Jump to content
  • Kayıt Ol

The Breaker: New Waves


CHOBiTS

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
The Breaker: New Waves

TANITIM

Shioon, ustası Goomoonryong tarafından “ki” merkezini yok edildikten sonra ölümden dönmüş ve Seul'un tanıdığı bu karanlık yüzünden, sıradan hayatına geri dönmüştür. Öğrendiği tüm dövüş sanatlarını unutmasa da artık vücudu bu teknikleri kaldırmıyordur. Yeniden zayıf ve çaresiz haline dönen Shioon'u bu karanlık dünyadaki ustasının düşmanları rahat bırakmayacaklardır. Çünkü Murim tarafından tanınan Goomoonryong'un tek öğrencisi Shioon' dur.

 

Gizliden düşmanlar harekete geçerken Leydi Sosul'un ona vermiş olduğu Anka madalyonuyla Sun-woo klanının başına geçme hakkını da kazanmıştır. Sun-woo klanının gönderdiği bir koruma gizliden Shioon'u tehlikelerden korumaktadır. Amaçları Shioon'u klanın başına geçirip Klandaki otorite boşluğunu doldurmak ve Shioon'u tehlikelerden korumaktır. Bir gün evine giderken yaralanmış vaziyette kızıl saçlı garip bir kız görür. Ona yardım eder ama kız pek hoşnut değildir. Daha sonra bu kızın kendisini koruyan koruma Jin-le Kwon olduğunu öğrenir. Kimliğinin ortaya çıkmasından sonra Jin-le okulda aynı sınıfa kayıt olur ve ev olarak da apartmanın karşı dairesine taşınır.

 

Şimdi bu ikili Murim'deki iç çekişmeler, Sun-Woo klanındaki aile kavgaları da yetmezmiş gibi yeni türeyen S.U.C adı verilen bir örgütün arasında kalmıştır. Bu örgüt Murim'in karanlık ve gizli yüzünü sivil halka saldırılar yaparak gösterip Seul'de bir kaosa yol açmaya çalışmaktadır. Murim bunu önlemeye çalışsa da artık eski otoritesi bulunmamaktadır.

 

KARAKTERLER

Shi-Woon Yi - Ana Karakter

Jin-le Kwon - Ana Karakter

Sera Kang - Ana Karakter

Chun Woo Han - Yardımcı Karakter

Jae-kyu Kwon - Yardımcı Karakter

Shiho Lee - Yardımcı Karakter

So Chun Hyuk - Yardımcı Karakter

62105.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Romaji: The Breaker: New Waves

Japonca: 브레이커NW

Diğer: The Breaker 2, The Breaker: NW, The Breaker: Part 2, The Breaker: Martial Arts City

 

BİLGİ

Kategori: Manhwa

Cilt sayısı: 20

Bölüm sayısı: 203

Yayım: 8 Eki 2010 - 8 May 2015

Dergi: Daum Webtoon

Eser: Jin-Hwan Park (Çizim), Geuk-jin Jeon (Hikâye)

Türler: Aksiyon, Komedi, Dram, Dövüş Sanatları, Romantik, Okul

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 8.55

Sıra: 104

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 16:50 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 22651

 

 
KİŞİSEL YORUM:
Spoiler

Her bölümü büyük zevkle okuyorum ve bölüm sonunun nasıl geldiğini anlamıyorum. Güzel çizimler ve eklenen yeni karakterlerle seri oldukça iyi ilerliyor. Tek sorun ilk sezonda sürekli gelişen Shioon'un zayıf kalması ve olaylara müdahale gücünün yetersiz olması.Ne zaman Ki merkezini onarabilecek eski günlerine dönebilecek diye beklemekten 76 bölüm bekledim ve yeniden eski haline geldi.Başrol biraz odun olsa da ondan etkilenen güzel ve yetenekli kızlarımızda mevcut romantizm nasıl olacak acaba.

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 8 ay sonra...
  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    1

  • tanoren

    1

  • CHOBiTS

    1

  • Ungoend

    1

gundamaster

The Breaker'ı okuyp bitirdikten sonra ara vermeden hemen okumaya başladım. İlk part gibi çok sürükleyici chapter nasıl bitiyor anlamıyorum. Okudukça okuyorum ki çok manga okuyan biri değilim.(bunu her manga okuduğumda söyleyeceğim sanırım)

Bu partta olaylar özellikle yine Shioon tarafında olanlar yavaştan ilerliyor. İlk partta da çok dövülüyor ve dayak yiyordu bu partta da öyle. Gelişimi epey yavaştan alıyor mangaka ama öyle olaylarla süslüyor ki çokta sıkmıyor. Bu sefer Shioon bir haremin ağası gibi. Sürekli etrafında güzel kızlar var ve hepsi de ondan bir şekilde hoşlanıyor. Bu harem kısmı serinin orijinalliğine ket vurmuş. Her kızın Shioon'dan hoşlanması, biraz abartı geliyor açıkçası. Haftalık olarak çıktığı için The Breaker'a oranla çizimler biraz daha detaysız. Bu demek değil ki kötüler aksine hala çok iyi çizimleri var.

Yeni karakterler ki mangaka onlara bu seri de New Waves diyor. Baya baya mangaya çok iyi yedirilmişler.

Büyük bir zevkle okuyor ve okumaya devam edeceğim.

Spoiler içeriğini görünce Shioon'un tamamiyle ne zaman sahalara döneceğini de öğrendiğim için okumalarım biraz daha hızlanacak :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

süper bi manga evet takip ettiğim her bölümü sabırsızlıkla beklediğim bi seri ve ana karakteri istediği gibi yerlere çalan,yetmediyse daha da alçaltan ama, ana karakteri yerden bi kahramanmışcasına kaldırap 2-3 efsane hareket yapıp tekrar yerlere çarpan bir yapım takip etmeyen yoktur diye düşünsemde olmıyacak değil ya sevmeyen vardır ama takip edilmeye değerdir, ana karakteri yere çarptıkça yazarı gördüğünüz yerde dövme şevki bile versede takip etmeye değer

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Shioon'da yeni bi Naruto havası da alıyorum ben, böyle etrafındakilere ilham kaynağı olan, icabında doğru yola çeken, düşmanıma bile yardım elini uzatırım diyen biri.

Hareketli çizimler güzel yapılmış, uzun bakışma sahneleri de yok tercih edilecek bir manhwa

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Evet ilk sezondan sonra derhal buna geçtim ve güncele yetiştim. Çizimler yine çok güzel olmasına rağmen eleştireceğim bu sezonu. Öncelikle bu hikayeye harem OLMAMIŞ. Üstelik Shiwon karakterinin kızlarla işi de yok. :D İlla taş vücutlu kadın karakterler göstermek istiyorlarsa hepsini tek kişiye aşık etmesinler lütfen, çok sinir bozucu. Sanki okuyucuların yaş ortalamasını düşürmek için yapılmış gibi duruyor kurgusu. Han Chun Woo' nun yokluğu çok hissediliyor özellikle komedi açısından. Arc' lar arasında hiç boşluk yok yine, ilk sezondan daha beter hatta, o kadar uzun ki okumaya ara vermek istediğinde o boşluğu yakalayamıyorsun. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?