Benihime 23 Haziran 2012 Share 23 Haziran 2012 Hikaye Taneshima Popura adında 17 yaşında fakat minyon tipli bir kızın çalıştığı aile restorantına garson bulma uğraşlarıyla başlar.Kışın soğuğunda çabaları sonuç verir ve yolda karşılaştığı kendisinden bir yaş küçük Takanashi Souta işi kabul eder.Bununla birlikte hikaye başlar.Bu aile restorantı diğerlerinden oldukça farklıdır çünkü çalışanları oldukça tuhaf kimselerdir.Komedisiyle tadından doyum olmayan animelerdendir benim için.Shojo sevmeyen biri olarak bana bile sevdirmeyi başarmıştı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
artist54 26 Temmuz 2012 Share 26 Temmuz 2012 bu animenin 3.sezonu olacak mı bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 26 Temmuz 2012 Share 26 Temmuz 2012 bu animenin 3.sezonu olacak mı bilgisi olan var mı? Çıkabilirmiş diye duyumlar var. Ama kesin bir şey yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 25 Aralık 2013 Share 25 Aralık 2013 Iki kere tek 1 kere de kardeşlerimle izledim bu seriyi . Serinin erkekleri karizma kızlarının hepsi ayrı sevimli . Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap