Underfined 28 Haziran 2012 Share 28 Haziran 2012 Popüler Tv serisi Toaru Majutsu no Index'in halihazırda bulunan film projesine ilişkin detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor..İlk başta sadece tasarı halindeki bu haberin gün geçtikçe netleşmesi dikkat çekti.Ancak filmin konusu ve seriyle alakalı olup olmayacağı konusunda hiçbir ipucu yok şu anda...Bir terslik olmazsa Filmin Şubat 2013 te vizyona girmesi bekleniyor... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 28 Haziran 2012 Share 28 Haziran 2012 2014 de izleriz biz de artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 28 Haziran 2012 Share 28 Haziran 2012 Kulağa hoş geliyor, seriyle alakalı olmasa dahi iyi bir yapım olacak gibi içimde bir his var. En azından, umuyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tefeci 28 Haziran 2012 Share 28 Haziran 2012 2 sezounuda izledim affedersiniz .... anlamadim cizimler harika malzeme bol konulari biryerden bir yere baglama sifir nedir yani bu ..... bu animeyi yapanlar biraz fazla arty niyetliler konuyu bir yere getirip birakiyorlar devamini getirmek islerine gelmiyor zannedersem Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 29 Haziran 2012 Share 29 Haziran 2012 Vay vay vay, çok iyi haber. 3. sezon gelse daha çok sevinirdim tabi de azıyla yetinmeyen çoğunu bulamaz değil mi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hotello 2 Temmuz 2012 Share 2 Temmuz 2012 Umarim seri ile alakali olur .. Serinin devamini gercekten merak ediyorum ancak sanki batiracaklar gibi bi histe war icimde .S Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 28 Temmuz 2012 Share 28 Temmuz 2012 1. sezonu maalesef daha bu hafta izleyebildim ve bunca zaman bu seriyi karakter tasarımlarına aldanıp izlemediğime lanet ettim. Özel güç dediğimiz şeyi serinin kurgusu içerisinde mantığa ve pseudo-teorik fiziğe bağlayan nadir serilerden olması dolayısıyla yıllardır görmek istediğim bir seri olduğuna kanaat getirdim. Bu filmi de sabırsızlıkla bekleyeceğim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 31 Temmuz 2012 Share 31 Temmuz 2012 seriyi oldukça geniş alana yayıldı railgunuda bahse alırsak zaten anime yeterince hızlı gitti şahsımca 2. sezon felaketti ben 3. sezon ve beklediğim arcları düşününce filmde göreceğimi umdum hayal kırıklığı ile sonuçlandı üstelik filmin hangi zaman diliminde geçtiğinide bilmiyoruz ki bence film gereksiz bize 3. sezon lazım ve sağlam bir kurguyla Film gereksiz diorum sadece maddi çıkarlar var adam gibi 3 sezon yerine film yapmak tamda Jc staff a göre bu seriyi bi 6 yıl daha uzatırlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 10 Ağustos 2012 Share 10 Ağustos 2012 To Aru Majutsu no Index Pelicula PV - YouTube İlk fragman yayınlandı. Bu arada film Spinoff olacakmış. Eğer içinde sevdiğim tüm karakterleri barındırıyorsa bence bu bir sorun değil. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exile Falcon 10 Ağustos 2012 Share 10 Ağustos 2012 To Aru Majutsu no Index Pelicula PV - YouTubeİlk fragman yayınlandı. Bu arada film Spinoff olacakmış. Eğer içinde sevdiğim tüm karakterleri barındırıyorsa bence bu bir sorun değil. Eh, hangi karakterleri sevdiğine bağlı. Film romanlardan bağımsız orijinal bir hikaye. Ve bu filmi çekici kılabilmek için fanbase'i en büyük olan karakterleri koyacaklardır kesin. Bir kere Mikoto ve Accelerator filmde kesin olur Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bakatengu 18 Ocak 2013 Share 18 Ocak 2013 merak etmeyin tarafımdan çevrilecektir Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap