Underfined 19 Temmuz 2012 Share 19 Temmuz 2012 İlk olarak 1979 da gösterime giren Cyborg 009 animesinin Remake hali duyuruldu..Çizimlerin tamamen değişeceğini açıklayan Kamiyama Kenji,filmin 27Ekim 2012 de vizyona gireceğininde müjdesini verdi... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 19 Temmuz 2012 Share 19 Temmuz 2012 Tv serisini indirdim ama izlemedim. Yılına göre başroldeki çiftimizin çizimleri oldukça güzeldi.Şimdi bakıyorumda Cyborg demeye bin şahit lazım gibi ama yinede güzel.Eline sağlık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 19 Temmuz 2012 Share 19 Temmuz 2012 ilk kez gördüm ama şimdi animesini merak ettim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Unbreakable 20 Temmuz 2012 Share 20 Temmuz 2012 --edit-- Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 20 Temmuz 2012 Share 20 Temmuz 2012 Benim için en büyük anlamı, kanımca gelmiş geçmiş en büyük 5 Mangaka'dan birisi olan Ishinomori Shotaro'nun (ki Kamen Rider efsanesinin yaratıcısıdır kendisi aynı zamanda) en kapsamlı yapıtının yeni jenerasyona tanıtılabilecek bir versiyonu olacak olması. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 24 Temmuz 2012 Share 24 Temmuz 2012 Yapımı çok fazla duymuş olmama rağmen bir türlü seriye başlayamadım. Acaba yeni haliyle mi izlesem yoksa önce eski versiyonunu mu izlesem diye düşünüyorum da sanırım ilk önce 79 serisine başlamalıyım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 8 Nisan 2013 Share 8 Nisan 2013 Filmin İskoçya'daki gösterimine katılan Kenji Kamiyama şu an önlerinde bir sequel projesi olmadığını ama öte yandan eğer bu konuda talep gelirse kullanabileceği bir senaryo fikrinin olduğunu söyledi. [ ANN ] Film henüz BD/DVD olarak çıkmış olmadığından açık sonlu bitip bitmediğini bilmiyorum ama yeni Cyborg 009 filmleri görmek isterim açıkçası. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap