Shiniori 20 Mayıs 2012 Share 20 Mayıs 2012 megaupload'ın kapanmasından sonra Şerefsiz Mediafire hesabımı askıya almış sebebini bilmiyorum nedense. bana adam akıllı uzun süreli linkleri silinmeyen bir upload sitesi önerirmisiniz ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
İstanbul 20 Mayıs 2012 Share 20 Mayıs 2012 Dosya barındırıcılar içinde en vefalısı belkide filefactory'dir. Tavsiye ederim hocam. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 20 Mayıs 2012 Yazar Share 20 Mayıs 2012 Dosya barındırıcılar içinde en vefalısı belkide filefactory'dir. Tavsiye ederim hocam. filefactory dosya siliyo 1 ay sonrasına. rapidshare düşünüyorum şuan ne dersiniz sizce ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 21 Mayıs 2012 Share 21 Mayıs 2012 Şahin dün söyledikten sonra baktım benim üyeliğide askıya almış.Senin kadar olmasada aylardır yüklediğim dosyalar yandı.Zarar 100gb fazla. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 21 Mayıs 2012 Share 21 Mayıs 2012 Aslında en iyisi torrent ama server desteği gerekiyor diyorlar. Hem indiren herkesin gönderme yapacağını da sanmıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 21 Mayıs 2012 Yazar Share 21 Mayıs 2012 Aslında en iyisi torrent ama server desteği gerekiyor diyorlar. Hem indiren herkesin gönderme yapacağını da sanmıyorum. torrenti unut 350 mb dosyayı en aşşa 1.5 gb up edicenki 10 kişi bitirsin seed etsin sen cık buda adil kullanım kotasının içine eder. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
antioksidan 22 Mayıs 2012 Share 22 Mayıs 2012 ryushare.com Bu aralar denk geliyorum bu siteye. Fena bir siteye benzemiyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 4 Haziran 2012 Yazar Share 4 Haziran 2012 rapidshare ye basladım bakalım nolcak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
İstanbul 4 Haziran 2012 Share 4 Haziran 2012 filefactory dosya siliyo 1 ay sonrasına. rapidshare düşünüyorum şuan ne dersiniz sizce ? Shiniori hocam ben de ff üzerinden paylaşıyorum dosyalarımı ve şu ana dek silindiklerini görmedim. Kaldı ki premium hesabım bile yok ama ff dosyaları barındırmada diğer serverler gibi değil bence : ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap