Hangi Telefon çeşiti daha kullanışlı ?

Çiftçiye göre basmatik, Ofis çalışanı için dokunmatik, Fabrika işçisine göre basmatik, Öğretmen için dokunmatik... Kişiye ve çalıştığı uğraştığı alana göre değişir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?