Jump to content
  • Kayıt Ol

Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

56920550580x400.jpg

Bu yaz gösterime girecek olan bu yapım komedi,okul,romantizm, harem ve seinen türlerini içeriyor. Daha önce mangasına başlamıştım ama ilk bölümden sonra bırakmıştım anime olacağını öğrenince tekrardan okudum ve mangasına göre bir tanıtım hazırladım.Serinin orjinali Light Novel'dir.

Konu:

Shougo, Mikadono Grubunun tek çocugudur. Babasının ölümünden sonra şirketleri annesinin isteği üzerine devralmaya karar verir. Ama karşısına babasının vasiyetinde yazan hiç beklemediği bir şart çıkmıştır.Babasının tek şartı şirketi devralmadan önce seçkin bir liseden mezun (Özel Miryuuin Lisesine ) olmasıdır. Lise hayatı boyunca şirket yönetme konusunda eğitim alacaktır. Ayrıca okul hayatı boyunca ileride evleneceği kızı da seçmesi gerekmektedir. Çünkü mezun olduktan sonra bu kızla evlenmesi gerekiyordur. Bu şartları kabul eden Shougo; kendisi için ideal eşi bulmak ve eğitimini tamamlamak üzere Özel Miryuuin Lisesine kaydolur.Bu lise büyük oranda varlıklı ailelerin çocuklarını gönderdiği bir okuldur.

Shougo okulun ilk günü Tsuruma adlı bir kızla çarpışır ve böylelikle ilk arkadaşını bulur. Tsuruma kendisini tanımaktadır ve kendi sınıfı olan 2/A ya nakil geldiğini söyler.Daha sonra şans eseri sınıfta yan yana düşerler.Shougo’nun diğer yanında ise Miyabi adlı kimselerle pek konuşmayan başka bir kız daha vardır.Nedense bu kızlar beklenilenin aksine Shougo’ya farklı bir ilgi göstermişlerdir.Eve geldiğinde küçük bir doğum günü pastası ve bir resim bulur.Resim çocukken çekilmiştir ama yanındaki onu öpen kızda kimdir.

Daha sonra bir telefon gelir ve “Oni-sama doğum günü hediyemi aldın mı “der.”Neden beni oni-sama diye çağırıyorsun” dediğinde; “Hatırlamadın mı babamızın ilk defa bizi tanıştırdığı parkta çekilen resimdeki kız benim senin kız kardeşinim der.Yıllar sonra seni ilk defa görebildiğim için çok mutluyum. Seninle aynı okulda okuduğuma sevindim.” der.Eş bulmak ve eğitimini tamamlamak için geldiği okulda hiç tanımadığı bir kardeşi olduğunu öğrenince babasının vasiyetindeki bu şart aklında bir şimşek gibi çakar.

Kız kardeşi olduğunu söyleyen bu kız Shougo’ya kimliğini gizleyerek yaklaşmaktadır.Kimliğini saklamasının nedeni ise abisinin eş bulmak için bu okula geldiğini bildiği için.Abisiyle evlenmek istemektedir.”Shougo kesinlikle olmaz hele de kardeş olduğumuzu söylerken. “der. Kız kardeşi telefonda “bana sen kendin aşık olacaksın ve o amaçla seveceksin” diyerek iddialı bir laf atar.

Böylelikle Shougo’nun eş seçme durumu kardeşi olduğunu söyleyen ve kimliğini gizleyen bir kızında katılmasıyla iyice karışacaktır.

Seri harem olduğu için başrolün kendisiyle duygusal bağ kuran 5-6 kızımız var ve biri kardeşi.

Resmi Sitesi:

http://www.tbs.co.jp/anime/nakaimo/

Anime PV

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • JNXL

    1

  • cyber_xx

    1

  • Sky_King_Goko

    1

Aşk üçgeni ya da dörtgeni duymuştum.

Ama.. İki bilinmeyenli beşinci dereceden aşk problemini de ilk defa görüyorum.

Teğmen Ohara diyorum affınıza sığınarak.

İlk bölüme şans veririm. Eğer bilinmeyenlerden birinin çözüm kümesi (boş küme) değilse belki devam ederim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Doğrusu bu tür harem serilere alışkınım ama bu gizemli kardeş olayı harbiden ilginçmiş. Gerçekdende çok bilinmeyenli denklem misali olmuş. Kesinlikle izleyeçeğim seriler arasında bu animede. bu arada tanıtım içinde eline sağlık...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir imouto faciası daha kaldırabilecek miyiz acaba? ah ftredr535

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

kardeş ellerine sağlık..(gokurosama deshita....)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Elinize sağlık güzel paylaşım olmuş. Bu arada Japonlarda ne seviyorlar böyle aşk 4 genli 5 genli konuları. :qzirvede:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bilinmeyen kişi kurguyu daha bir güzel ve çekici yapmış :D Japonların Imouto olayını sevmesemde izlicem bu seriyi ^^ Sonuçta Harem Animesi :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Imouto falan dinlemem izlerim böyle seriyi.

Gerçekten tam istediğim türden bir anime gelecek desenize.

Gizli kardeş olayıda fena.

Harem-Okul-Romantizim-Komedi üstüne üstlük.

Bu yazı dörgözle bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?