Underfined 28 Nisan 2012 Share 28 Nisan 2012 Aslında haber eski bir haber ancak ortada resmi bir açıklama yoktu...Filmi yapan şirket geçen haftalarda bir açıklama ile One Piece Z filminin bu yıl Aralık ayının ortasında yani 15inde vizyona koyma planlarının olduğunu açıkladı... Filmde Mugiwara tayfasını şu ana kadar gelmiş geçmiş en güçlü ve en zorlu rakip bekliyor...Bakalım bizde bekleyip göreceğiz.. Ha unutmadan kısa bir fragmanıda eklemeden geçemeyeceğim.. Filmin Kısa Fragmanı One Piece Film: Z [teaser] - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 28 Nisan 2012 Share 28 Nisan 2012 güzel bi haber.merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
blackgod 29 Nisan 2012 Share 29 Nisan 2012 Gelmiş geçmiş en güçlü düşman olsa ne yazar, tek bir tane korsanlar kralı vardır. takipteyim. en güçlü düşman da olsa yerle bir edişini izlemeyi dört gözle bekliyorum. Haber için ayrıca teşekkürler kolay gelsin bolca, çevirirken eğlenerek çevirmeniz dileğiyle iyi çeviriler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 17 Ekim 2012 Share 17 Ekim 2012 Shounen Jump'ın yeni sayısında belirtildiğine göre ünlü Kanadalı şarkıcı Avril Lavigne One Piece'in yeni filmi Z'ye şarkı verecek. Aynı yazıda Avril Lavigne'ın da bir One Piece takipçisi olduğu, Eiichiro Oda'nın da bir Avril Lavigne hayranı olduğu yazılmış. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zero 13 Kasım 2012 Share 13 Kasım 2012 tmovie z nin kısa videoları çıkmış belki benim gibi fark etmeyen varsa göndereyim dedim coby falan hepten 2,5 metre olmuş gibi duruyo adam 1.10dan 180e fırladı 2 yılda One Piece Film Z New Scenes - YouTube buda karkater tasarımı (zoro, sanji tam kaptan gibi olmuşlar) One Piece Film Z Character [HD] - YouTube Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap