Underfined 28 Nisan 2012 Share 28 Nisan 2012 [bimgx=400] http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/7/7c/M15_poster.png[/bimgx] Japonyanın köklü animelerinden olan Pokemonun bu yılki filmi daha önceleri duyurulmuştu.Ancak 1 hafta içerisinde hem isim hem fragman hemde tarih belli oldu.Temmuzun 14ünde yayınlanacak filmin uzun fragmanı ise Japonyada pokemon ile ilgili bir programda yayınlandı. FRAGMAN [/center] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fishéyé 28 Nisan 2012 Share 28 Nisan 2012 Artık pokemonun animasyonlarından cidden haz almıyorum ama yine de izliyorum umarım bu 14. filmden iyi olur... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 28 Nisan 2012 Share 28 Nisan 2012 3D efektler harbidende kötüymüş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bigbody 29 Nisan 2012 Share 29 Nisan 2012 bu çocuk biraz olsun büyümemişmi hala..... misti felan hatırlıyorum en son :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 29 Nisan 2012 Share 29 Nisan 2012 Aynen, büyümemiş ama bir önceki sezonu süperdi, gerçekten merakımdan dayanamayıp izlemiştim. Şu yeni sezon beş para etmez kanımca. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 2 Mayıs 2012 Share 2 Mayıs 2012 Ben 5 yaşındaydım ash 10 yaşındaydı 7 yaşında geldim ash 10 yaşındaydı 13 yaşına geldim ergenliğe girdim ash yine 10 yaşındaydı 17 yaşındayım lise bitecek neredeyse ash hala 10 yaşında Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lotas120 3 Mayıs 2012 Share 3 Mayıs 2012 pokemonun ilk 3 - 4 sezona kadar cok güzel di son cıkanları hiç izlmedim ama bunuda izleyecegimide sanmıyom ama iyi çalışmalar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap