painscream 29 Mayıs 2012 Share 29 Mayıs 2012 Torrent sitesinde dolaşırken manganın toplu olarak verildiğini gördüm ve My Anime List' den baktığımda 23 Mayıs' da sona erdiğini gördüm. Seri 2003 den beri devam ediyordu. Umarım animenin kaldığı yerden sonuna kadar giden bir 2. sezon yaparlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 29 Mayıs 2012 Share 29 Mayıs 2012 ewet 357 de bitti sonu güzeldi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 29 Mayıs 2012 Share 29 Mayıs 2012 Bende bu sabah görmüştüm.Animesini 5. bölümde bıraktığım için devam etmedim.Hayrına biri bana spoiler atsın Simca ne oluyor.OVA'da tekelikli sandalyede resmi vardı.Var olan biri anlatmıştı olanları. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ishak 29 Mayıs 2012 Share 29 Mayıs 2012 dün ben sonunu okumuştum güzel seri idi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 29 Mayıs 2012 Share 29 Mayıs 2012 Umarım animesinide tamamlarlar ^^ Kaliteli bir ecchi idi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tefeci 30 Mayıs 2012 Share 30 Mayıs 2012 kanatlari takip aya ciktilar mi acaba bana acayip gereksiz bir anime gibi geldi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap