Jump to content
  • Kayıt Ol

Ninja Scroll Burst


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

KzMGt.jpg

Madhouse stüdyosu Yoshiaki Kawajiri'nin (Ninja Scroll, Vampire Hunter D: Bloodlust, Highlander, Demon City Shinjuku, Goku: Midnight Eye, Cyber City Oedo 808, Birdy The Mighty, X) yöneteceği yeni bir Ninja Scroll projesi ile ilgili bir fragman yayınladı. Henüz detaylara ilişkin elimizde resmi bir basın duyurusu olmasa da bunun, adından ilk kez 2008 yılında bahsedilen (ve o tarihten bu yana ANN sayfasına hala güncelleme yapılmamış olan) Ninja Scroll devam filmi olasılığı var tabii bir spinoff denemesi olması olasılığını da gözönünde tutmak gerekli olabilir diye düşünüyorum.

edit: Fragman bugün yayınlandı sanırım. MAL ve ANN hala habersiz görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • indians

    1

En Çok Yazanlar

Haber için teşekkür ederim dostum. Yoshiaki Kawajiri üstadın çizimlerini çok severim. Zira vampire hunter d: bloodlust animesindeki başarı onun karaktere yükleyebildiği karizmadan kaynaklanıyor. Bu işe de el atarsa harika olur bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Madhouse CEO'su Hiroyuki Okada, resmi site üzerinden yaptığı bir açıklama ile 2008'den bu yana son hali verilememiş olan Ninja Scroll Burst'un yanısıra olası bir yeni Ninja Scroll projesiyle ilgili kısa da olsa bir açıklama yaptı.

Okada, yönetmen Kawajiri'nin yeni projenin senaryosunun Mayıs 2013'de tamamladığını, Ninja Scroll Burst'un ise 3 bölümlük kısa metrajlı bir Anime haline getirildiğini söyledi.

Madhouse ve Kawajiri, yeni projenin senaryosunun son hali üzerine yeni anlaşmaya varabildiklerini ve bir Anime film olacak bu projenin isminin Ninja Scroll Kocho olacağını doğruladı. Açıklamaya göre bu projenin senaryosu Kasım 2013'de tamamlanmış ve Kawajiri şu sıralar key animasyonla bizzat uğraşıyor.

Okada prodüksiyonun bu kadar uzun sürmesini yapımcı aranmasının uzun sürmesine bağladı ve "şu an bazı yapımcı adayları bulunmuş durumda ama Japonya'dan hiçkimse bu yapımı finanse etmeye gönüllü değil" dedi. Okada bunu Ninja Scroll'un ABD'de ve Japonya dışında, Japonya'da olduğundan çok daha büyük bir hit olduğuna bağlıyor.

Ninja Scroll Kocho hakkındaki ilk görseller Tokyo - Asagaya'daki Madhouse şubesinde Mart ayı içerisinde sergilenecek. Ninja Scroll Burst'un da ilk olarak burada gösterilebileceği söyleniyor öte yandan Ninja Scroll Kocho'nun ne zaman tamamlanabileceğine dair net bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?