CHOBiTS 9 Temmuz 2012 Share 9 Temmuz 2012 Sabırsızlıkla yeni bölümü beklerken. Myanimelistimde 207/207 bitmiş olarak gözüktüğünü fark ettim.Manganın satış rakamları ve popülerite açısından yeterli olmadığı için yayından kaldırıldığı söyleniyor. Hikaye bu şekilde biterse tamamen yarım kalacak.Nasl bittiğini merak edenler baksın. Son savaş için Rikuo ve arkadaşları Seimei'nin sarayının kapısı önünde toplanıyor.Savaş başlamadan öylece manga son buluyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zero 7 Kasım 2012 Share 7 Kasım 2012 208 çıkmış 60 sayfa tamamı renkli manga reader da fena bir savaş başlıyo bu son savaş olsa gerek Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 7 Kasım 2012 Share 7 Kasım 2012 güzel gidiyordu yha bende tamda yeni bölümler iyice kızışacak diodum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
The-Black 8 Kasım 2012 Share 8 Kasım 2012 Anmesinide bi hayli geçti zaten oda durduruldu galiba ? Yazık oldu güzel bir seriydi keyifle izliyordum pekde bir saçmalığı yoktu güzel güzel gidiyorlardı.. Bu japonlar bitirilicek serileri izlerler izlenmesi/okunması gerekenleri okumazlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 8 Kasım 2012 Share 8 Kasım 2012 Myanimelisti ciddiye alma fazla,Ordaki yanlış bilgi sayısı dağları aşar.Manganın 208. chapter yeni çıktı devam ediyor zaten satış az falan diye bir durumuda yok,Myanimelistte'de Volumes: Unknown Chapters: Unknown Status: Publishing Published: Mar 2008 to ? Şeklinde düzeltmişler zaten,Kısacası yanlış haber. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zero 8 Kasım 2012 Share 8 Kasım 2012 ayrıca yeni bir ovada yolda Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap