CHOBiTS 17 Mayıs 2012 17 Mayıs 2012 Resmi Sitesine göre orjinal TV Serisi "Girls and Panzer" in animeye uyarlanacağı duyuruldu.Yönetmen Mizushima Tsutomu'nun liseli kızlar ve askeriye,savaş ve aksiyon animesinde yönetmenin dediğine göre kesinlikle pantsu gösterilmeyecek.Serinin manga adaptasyonuda haziranda Comic Flapper dergisinde yayınlanacağı duyuruldu.Bu yapımda Key uyarlaması olacak. Resmi Sitesi: girls-und-panzer.jp Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=442551 Diğer Görüntüler PV Sitemizda yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan:CHOBiTS
JNXL 17 Mayıs 2012 17 Mayıs 2012 Zaten Key'in içinde olduğu bir yapımda pantsu beklenmez. Key bu. Basit bir tarifi süslü bir şölene dönüştürmesini biliyor.
Kusogaki 17 Mayıs 2012 17 Mayıs 2012 çalışmaları içinde XXX Holic'de varmış. Gördüm ve her türlü izleme listeme girdi. Ağzımın suları akmaya başladı bile.
DevilRanger 17 Mayıs 2012 17 Mayıs 2012 Savaşan kızların olduğu animeleri pek sevmem o yüzden biraz itici gelmişti ama Key'i duyduktan sonra fikrim tamamen değişti Çıkmasını merakla bekliyorum. Bu güzel paylaşım için teşekkürler
CHOBiTS 17 Mayıs 2012 Yazar 17 Mayıs 2012 Serinin PV si eklendi.Key ile bağlantısı varmış sözde ama Key'den böyle uyuz yapım çıkmaz.Sade karakter tasarımlarını mı yapıyor acaba?
Akuma_Blade 18 Mayıs 2012 18 Mayıs 2012 Bu yıl yayınlanan seriler içerisinde de birisinde kızların her biri piyade tüfeklerinden birisi ile özdeş gösteriliyordu burada da öyle olmuş. (Kızlardan birisi Sherman diğeri Panther kullanıyor yanlış anlamadıysam) Bu da benden yaratıcılık konusunda eksi puan olarak yansıyor. Ayrıca kızları 2-3 yaş daha büyük olarak gösterebilirlerdi. Sırf moe olduğu için konulan moe karakterlerden bıktım artık. Hele o Pokemon benzeri yaratıklar da neydi öyle? Offfffff! T90 yada Merkava kullanan "anego" bir karakter ekleyeceklerse fikrim değişebilir ama şu an için beklentim sıfırdan hallice. Özet: Key yine tribüne oynayarak risksiz bir iş yapmayı seçmiş. Sevenine iyi seyirler demek düşüyor haliyle.
ishak 20 Mayıs 2012 20 Mayıs 2012 2. dünya savaşlarında kulanılan taklar ilgimi çeksede pekde ortalama uzeri olmayacak gibi
Akuma_Blade 9 Ağustos 2012 9 Ağustos 2012 Girls und Panzer「ガールズ&パンツァーã€PV 2 - YouTube 2. Fragman
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap