Jump to content
  • Kayıt Ol

Kimi Ni Todoke


mikroq

Önerilen İletiler

[bimgx=555]

http://1.bp.blogspot.com/-OK9ZZLWxjJ4/TllA2KxvtMI/AAAAAAAAAtk/5VL3CG8ZrYA/s1600/Kimi-Ni-Todoke-kimi-ni-todoke-8269758-1275-875.jpg[/bimgx]

kapak.jpg

Aslında forumda tanıtımının olmamasına çok şaşırdım diyebilirim. :)

Aşırı derecede hayranı olduğum animenin tanıtımı bendn. :D

"Kuronuma Sawako adlı liseli bir kız solgun ten rengi, uzun siyah saçları ve herkesin kendisini “garip” biri olarak görmesi ya da bir hayalet zannetmesi sonucu çevresindekiler tarafından Sadako (The Ring’den) olarak adlandırılmıştır. Aslında tek dileği arkadaş edinmek olan Sawako’nun işi, herkes kendisinden korkuyla kaçarken haliyle oldukça zordur. Ancak günün birinde popüler Kazehaya’nın, Sawako’yla konuşmasıyla bir anda genç kızın hayatındaki her şey değişecektir…" (Alıntı)

Herkese göre anime yi anime yapan şey mutlaka değişir..

Bana göre animeyi anime yapan.. Öncelikle, Konusu ve Grafikleridir...

Kimi Ni Todoke için Bu 2 özellikle 10/10 şekliden puanlanabilir.. 2009+ tarihinden sonra çıkması da bunda büyük bir etki sağladığını düşünüyorum.

Romantik komedi dalında olan bu anime.. Komedi unsurunu içinde barındırsada daha çok romantizm ve drama üzerinde odaklanmakta.. Tabi komedi unsurunu da göz ardı edemem. Gülmekten çatlayacağınız yerlerin olduğuna emin olabilirsiniz.

Anime genel itibari ile, Yavaş ilerliyor. Yani Anime de sabah oldu ise, 1 yada 2 olay olduktan sonra akşam olmuyor ve ertesi güne geçmiyor.. 1 anime de 1 yada en fazla 2 gün işlenmiş.. Bu da aslında bazı ayrıntıların atlanmaması ve kopukluk olmaması açısından önemli bir seçim olmuş..

Anime konusu itibari ile yavaş işliyor olsa bile, Hiç bir zaman sıkılmayacağınızın garantisini verebilirim. Ve diğer romantik komedi rakiplerine oranla.. Sadece 2 karakter üzerinde durulmamış.. Diğer karakterlere de yer veriliyor.

Kısaca Yer yer Çıldırabilirsiniz..

"İtiraf et Söyle artık be" diye ama. cidden bitirdiğinizde üzüleceksiniz. Keşke devam etseydi.

Özetle..

Kaichou wa Maid-sama

Lovely Complex

Ano Hana

Ve

Torodora yı beğendi iseniz..

Buna Bayılacaksınız...

Eklemeden edemeyeceğim.

Anime nin komedi unsuru kim deseniz eminim ki JOE derdim.

Joe ye verilen süre çok çok az bu animede, 5-6 bölümde özellikle sonlarda çok aktif oluyor. Ama kesinlikle süper komedi birisi. İzlerken kesinlikle gözünüzden yaş akacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • mikroq

    1

  • propontis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bu animeyi kötüleyenler oldu bana.Ama romantik komedi olması bayağı ilgimi çekti.Torodora'yı izlediğimde bayılmıştım.Şimdi 5-6 bölüm izledim bu animeden.Şuan güzel gidiyor.Tanıtım için teşekkürler.Pozitif yorumlar da duydum sonunda :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?