DevilRanger 1 Temmuz 2012 Share 1 Temmuz 2012 Nedendir bilmiyorum ama pc ye format atmadan önce MPC de softsub olarak izlediğim animelerin opening ve endingindeki karaoke efektlerini görebiliyordum şimdi efektsiz çıkıyor bunu ayarlamanın yolunu bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bedifeci 3 Temmuz 2012 Share 3 Temmuz 2012 Sorunu çözebildin mi ? Sorun devam ederse yeni yada eski sürümlerden birini yükle.Olmadı ayarlar kısmın biraz kurcala. MPC yi tercih etmediğim için çokta yardımcı olamıyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 4 Temmuz 2012 Yazar Share 4 Temmuz 2012 Dediğiniz gibi yapınca sorun çözüldü teşekkürler Bu arada MPC den daha kaliteli bir şekilde anime izleyebileceğim program var mı ki? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mikroq 4 Temmuz 2012 Share 4 Temmuz 2012 Sorunu çözmüş olabilirsin ama nasıl çözdüğünü belirtmemişsin başkaları için yararlı olmaz o zaman. Ben söyleyeyim. Video da sağ tıklayıp subtitles e gelin oradan default style de tikli olmamasına dikkat edin ;) Yeterli gelecektir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap