Jump to content
  • Kayıt Ol

McDonalds Kart Promosyonu İçin Yardım


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

1h.jpg

1g.jpg

Bugün GundamGuy Blog'unda gördüğüm habere göre 18 Mayıs'dan itibaren Japon McDonalds'larının Happy Meal menüleri ile birlikte Gundam oyun kartları hediye edilecekmiş. Açıkçası çok umutlu değilim ama yine de en azından bu şekilde yapımın görülmesi/duyulmasını sağlayabilmek adına mesaj atıp örnek olarak da aşağıda sizlerle paylaşmak istedim. Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler:

"Sayın yetkili:

Japon McDonalds'ın Japonya şubelerinde 18 Mayıs'dan itibaren Happy Meal menülerinin yanında Gundam serisine ait kart oyunu kartlarının promosyon olarak verileceğini öğrendim. Oldukça saygın bir bilimkurgu Anime serisi olan Gundam'ın en azından bu şekilde görülmesini/duyulmasını sağlayabilecek olması açısından sizlerden bu kampanyayı ülkemiz McDonalds'larında da uygulamaya geçirmenizi rica ediyorum. Kartların üzerindeki birkaç satır yazının tercümesi yada kartların Happy Meal menülerinin yanında promosyon olarak verilmesi sizlere hiçbir külfet getirmeyeceği gibi sayıları ülkemizde çığ gibi artan Anime hayranları için çok büyük bir jest anlamına da gelecektir. Saygılarımla."

http://www.mcdonalds.com.tr/Bize-Ulasin

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • painscream

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • swordsman

    1

  • tabibitosan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

abi bu adamların ürünlerini mideniz nasıl alıyor anlamıyorum. 3. sınıf kalitede ürünleri 10 liraya yiyen gençlerimiz için cidden çok üzülüyorum. Her alışveriş merkezlerinde önlerinde sıra oluyor. yazık

Bence japonya'da bunun gibi 100'lerce kampanya oluyordur zaten, ne güzel bir memleket :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sanırım menüyü almadan, direk oyuncağı parayla alabiliyorduk.( Öyle hatırlıyorum en azından.) O yüzden gelse bile bu menüyü alacağım anlamına gelmez.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Daha önce Pepsi'ye böyle bir mesaj yollama işi olmuştu ama olumsuz cevap vermişlerdi. Şansımız yine düşük ama denemekten zarar çıkmaz. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?