Jump to content
  • Kayıt Ol

Full House


Squaw

Önerilen İletiler

Full_house_2.jpg

KÜNYE:

Adı: Poolha Wooseu / Full House

Diğer Adları: Pool Ha-woo-seu

Tür: Romantik, Komedi

Yıl: 2004

Kanal: KBS2

Toplam bölüm: 16

Yönetmen: Pyo Min Soo

Yazar / Senarist: Min Hyo Jeong

''....

Uçakta tanıştık. Korkuyor gibi görünüyordu ve ben de dönüp uçağa ilk binişi mi diye sordum.Çok tatlı görünüyordu.

....''

Bahsedilen uçak yolculuğunu izlememiş olan biri olsaydım eğer şu cümlelere gözüm kapalı inanabilirdim, Young Jae gibi birinin böyle bir sevimlilikle tanışma hikayesini ortaya döküşüne kim ifadesiz kalabilir ki?!'' Kameralara oynamanın'' karşılığının bir kanıtı olsa gerek bu.Yaptıklarını kapatmakta onun üstüne tanınmayacak biri Lee Young Jae,namına ve kendine yakışır şeyler yapan biri.Animelerden fırlamış bir Oryan (Tsundere dişilerin erkek versiyonu) karakter gibi adeta.Kendini beğenmiş;gururu ve kibiri yüzünden duygusallıktan mümkün mertebe uzak durmaya çalışan ve aşık olduğu insana bağırıp çağıran biri.Han Ji Eun'sa animelerden fırlamayan bir dişi,saflıklardan uzak hakkını yedirmeyen ve azmini devamlı gün yüzüne çıkaran. Bunlara karşın ''dostluk'' kavramı yüzünden hayatı mahvolan;hayatında sahip olduğu iki dostunun oyununa maruz kalışından sonra haklı olarak kimseye güveni kalmaz Eun'un.

417_0_417.jpg

Yukarıda bahsi geçen arkadaşlarının sayesinde Eun kandırılıp da tatile yollandığı sırada Lee Youn Jae ile karşılaşır,bu karşılaşmada ikisi için de çok şey gizlidir elbet.Eun ilk kez uçağa biniyordur ve haklı olarak üzerinde bir tedirginlik vardır.Biraz stresli bir yolculuk olacaktır çünkü apar topar olan bir seyahattir bu, başlarda neden böyle bir hediye kazandığına anlam veremez Eun,tüm masumluğuyla verilen uçak biletini kabul eder ve yolculuğuna çıkar.Yan koltuğuna ise ülkesinin en ünlülerinden biri olan ve tüm genç kızların ilahlaştırdığı Young Jae oturur ve medyada yansıtıldığı gibi hiç de arkadaş canlısı değildir.Eun'sa Young'a ünlü biri gibi yaklaşmayan ilk kişidir,oldukça doğal ve sakar aynı zamanda da pasaklı oluşuyla tüm yolculuk süresince Young Jae'yi çileden çıkartır.Otellerine yerleştikleri dönemde de oda işlemlerini yaptırdğı esnada Yu Min Hyuk çıkar karşısına.(Bu sahnenin gelişiyle bazen gittiğin ülkede yabancı dil bilmemenin iyi olacağını düşünmeye başladım. :P)

Yoo_Min_Hyuk_010003.jpg

Tatilde yaşanılanlar sonrası Eun zar zor şehrine dönmüştür ve döndüğünde onu kötü bir sürpriz beklemektedir,hemen ardından da asıl darbeyi yer.Yaşanılanlar sonucu evini kaybeden Eun, Young Jae'nin kaçış yolu olarak gördüğü anlaşmalı bir evliliğe girer. Hiçbir şey göründüğü gibi olmaz elbet;medyaya göre onlar mutlu bir çift Eun'a göreyse ev sahibi - hizmetçi ilişkisinden öte bir şey değildir.Eun mecbur kaldığı bu işi yaparken bir taraftan da en büyük hayali olan,isim yapan bir yazar olmaya doğru yaklaşma çabası vermektedir. Bunların yanında da aksi,titiz,huysuz,gururlu,kibirli ve olması gerektiğinden daha fazla olan asabi kişiliğiyle Young Jae ile uğraşmak zorundadır,ona tıpatıp benzeyen büyükanneyi de unutmamak lazım.

Adına aldandıklarımdan biri Full House,adını okuduğum ilk anda aklıma çocukluğumun Full House dizi gelmişti. Ordaki evin doluluğunu düşününce kendine ne kadar da çok yakıştığına inanırdım,hele de Jess amcanın varlığıyla herkesin hayal edebileceği bir ev diye düşünürdüm hep.(◡‿◡✿) Bundaysa evin kendi güzelliği ile yaşanılanların verdiği düşünceyle yeni bir Full House isteği duydum.Sevgiyle doldurulmuş bir evin olduğu düşüncesiyle verilmiş bir isimdi Full House (Dolu Ev).Young Jae gibi birinin varlığının verdiği dolulukla bu ismi hak ettiğine de inanabilirdim aslında.Öyle asabi,öyle gururlu ve öyle kavgacı ki çıkardığı yaygaralıklar hiç de yabana atılmayacak cinsten.Eun'un da ondan aşağı kalır yanı yok çoğu zaman,tek mekanda geçen bir temaya göre oldukça kalabalık bir diyalog ve olaylar bütününe sahip,tüm bunların yanında dramalardan eksilmeyen kare asına.Çoğu dramanın ortak özelliğidir bu;iki erkek iki kadından oluşan bir kare as etrafında döner olaylarımız.Full House da bu düzeni bozmayanlardan olmuş.Oyunculukların verildiği kaliteye eklenen mimiklerse dizinin en keyif veren kısmı.Özellikle de Bi Rain'in popüleratisine rağmen ortaya serdiği mimik ustalığı gözden kaçmayacak cinsten.Bi Rain'i ilk kez izledim,Song Hye Kyo'i de ilk kez izledim.Aslında bakarsanız bu dizide rol alan oyuncuların hepsini ilk kez izliyorum ama hepsinin de rolünün hakkından geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.Bi Rain,So Ji sonrası bünyeme eklediklerimden biri oldu,hatta kazıdım diyebilirim.Sevdim kendisini;o sinsi gülüşlerini,kendi kendine söyleniş anlarını,asabi çıkışlarını, yaygaracalığını, çocuksuluğunu ama hepsinden öte onda olabileceğini asla düşünemeyeceğim utangaçlığını.Hepsini topladığımdaysa sevilesi biri olup çıkıyor Bi Rain.İzlerleri ''Full House'' adı geçtiğinde asıl aklıma kazınan şeyi tahmin edebilir eminim.Özellikle de Young Jae'nin yaptığı Three Bear (Üç Ayı) dansını asla unutamam;o nasıl bir sevimliktir o nasıl bir şekerliktir öyle. :) Hele son kamp sahnesindeki utanan Young Jae gibisi yoktu, seviyorum seni Bi Rain ama kusura bakma So Ji'yi tahtından edemeyeceksin. :P

fullhouse9xu9.jpg

full-house-12.jpg

Dizinin türüne göre sahip olduğu sakinliği sevdiğimi söyleyebilirim,bence tek mekana göre verilen işleniş oldukça yerindeydi.Yeri geldiğinde çiftin kapışmalarıyla seyircisine aktarılmaya çalışılmış olan hareket dozajı tam yerindeydi,aksine izleyicisinde keyifli anlar bırakıyordu.Yeri geldiğinde de dozajında verilen draması izleyicisini etkilemeyi başarıyordu. Komedisi ise ne çok fazla ne de çok azdı ama benim sevdiklerimden biri oldu. Bir an için beklemediğim bir son olacak diye korkutmayı başardı beni.Kore'lilerin romantik komedi temalarını seviyorum,özellikle de fonda verilen sevilesi melodiler de bu atmosfere eşlik ediyorsa değmesin kimse keyfime.Bi Rain'in varlığıyla,görüntüsüyle ve tavırlarıyla ileriye taşıdığı bir drama Full House.Bunun yanında Song Hye Kyo'in de oyunculuğunu yabana atmayalım derim ben.Mimikleri kullanış konusunda iyi bir çift oluşturuyorlardı,bir nevi ''kedi-köpek'' kavramının karşılığıydı onlar.Elbette dramaların olmazsa olmazı Oppa'larımızın şahı vardı bu isimde.Şu ana kadar izlediğim en iyi kare ası oluşturanlardan biriydi,diğer aktristen bahsetmiyorum.Han Eun Jeong'ın oyunculuğu çok göz doldurmuyordu ama üstlendiği rolün hakkını veriyordu.Belki de bulunduğu konumdan dolayı benim gözüme batıyordu. :D

saatveyzkizme.jpg

417_2_417.jpg

Müzikler konusunda farklı bir türe sahipti Full House,sözler Kore'nin izlerini taşısa da çoğu müziğinde Batı esintileri mevcuttu.Yine de başarısından ödün verdiğini söyleyemem,oldukça yerinde ve kararında bir tarz olmuş.Serinin yaşanılan atmosferine de çok yakıştığını düşünüyorum.Finalini ise tercih edebileceğim tarzda işelnememişti,benim tercihim kare ası hep birlikte izlemek yerine evi dolduran ikilimizle birlikte yapılan bir kapanış olurdu.Sona dair en sevdiğim şeyse kamp sahnesiydi kuşkusuz.Tüm yaşanılanların öyle güzel bir atmosferde sonlanması finali bir nebze de olsa kurtarmaya yetiyordu,hatta yetiyor da artıyordu bile.Ayrıntılar dizisi değildi belki Full House ama yine de vazgeçilmezlerden bir işleniş vermek adına yapılan ayrıntılardan birinden bahsedesim var;Eun'un dondurmadan nefret etmesi ve Young Jae'nin ona her dondurma almaya yeltenişinde sevişini inkar etmesi,bu da Full House'ın güzel ayrıntılarından biriydi.Bir diğeri de saat ve yüzük çizimiydi kuşkusuz. :) Her ne kadar her şeyiyle dolu dolu bir dizi olsa da ben bir kez daha ''Üç Ayı'' dansı seansı isterdim,özellikle de Bi Rain performansıyla. :D

''Üç kişilik bir ayı ailesi, bir evde yaşar

Baba ayı, anne ayı, bebek ayı

Baba ayı şişmandır

Anne ayı zayıftır

Bebek ayı çok sevimlidir

Onların hepsi harikadır''

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 46
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    12

  • Aurora Borealis

    12

  • Leyl

    8

  • hione

    6

Aha! O da ne! Seviyorum kız seni..

Yani şimdi benim çenem düşecek... Bi rain diyince bende akan sular duyor mu, duruyor. Anacım elimde değil. İtiraf edeyim -ki sen bilirsin, ben bu herifin drama oyunculuğunu sevmiyorum. (severken dövebiliyorum napim) Ama gel gör adamda şeytan tüyü var.. Sinemada oldukça iyi. Müzikalite olarak çok bana hitap etmesede ses rengi oldukça iyi ve R&B, Hip-Hop ve Funk severlerin göz bebeği. Tabi çok iyi bir dansçı ve aynı zamnda yeni çıkan gruplara koreografi hazırlamak, aranjörlük gibi ekstra yetenekleride yok değil.

Ben ilk bu arkadaşı 2009 yılı amerikan yapımı olan Ninja Assasin de izlemiştim. Küçünmeseneyecek bir yapımcı olan "James Mcteigue' nin" seçtiği bir isim elbette kötü olamaz. (V for vendettadan iyi bilen bilir) Tabi o zamanlar korede bu kadar çok yönlü ve popüler biri olduğunu bilmediğimden pek önemsememiştim.

Ne zaman ki, kulakları çınlasın Yuki cros (Ofelya)' nın ön bilgilendirmesi ve General52'nin "Plan B' yi" izle demesiyle olaylar değişti. Adam kendini geliştiriyor ve gerçekten yaptığı iş ne olursa olsun yapmış olmak için değil, hakkını verebilmiş olmak için yaptığını gösterdi. On parmağında on marifet dedikleri bu olsa gerek. Elbette Park Chan Uk gibi Joint Security Area, Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy gibi başarılı filmlerde imzası olan saygın bir yönetmenle birlikte I'm A Cyborg, But That's OK da da çalışmış olmasının artısını da göz ardı edemem. Oldukça kaliteli bir oyunculuk sergilemişti. Hollywood' un dikkatini de oyunculuğu ile üzerine çekmeyi başaran bir isim olmuştu.

Evet sinemada başarılı ancak iş kore dramalarına gelince ondan süper ötesi bir oyunculuk beklemiyorum. Nedenine gelince oynamayı kabul ettiği projelerin konseptinden.

Song Hye Gyo; ise bayan aktrisler içinde gerçekten dikkate değer bir isim -ki bundan önceki tanıtımında sana önermiş olduğum dizi de, gerçek anlamda oyunculuk performansını daha güzel gözler önüne sermiş. Bu yapımda da dizinin en sağlam ismi idi. Mimik ve jestleri mükemmel.

Tabi Bi'nin Serinin devamında oynayamıyor olması üzücü. 2 yıl askerlik mi olurmuş be..:D (Bizdeki askerliğe uzun diyenler, Koreli olsalardı ne olurdu? Merak ettim bak şimdi..!?)

Drama'nın seninde yazının başında dediğin, o kusma olayını bilmeyen, bi' güzel yer. Ayak üstü imaj uğrunu nasıl hikaye uydururyor. Vay arkadaş ya..

Dramanın hayal ürünü bir hikaye olmasının güzel yanlarından biri olsa gerek dost kazığı, keza benim arkadaşlarım bana böyle sağlam bir kazık atacak "When I'm good, I'm good. But when I'm bad I'm great" sloganımın aslında ne anlama geldiğini öğretirdim:) Ama mesajımız ne idi drama da: Her kötü şeyin iyi bir sebebi olabilir.. Böyle bir sonucu olacaksa anam, anam diyorum..

Ve tabiki meşhur The bear dansı: Aman allahım karizmanın bittiği an! :D öldüm... :D "Alma mazlumun ahını aha böyle bitirir karizmanı" der gibi, salla bakim çocuğum yandan, yandan... :D

Ama dizi ile ilgili en hoş sahneler; Bizler kadınız, tabiki duygusalız gibi olacak biraz ama, yüzükleri kaybettikleri ve keçeli kalemle çizdikleri sahnelerdi. Bence hoştu. Gerçeklerle yüzleştikleri anlar da, verdikleri tepkileri, mimikleri, jestleri gayet güzel yorumlanmıştı.

seviyorum seni Bi Rain ama kusura bakma So Ji'yi tahtından edemeyeceksin.

sana sadece bir öhöm diyorum squ :)) anladın sen..:)

Sonuç mu; Keyifli bir dizi idi. Umarım 2. sezonu da eğlencelidir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben de seni seviyorum,Bi Rain'i de seviyorum ama ''dünya ahiret bacımdır'' sloganıyla hareket ediyorum bebeğim,merak etme. hihihi

Bi Rain tabiri caizse ''Tüm genç kızların kalbini fethedebilecek'' türde biri.Ha hepsini fetheder mi bilemem ama beni etkilediği gerçek.Yine de yan gözle bakmıyorum bilirsin sen,hem güvenirsin de... :D Müziğini hiç dinlemedim aslında,oyunculuğunu da sadece bu diziyle izledim. Oyunculuk yönü bu dizide zayıftı belki bilemiyorum ama yukarıda da değindiğim gibi mimik kullanımında başarılı bulduklarımdan biri Bi Rain.O kız gitmesin diye yaptığı sinsilikler sonrası yaptığı sırıtışı olsun kıza sinirlenip de köşesine çekildiği andaki söylenişleri olsun benim oldukça başarılı bulduğum mimiklerdi.Gerçek hayatımızda bizim de o şekilde söylenişlerimiz oldukça fazladır ve Bi Rain'in bunu çok doğal bir ifadeyle yaptığına inanıyorum.Diğer oyunculuklarını izlediğimde kesin daha sağlıklı bir değerlendirme yapacağım. :) Müziği ve oyunculuğu konusunda ise paylaşım sitelerinin birkaçında müziği bırakıp da oyunculuğu yapması yönünde yorumlar okudum,sıkı bir takipçisi değildim ya (tabii eskiden :P) bu yorumların manasını bilmiyordum,geçen süre zarfında belki ben de bu yorumlara katılan biri olurum,kim bilir...

Askerlik konusu çok ilgimi çekiyor aslında,bir de takipçileri dikkatimi çekiyor.Fanların bulunduğu platformlarda adamların şafağını sayıyor takipçileri.Sanırım Bi Rain'in de 400 günü kalmış ama benim asıl ilgimi çeken tarafı döndüklerinde de aynı popüleratiye sahip oluşları.Yani demek ki bu adamlar gerçekten de kaliteli işler sergiliyor ki döndüklerinde 2 yıl ara vermemiş gibi kaldıkları yerden ünlerini sürdürüyorlar.Ha bu arada Twit'e bulaştıysan worli bebeğim orda bir askeri pilot arka planı var bu Bi'nin ''tü tüü maşallah dağlara taşlara'' benden duymuş olma. :P Askerlik konusu Kore adına en garipsediğim şeylerden biri,bizdeki süre için bile binbir dolap çeviren kişiler varken 2 yıl olsa naparlardı ben de bilmiyorum hiç.

Bi Rain bu dramada çok üç kağıtçı bir rolde zaten;kızı dışarıya göndermemek için yaptığı oyunlar, kameralara oynadığı her sahne beni benden almayı başarmıştı. :D Hatta şu yemek sahnesinde de çok fenaydı.Çekim arası medya ile olan röportaj sahnesinde koptum.Eun'ın dudağında yemek kırıntısı kalıyordu,o görüntüler de çok iyiydi. :D Eun'ın yediği o kazığı ben yesem napardım bilemiyorum ama ablamla diziyi tartışırken de değindiğimiz bir konu benim onu anlamamı sağlıyordu.Biliyorsun ki kimi kimsesi olmayan bir kızcağız Eun,sanırım hayatında da sadece bu iki üçkağıtçıya sahip diye onları da bu şekilde kabul ediyordu ve asıl doğacak olan bebeklerine kıyamıyordu diye düşündüm hep.Yine de insan bu türde bir kazık yediğinde böylesi anlayış gösteremez bence ama dediğin gibi bu dramaların olumlu tarafı oluyor sanırım.Senin de dediğin gibi verilen mesajın karşılığı Bi Rain veya So Ji gibileriyle dönüşse ben bu tip talihsizliklere dünden razıyım yavrucum. :D

Kamp sahnesindeki utanan Bi Rain'i atlamışsın ama...O sahneyi unutmam hiç,hayatının anlamı olan egsersizden bile cayıyor arkadaş. ahaha O sahnede çok tatlıydı. :) Yalnız burdaki Oppa da iyiydi.Çok ahım şahım değildi ama bence çekici bir yanı vardı,olgun bir karakterdi.Özellikle de gülümsemesini seviyordum.

Tamam tamam worli ya,anladım yavrucum.Daha önce anlaşmıştık,herkes kendi sularında yüzecek biliyorum. :P İkinci sezonun sayfasını gezmiştim de sanırım oyuncuların hepsi totalden sıfırlanmış.Gerçi konusuna bakmadım pek,dediğin gibi inşallah eğlenceli bir seyirlik olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

.)) Bende So ji fanıyımdır .) Bu diziye gelince kore dizileri arasında izlediğim en eğlenceli dizilerden bir tanesiydi arşivimde yer aldı .) Hatta annemide esir edip izletmiştim onuda kore dizilerini izlemeye bu diziyle başlattım.

Bi rain hep itici gelmişti bana hatta kızlar nasıl beğeniyor derdim ama bu diziyi izlediğimde beğendim diyebilirim..Sanırım göz alışınca sevebiliyor insan..

Kore dizilerinin mutlak değişmezi hep 2 erkek arasında kadın için kıyasıya bir mücadele edildikten sonra aşkın farkına varılıyor..Birde hep 2. hatun oyunculara uyuz olmuşumdur.Kabullenemezler bir türlü.

Sonuç olarak tavsiye dizimdir benimde .) 2.sezon söylentilerini duymuştum ama nasıl bir devam olabilir ki mutlu sonu gördük zaten..sonrasında diziyi çekici kılabilecek birşey olabileceğini düşünemiyorum Aman 3. şahıs çıkarmasınlar aynı hengameye dönmeyelim yine. .)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Leyl

Yandaş mıyız rakip miyiz? :P:D

Şakası bir yana bırakayım da konuya döneyim en iyisi. xD Bi Rain'i başka bir yapımla izlesem belki bana da itici gelecekti bilemiyorum.Gerçi worli'nin o muhteşem avatarlarlarıyla ilgimi çeken biriydi hep ama bu dizide onun çocuksu tavırlarını izledikten sonra kendisi bana çok sevimli gelmeye başladı.Gerçi hakkını yiyemem,oldukça sağlam bir yapısı var.Çekici yönü oldukça fazla ama sen beni anlarsın,hani So Ji orda beklerken (hani dikildi köşede bizi bekliyor ya ahaha) gönlüm Bi Rain'e gitmeye el vermiyor.Hele son film için olan basın toplantısındaki sempatik hallerini de gördükten sonra her sözün karşılığı gibi görmeye başladım kendisini.

2. sezon için dün de biraz bakındım ve oyuncuların ilk sezondaki yani bu sezonla hiçbir alakası yok,hepsi yeni isimlerden oluşuyor.Devam sezonlarında oyuncu değişikliği olunca sevmiyorum ama konuya göre de belki bu gerekliydi bilemiyorum bunu.O ikinci hatunların saçını başını yolasım geliyor bazılarında ama bazılarındakilerse aksine melek gibi oluyor.Bu sözüm My Girl ve Full House'ın ikinci hatunları için geçerli değil. xD MiSa'nın ikinci hatunu ilk izlediğimde cadaloz gibi gelmişti gözüme ama şu ikisini izledikten sonra o ablamızı melek gibi görüyorum artık. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Zevklerimiz birmiş diyelim :) yanlız tabi so ji miz bir yana şu sıra Get Karl Oh Soo Jung adlı diziden Oh ji Ho yu keşfetim .) onada bi bak.Eğlenceli bir diziydi hayretle izledim kadın oyuncuyu .)

2.sezon bahsettiğin gibiyse eğer oyuncularda farklıysa hiç tad vermez..Ben öyle yerine koyamıyorum bir başkasını oyuncu değişikliklerini sevmiyorum o yüzden.1 sezon tadında bırakayım en iyisi .)

Misadaki melek kalıyor tabi .) Kötü kadın karekteri top 10 yaparız bigün .) Bazen bende hep kızıyorum sonra o kötü karekterinde neden öyle olduğunu dramatik sahnelerle eskiye dönüp gösteriyorlarya o zaman üzülüyorum bende ama yinede esas kızımızdan vazgeçmiyorum tabi .)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Anlaştık bundan sonra öyle diyelim. :) Ben de sana ne göstereceğim Leyl,belki biliyorsundur ama küçük So Jib varmış bir tane de. :P Little So Ji Sub deniliyormuş kendisine,ad kısmında verilmiş. xD

Bahsettiğin oyuncuya göz attım da hiçbir projesini izlememişim.Ben bugünlerde kare as tamamlamaya çalışıyorum. :P İlk üçüncü basamağa -şimdilik- düşündüğüm isim de Hong Gil Dong'dan Jang Geun Seok,dördüncü kaldı geriye. :P Gerçi listemi hemen oluşturmayı düşünmüyorum,daha yolun başındayım ve bildiğin üzere bu dramalar dünyası Oppa denizi. Sabrederek oluşturmak lazım. hihihi

''Kötü kadın karekteri top 10 yaparız bigün'' bunu da sabırsızlıkla bekliyorum.Atağı sen yaparsan gerisini getiririm. xD 2. sezon için de bir şey daha eklemek istiyorum:Bugün ofelya (yuki cross) arkadaşım Full House'ın Manhwa'dan uyarlama olduğundan bahsetti. Manhwa'sına da göz gezdirdim ve onun da ikincisi var,sanırım ikinci sezon onun uyarlaması olmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Little So ji sub'u bilmiyordum gerçekten şimdi bakındım..Benziyor gerçekten ama aslını tutmaz behh .))

Kare aslarım benimde değişiyor diziler çoğaldıkça So ji değişmedi bir tek.Jang Geun Seok'u A.N.JELL'de You're Beatiful diyede geçiyor o dizide seversin daha çok.Hong Gil Dong da Kang Ji Hwan 2 numaramdı bi zamanlar benim.. Tabi değişti diziler çoğalınca.Hong Gil Dong daki bayan oyuncuyu çok beğenirim güzel bulduklarım arasında oda .) Oppalar çok dediğin gibi sabitleyemiyoruz hahah işimiz zor .)

Full House 2 içinde bende bir göz gezdireyim o halde..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bi Rain'in alanını diğer Oppa'larla daha fazla işgal etmeyelim diye tanıtım dışında bir Drama sohbet alanı açacaktım ama yokmuş.Neyse burdan devam edelim olmazsa. xD

Açıkçası sana ne kadar katılsam azdır,orjinali gibisi var mıdır yahu?Orda orjinal Sonic'imiz dururken sen gel diğerlerine bak. :P Aslında benim de değişecek gibi durmuyor pek.Benim için de as her zaman So Ji olacak.Benim ses takıntım var aslında,Sang Geun Seok bu özelliğiyle dikkatimi ilk dakikada çekti.Bir de ses açısından Lee Dong Wook'u (My Girl) severim,onun sesi de etkileyici bulduklarımdan.Geun Seok'un o dizisini hemen hemen her platformda görüyorum ve merak ettiklerimden biri.Kang Ji Wan'u ilk kez izliyorum ama hoş ve karizma bir Robin Hood bu dizide,rolüne fazlasıyla yakışmış. :)

Hong Gil Dong'un bayan oyuncusuna gelirsek onu ilk kez ''One Fine Day'' ile izledim ve o dizinin fiyaskoyla sonuçlandığını düşünüyorum.Ordaki rolünü sevmemiştim ama Hong Gil Dong'da oldukça sempatik biri.Önce burda izleseydim keşke. Benim bayanlar arasındaki favorim MiSa'mızın Eun Chae'sı Lim Su Jeong.Sahip olduğu aurayı çok beğeniyorum. İzledikçe benim de değişecek bu Oppa'lar ama şimdilik üçlüyü sabitliyorum bakalım.Belki ileride daha olgunlarını izler (So Ji'yi kapsamıyor bu) köklü değişikliklere giderim. :D Başlığa ithafen bir tane pis bir Bi Rain sırıtışı ekleyeyim. xD

birain191w.gif

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

evde oturup maaş hesaplarken o pis sırıtışı görüp foruma daldırdın beni squ:))) çok yaşa emi:D bunun bir telefon reklamı vardı asıl sen onu izle..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hahaahah Bi rainin pis sırıtışıda güzeldi reklam filmide öyle .) So jimizi değişmeyelim evet 1 de kalsın o. .)

Bi raini ful house dizisinde sevinde başka dizisi varmı diye bakınırken The Fugitive adlı dizisini izledim ordada çok sempatik. Zaten bir oyuncuyu beğenirsem başka dizisi varmı diye bakınıyorum.Birer bölüm bakıyorum beni çekiyorsa izlemeye devam ediyorum baktım sıkıcı geliyorsa yarım bırakıyorum.

Geun seok evet kesinlikle bende sesinden etkilenmiştim .) Senle zevklerimiz gerçekten uyuşuyormuş .)) Sanırım en karizma ses diyebilirim bunun için.İzlediğim bir dizi vardı adı SungKyunkwan Scandal orda olan bir oyuncuyu Geun Seok'a çok benzettim adıda Song Joong-ki dizide o mu değil mi derken değilmiş baktım.Ayrıca o dizide Yoo Ah In dende etkilenebilirsin belki .)

My Girl dizisine sanırım 7 bölüm kadar izleyebildim nedense alışamadım başlangıçta eğlenceliydi yarım bırakma sebebim neydi acaba.. Tavsiye ediyorsan eğer devam edicem 7 den .)

Sanırım baya işgal ettik Bi rainin sayfasını :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@worli

Aman da aman Bi Rain ağlarmış da...Bu reklamı izlerken senin için acımıyor mu kuzum? :P:D Yalnız sonu çok iyiydi reklamın,beğendim baya.

@Leyl

Olsun sorun etmez Bi Rain. :P

Kesinlikle,zevklerimiz konusunda baya uyuştuğumuzu düşünüyorum.Eğer başka platformlarda da (MyAnime List,MyDrama List,Twitter,Face gibi) üyeliğin varsa ekleşmek isterim Leyl. :) Böyle ortak zevke sahip arkadaşları gördükçe benim konuşasım geliyor ve daha fazla Bi Rain sayfası işgal edesim. xD Hatta msn adresin ekliymiş,sorun değilse hemen ekliyorum. ;)

Şakası bir yana da My Girl için devam etmeni öneririm,çok ahım şahım bir dizi değil aslına bakarsan ama her zaman (animelerde de sıkça dile getiririm) değindiğim bir şey vardır benim.İşleniş çok önemli,My Girl işleniş açısından beğendiklerimden biri.Özellikle OST'leri bile onu değerlendirme konusunda yüksek tutmaya yetiyor.Benzeştiğimi düşünürsek sen de keyif alabilirsin gibi geliyor bana.Dizi hakkında neler düşündüğüme dair daha fazlasına göz atmak istersen şurdan bakabilirsin (içerikte spoiler yoktur):http://www.animemangatr.com/forum/uzakdogu-filmleri-ve-dizileri/4959-my-girl/

Neyse,ben istekte bulundum bakalım,yakında genel drama sohbeti yapabileceğimiz bir başlık olabilir belki. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ekleşme konusunu hallettik .) My girl için ise seni dinleyip indirmeye başladım kaldığım yerden .)

Genel drama sohbeti süper olur .) Bizde böyle farklı dramaların sayfalarını işgal etmeyiz zira drama ve oppa tavsiyesi boyutuna dönüşecek gittikçe .)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yaa bayanlar matinesi gibi olmuş bu drama tanıtımları da, artık bişiler yazmaya utamıyorum valla :D bi ben miyim bunları izleyen anlamadım ki ?! kısa kesiyimde bari fazla takıldığım belli olmasın :) güzel bir seriydi sölenecek her güzel şeyi söleyip her ayrıntıya değinmişsiniz ztn gelecek tanıtımda görüşmek üzere diyip kaçıyorum hmn :)

dipnot: karizma sesten bahsetmişsiniz benim şimdiye kadar duyduğum en karizma ses coffe prince deki yardımcı erkek aktörün sesiydi, neyse bu konular bir erkek için girilmemesi gereken tehlikeli sular fazla gezinmeyeyim ben :) ...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yaa bayanlar matinesi gibi olmuş bu drama tanıtımları da, artık bişiler yazmaya utamıyorum valla :D bi ben miyim bunları izleyen anlamadım ki ?! kısa kesiyimde bari fazla takıldığım belli olmasın :) güzel bir seriydi sölenecek her güzel şeyi söleyip her ayrıntıya değinmişsiniz ztn gelecek tanıtımda görüşmek üzere diyip kaçıyorum hmn :)

dipnot: karizma sesten bahsetmişsiniz benim şimdiye kadar duyduğum en karizma ses coffe prince deki yardımcı erkek aktörün sesiydi, neyse bu konular bir erkek için girilmemesi gereken tehlikeli sular fazla gezinmeyeyim ben :) ...

Sarmalarla birlikte hamur işlerini çıkaracağız birazdankaybolma bir yere. :P Niye canım Best sen de bayanlardan söz et. :D Birkaç mesaj öncesi bayan oyunculardan da bahsettik,okumadın mı? Hem ne güzel bir tane de nazar boncuğumuz var aramızda,fena mı? Ben halimizden mennunum açıkçası,senin de bize uyan zevklerin olunca bol bol kaynatıyoruz. Ben seni daha erken bekliyordum ama My Girl'e hemen yetişen sen nasılsa buraya gelmekte baya geciktin. xD

Coffe Prince'in yan karakterini bilmiyorum pek ama ana karakteri oynayan Gong Yoo'ya ısınamadım bir türlü. İnşallah bahsettiğin oyuncunun sesiyle de tanışma şerefine ulaşırım bir gün. xD

Sen yine de varlığını esirgeme bizden,bir yanlış anlama olmaz merak etme. :)

@Leyl

My Girl bitince görüşlerini alacağım mutlaka,bitirdiğinde damla hemen. :D Umarım beğenirsin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Coffe Prince'in yan karakterini bilmiyorum pek ama ana karakteri oynayan Gong Yoo'ya ısınamadım bir türlü. İnşallah bahsettiğin oyuncunun sesiyle de tanışma şerefine ulaşırım bir gün. xD

Sen yine de varlığını esirgeme bizden,bir yanlış anlama olmaz merak etme. :)

@Leyl

My Girl bitince görüşlerini alacağım mutlaka,bitirdiğinde damla hemen. :D Umarım beğenirsin.

Albenden de o kadar. Ana karakteri bende hiç sevmemiş olsam da, sessizlik filmin de, filimden mi yoksa adam hakkatten mi iyi oynamıştı bilmiyorum, beni acaip etkilemişti. Ve bestonun bahsettiği vokal hakkatten hiç fena değildi. Ben sana msn den göndermedim mi abov..

ve Besto, kerim nerde allahsen daramalar konusunda o da gayet bilgi sahibi. Şurda alt tarafı iki lafın belini kırıcaz wow' a mı daldı gene o yoksa..

Bu arada drama başlığı yerine böyle tanıtım altında daha iyi ya.. açarız ufaktan başlıklar yoksa sonra çorba olur gibi geliyor. Gerçi konumuz neydi? ha full house:))

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

tatil bitti okul başlayınca ve araya başka ufak tefek işler girince bir kaç gündür uğramıyordum buraya o yüzden geç kaldım :D

coffe prince deki çocuğa neden o kadar takıldınız anlamadım ama bence fena değildi, gerçi ilk izlediğim serilerden biriydi fazla bir kıyaslama yapmam söz konusu değildi ama oradaki bi laf hala aklımdadır mesela, 'erkek, kadın, uzaylı ne olduğun önemli değil yinede seviyorum seni' gibisinden bi cümle vardı acaip gülmüştüm ona, her ne kadar son söz itibariyle bir aşk-ı ilan olsada seçilen kelimeler güldürmüştü beni, sadece buda değil başka güzel sahnelerde vardı tabi, her ikinizede sölüyorum şu ön yargınızdan vazgeçip bir şans daha verin bu seriye bence :) en azından şu dediğim adamın sesini duymuş olursun :D

semiha aynen dediğin gibi kerimi ben dahi 2 haftadır görmüyorum en son wow hesabını açtırdım diyordu , wowla dramalar arasında kaybolmuştur die tahmin ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

tatil bitti okul başlayınca ve araya başka ufak tefek işler girince bir kaç gündür uğramıyordum buraya o yüzden geç kaldım :D

coffe prince deki çocuğa neden o kadar takıldınız anlamadım ama bence fena değildi, gerçi ilk izlediğim serilerden biriydi fazla bir kıyaslama yapmam söz konusu değildi ama oradaki bi laf hala aklımdadır mesela, 'erkek, kadın, uzaylı ne olduğun önemli değil yinede seviyorum seni' gibisinden bi cümle vardı acaip gülmüştüm ona, her ne kadar son söz itibariyle bir aşk-ı ilan olsada seçilen kelimeler güldürmüştü beni, sadece buda değil başka güzel sahnelerde vardı tabi, her ikinizede sölüyorum şu ön yargınızdan vazgeçip bir şans daha verin bu seriye bence :) en azından şu dediğim adamın sesini duymuş olursun :D

semiha aynen dediğin gibi kerimi ben dahi 2 haftadır görmüyorum en son wow hesabını açtırdım diyordu , wowla dramalar arasında kaybolmuştur die tahmin ediyorum :)

Yavrum seri kötü demiyoruz ki, Adam ço itici diyoruz.:D yani şim di o rolde won bin, Bi rain, So ji falan oynasa ağzımızın salyaları ile nehir doldururuz:) Ha kötü oyuncumuydu elbette değil. sadece çok itici gelmişti. Yalnız dinlediğim ve izlediğimden beri halen her gün dinlediğim bir OST' ye sahip müzikalite olarak Coffe Prince' in üzerine yapım yok özellikle seçilen parçalar da enfes di dizinin ruhuna yakışıyordu. ve senin bahsettiğin replik. Anam adam ne yapsın karşısındakine ilanı aşk edicek ama o durumda olayı direk söylediğini düşün tren geçiyor bak kal modunda olabilir sonuçta durumdan bi' haber. Yumuşatarak söyleme metodu " hani bak bu olay garip değil. bunu adı aşk. Aşk her şekilde aştır." mesajını çok iyi anlatıyor o cümle bence..

anam wow' u açtıysa kerim tamamdır.:)) Dürtelim onu o vakit.:) bu arada bu guestler varya ben bunları bir sana göstersem iyi olur. bazı şeyleri bire bir değil, tamamen Türk mantığına göre düzenledim:) tabi bitmesi zaman alıcak ama sardım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

aynen öle o cümle seninde özetlediğin gibi aşkın kalıplara sığmayacağının güzel ve komik bir şekilde ifade edilmiş hali :D

yaa sana ne diyorum bi allahın kulu okumıcak onları istersen lise anılarını yaz :D türkçe ve düzgün cümleler olsun bide ne istiyorsan onu ihtive etsin yeter :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Best

Ben dizinin içeriğinden bahsetmedim ki Best,sonuçta izlemediğim bir şey için söz hakkım olmaz bence.Ön yargım da yok,diziyi izlerim elbet ama o adamı gördükçe nedense kaşınmaya başlıyorum. ahaha Gong Yoo'yu sadece One Fine Day ile izledim, oyunculuğuna da lafım yok ama ne bileyim bana çok itici gelen biri.Bir türlü ısınamıyorum kendisine. :( Yoksa Coffe Prince'in bu kadar sözü geçmesinde vardır bir hayır,boş yere adı geçmiyordur eminim.Şimdi baktım da o dizide Cain and Abel'in ikinci hatunu başroldeymiş. :D

http://mydramalist.com/actor/442/chae-jung-ahn

Sen gidip bir One Fine Day'i izle Allah aşkına,ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. :D

@worless

Anam senin birkaç ay önce beni yağmura tuttuğun ses onun muydu?Şu an daha bi şoklardayım.Harbiden de sağlam sesi var,bir de oyunculuğunda dinlemek istiyorum o sesi. :)

Kerim için kayıp ilanı vereceğim yakında,insan kaybolur tamam da arada bir ses eder yahu.Bir ara face'de Skip Beat! paylaşımımda gördüm kendisini,bir daha da göremedim. :D

Bu arada bence ''Drama Kafe'' tarzında bir başlığımız olsa süper olur.Full House aldı başını gidiyor baksanıza ahahaha Bi Rain gifi ekleyeyim mi ben bir tane,benden sana gelsin worli beybim.Burda çok çekici olmuş kereta. :D

c4d172144279.gif

Ahaha bak Semiha nasıl da biliyor kuzum benim,So Ji olsa konu monu hoş gelir.Hatta onun yanında dediği gibi Bi Rain Oppa'mız (pardon worli'nin Oppa'sı :D) olsa (ben bundan sonra So Ji'nin olmadığı zamanlarda Jang Geun Seok'u da tercih edebilirim :D) o dizi tadından yenmez mi? Şafak mı saysak bizde napsak. :P

Ben Serkan'a tanıtım başlığı dışında da başlık ricamızı ilettim ama bu ara meşgul biraz, döndüğünde büyük ihtimalle ilgilenir.Ben izlediklerimden sevdiklerim oldukça tanıtım da açacağım ama bu ara tanıtıma açacak kadar sevdiğim bir şey olmadı. :D

Konudan uçmadan şu resimdeki tatlığa bak Leyl ve worli.So Ji Oppa'mız daha önce böyle oldu mu hiç? :)

n8.jpg

Bak bak,yemek hazırlıyor bir de kereta. :D Bandanasını yerim ben onun. (。♥‿♥。)

1-549357_251774244919643_100002612098747_490797_917311517_n.jpg

2-548334_251773331586401_100002612098747_490793_2112824680_n.jpg

3-560705_251773694919698_100002612098747_490794_1945347664_n.jpg

4-574597_251773994919668_100002612098747_490796_117915829_n.jpg

Neyse,ne diyorduk biz,Bi Rain diyorduk değil mi? :D

rnadms2003952jg8.gif

Bu da bonusum:

20110506-Soar-Close-to-The-Sun.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@worless

Anam senin birkaç ay önce beni yağmura tuttuğun ses onun muydu?Şu an daha bi şoklardayım.Harbiden de sağlam sesi var,bir de oyunculuğunda dinlemek istiyorum o sesi. :)

Bu arada bence ''Drama Kafe'' tarzında bir başlığımız olsa süper olur.Full House aldı başını gidiyor baksanıza ahahaha Bi Rain gifi ekleyeyim mi ben bir tane,benden sana gelsin worli beybim.Burda çok çekici olmuş kereta. :D

Ahaha bak Semiha nasıl da biliyor kuzum benim,So Ji olsa konu monu hoş gelir.Hatta onun yanında dediği gibi Bi Rain Oppa'mız (pardon worli'nin Oppa'sı :D) olsa (ben bundan sonra So Ji'nin olmadığı zamanlarda Jang Geun Seok'u da tercih edebilirim :D) o dizi tadından yenmez mi? Şafak mı saysak bizde napsak. :P

Ben Serkan'a tanıtım başlığı dışında da başlık ricamızı ilettim ama bu ara meşgul biraz, döndüğünde büyük ihtimalle ilgilenir.Ben izlediklerimden sevdiklerim oldukça tanıtım da açacağım ama bu ara tanıtıma açacak kadar sevdiğim bir şey olmadı. :D

Neyse,ne diyorduk biz,Bi Rain diyorduk değil mi? :D

Evet Drama kafe başlığı açalım iyi olucak ama ben niye daldım buraya raiiiinnnnnnnnnnnnn :D balatalarım yanacak nan. Geyik bir yana adam iyi dansçı ve ben dans etmesini bilenleri izlemeyi seviyorum napim:D:P

Sana verdiğim parçalarda dan biri, o OST den, ama onun parçası değil yavrum 2 cd idi hepsini veremedim. benim sana verdiğim sadece 1 adet şarkısı olan grubun albümü idi.

Ve adamı salla ama prince cafeyi izle çok abartılacak bir yapım değildi ama genede çok tatlı yanları vardı. özellikle sıradan bir hikaye ve çok işlenilmiş bir konu olmasına karşın uslubunu seveceksin. ben izlemem diye diye baya bir ötelemiştim ama pişman oldum. Benden söylemesi.

Yalnız Rain Oppa mı? ben onun Nuna' sıyım :(:) gerçi fark etmez ben ona oppaaaa hopla derim:D Kır dizini otur beri diyebilirim.:P

Jang Geun Seok' un ben bir çok yapımı izledim. The Case of Itaewon Homicide da beğendim. ama onun dışında adama bir türlü ısınamadım. yalnız sesi güzeldir. hakkını yemeyeyim şimdi. özellikle Mary Stayed Out All Night' a müziklerini beğenmiştim. ama O diziden bahsetmişken Kim Jae Uk demeden olmaz acaip saygı duyuyorum bu herife çok karakteristik bir adam.

Yalnız o son resim varya işte Camelliadan sonra büyük bir hevesle beklediğim bir film. Yeniden uyarlama ve oldukça konuşulan bir yapım. Üstelik rain sinema filimlerinde gerçekten dramadan kat ve kat daha titiz oyunculuk sergiliyor. acaip merak ediyorum off ya..

Not: Her ne kadar damak zevkelri bana zerre hitap etmesede kore erkeleri mutfakta pek bi sevilesiler ya:))))

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

sonrada dur gitme sende bişiler yaz, dile getirdiğiniz konular ve paylaştığınız spoiler içindeki gif, resim vb. şeylerin üstüne ne sölememi bekliyorsunuz ki :) hımm güzelmiş mi demeliyim bilemedim ki :D bi yardımcı olun :) ...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

sonrada dur gitme sende bişiler yaz, dile getirdiğiniz konular ve paylaştığınız spoiler içindeki gif, resim vb. şeylerin üstüne ne sölememi bekliyorsunuz ki :) hımm güzelmiş mi demeliyim bilemedim ki :D bi yardımcı olun :) ...

Yok vay be bu hatunda güzel deyip resim eklemek bir seçenek olabilir mi? ben beğendiğim bir hatun oyuncunun resmini paylaşabilirim misal bu yapımın bence göz bebeği

Song Hye Gyo

song-hye-kyo-pic-0001.jpg

çok tatlı bir oyuncu yaa .. keşke daha çok yapımda karşıma çıksa

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oppa moppa götürürüz bu işi boşver. :P:D Tamamdır,zaten öyle yapacağım kesin. İzleyecek olduğum zaman o adamı görmezden gelirim napayım. :D Yok yok,ben elimde olduğu an affetmem.O tarz ön yargılarım yok benim,sadece finali güzel olsun bana yeter. Final takıntılı biriyim ve tercihler konusu benim için en önemli öğe.Düşük puanladıklarımda kesin seçimlerin etkisi vardır.

Jang Geun Seok'ı yaşına göre aşırı olgun bir havası var diye seviyorum.Bence yüz hatları çok keskin,ben de keskin hatları ve tavırları sevdiğim için Geun Seok benim tercih edebileceğim isimlerden biri olup çıkıveriyor.Bi Rain'i de bu yüzden sevdim mesela, bence dudak ve yanak hatları çok keskin,artı ses olarak da değişik bir tona sahip. Sesini de baya beğeniyorum,söyleyeyim dedim ama hala ''dünya ahiret bacım'' kuralından sapmıyorum bilesin. :D Benim için de Oppa değil zaten,gerçi benim tek Oppa'm var,üstüne tanımam. :P Neyse,Geun Seok diyordum değil mi?Onun karakizması var,sahip olduğu aurasında farklı bir şey var ama hala çözemedim.Bir kez daha izlediğimde çözeceğim kesin.

Uzakdoğu mutfağını ben de sevmiyorum ya,hele bu Full House'da kız karma bir şey yiyordu hani,Bi Rain ''köpek maması'' diyordu,o nasıl bir şeydir öyle? :( Ben Uzakdoğu mutfağını sevmiyorum zaten,aralarında beğendiğim nadir oluyor.Bir tek Noodle seviyorum bak.Yoksa yumurta ve balık (kalamar,karides ve midye hariç) sevmeyen bana hitap eden bir yanı yok. :D

Ama öyle biri mutfakta dolansa zehir olsa içer/yerim. ahaha

Demek filminden görüntü ha,ben onu twitter'daki sayfasında arka planından arakladım. :D Çok hoş bir tasarım olmuş,hali hazırda şimdi de askerde ya ondan mı ekledi acaba dediydim kendi kendime. xD Bi Rain'in danslarından izledim geçenlerde,bahsettiğin kadar varmış yalnız.Aynı şekilde Ninja Assasian Trailer'ını da izledim ve bence Bi Rain film oyunculuğu konusunda dediğin kadar var.

Ekleme:

@Best:Al sana Eun Chae'nin (Su Jeong Lim) çekimlerinden bir resim,çok beğenmiştim.

936full-su--jeong-lim.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Uzakdoğu mutfağını ben de sevmiyorum ya,hele bu Full House'da kız karma bir şey yiyordu hani,Bi Rain ''köpek maması'' diyordu,o nasıl bir şeydir öyle? :( Ben Uzakdoğu mutfağını sevmiyorum zaten,aralarında beğendiğim nadir oluyor.Bir tek Noodle seviyorum bak.Yoksa yumurta ve balık (kalamar,karides ve midye hariç) sevmeyen bana hitap eden bir yanı yok. :D

Ama öyle biri mutfakta dolansa zehir olsa içer/yerim. ahaha

Demek filminden görüntü ha,ben onu twitter'daki sayfasında arka planından arakladım. :D Çok hoş bir tasarım olmuş,hali hazırda şimdi de askerde ya ondan mı ekledi acaba dediydim kendi kendime. xD Bi Rain'in danslarından izledim geçenlerde,bahsettiğin kadar varmış yalnız.Aynı şekilde Ninja Assasian Trailer'ını da izledim ve bence Bi Rain film oyunculuğu konusunda dediğin kadar var.

valla Jang Geun Seok' u bende neden sevemedim bilmiyorum ama sevemedim bende bir türlü:D ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak herif mübarek:D çokta tınındaydı ya :D

uzak doğu mutfağını arada onurla ziyaret ediyoruz. bazı yemekleri fena değil. özellikle burda NU nodle favori mekanım gelde sana bir gün şöyle enfes bir nodle ısmarlayayım:) Filimde yediklerinin ismini hatırlamıyorum ama bizim kısırı hatırlatıyor bana:D ama dediğin doğru mutfakta kimin olduğu ÖNEMLİ:)

Rainin dans çalışmalarının olduğu videoları izle ben çok gülüyorum ya ama işini gerçekten ciddiye alıyor. Bu yüzden takdir ediyorum. ah... ah...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?