CHOBiTS 12 Mayıs 2012 Share 12 Mayıs 2012 Çeşitli okul animelerinden sıkıldıysanız yaz sezonu ilginizi çekebilecek yetişkenlere yönelik bir anime olan Natsuyuki Rendezvous anime geliyor.Drama, romantik, doğaüstü güçler ve josei türlerini içeren yapım 11 bölümlük Tv serisi olarak yayınlanacak. Konu:Çiçekçi dükkanında part-time çalışmaya başlayan Hazuki, dükkan sahibi genç dul Rokka ve Rokka'nın ölen eşinin ruhu Atsushi arasında geçen bir aşk üçgeni konu ediniyor. Anime PV Natsuyuki Rendezvous PV - YouTube Sitemizde yapılan haberleri alıntı yaparken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın.Yazan:CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 12 Mayıs 2012 Share 12 Mayıs 2012 Bu seri de Josei etiketiyle gözüme takılanlardandı, 11 bölüm olmasına da şaşmıyorum artık. Çizimleri çok hoş, konu ayrıca hoş, her ne kadar aşk üçgenlerinden uzak durmaya çalışsam da bu seriden kaçamayacağımı biliyorum. Josei kıtlığımızda bulmuşuz böylesini, kaçırır mıyız hiç? Haber için teşekkürler Celal, bu türü sever bizler için Rendezvous da evlere şenlik isimlerden biri olacak kesin. xD Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 12 Mayıs 2012 Share 12 Mayıs 2012 Güzel bir konu ve çok güzel çizimler İzlemekten büyük bir zevk alacağım gibi duruyor Paylaşım için teşekkürler CHOBiTS-sama Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 20 Mayıs 2012 Share 20 Mayıs 2012 kesinlikle izleyeceğim buna benzer bir konuya hiç raslamadım oldukca ilğic Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Luna 11 Ağustos 2012 Share 11 Ağustos 2012 (düzenlendi) ... Düzenlendi: 6 Kasım 2019 (Luna) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap