Jump to content
  • Kayıt Ol

Dramalarda beğendiğimiz ara oyuncular


Önerilen İletiler

İzlediğim dramalarda sevdiğim ara oyunculardan aklıma gelenlerden birkaçını paylaşmak istedim.

Yeni bir diziye başladığımda ara oyuncularda bu kişiler olduğunda daha bir seviyorum diziyi .)

İşte onlar..

Kwon Hae Hyo

KwonHaeHyo.jpg

Lee Han Wie

LeeHanwie.jpg

Kim Ji Young

KimJiYOUNG.jpg

Choi ran

Choiran.jpg

Ahn Suk Hwan

AhnSukHwan.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Leyl

    3

  • Squaw

    2

  • Hitokiri

    1

  • brisingr

    1

Ahn Suk Hwan'ın oynamadığı drama var mı ? Hangi dramayı izlesem karşıma çıkıyor, birde gülüşü ne kadar gıcık :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ahn Suk Hwan'ın oynamadığı drama var mı ? Hangi dramayı izlesem karşıma çıkıyor, birde gülüşü ne kadar gıcık :D

Evet Ahn Suk Hwan birçok dizide görülüyor..Nasıl yetişiyor bende anlamıyorum .) Ama seviyorum oyunculuğunu.Gülüşüne gelince gıcıklıktan ziyade munzur bir gülüşünün olduğunu düşünüyorum .)

Brisingr, Kim sang ho'yu bende city hunterda izlemiştim gerçekten onunda oyunculuğu iyiydi .)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kim sang ho "ten" de çok iyi idi. o adam ara oyuncu falan ama gerçekten kaliteli iş yapıyor. seviyorum o adamı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İşte güzel bir başlık daha! :)

Bu kategoride Ah Suk Hwan favorimdir. O, benim için işini en iyi yapanlardan biri. İlk My Girl ile izlemiştim ve o an mimlemiştim, sonrasında da Hong Gil Dong'da döktürürken izledim. :D

AhnSukHwan.jpg

Yoon Sang Hyun; şu an Secret Garden'da Oska rolüyle izliyorum ve kendisine bayılıyorum. Pek ara rol diyemeyiz ama ben yine de onu anmadan geçmek istemiyorum. Hyun Bin bu dizide mimlenen bir isimse Sang Hyun da en az onun kadar bu mimi hakediyor. :)

secretgardenyoonsanghyun_main.jpg

Jeong Jin Yeong; en son Love Rain'in o unutulmaz aşık olan gencinin, 30 yıl sonraki halini üstelenen bir isim olarak izledim ama benim ona alıştığım rolü Dong Yi'daki insancıl olan Muhafızlar Komutanı rolüydü. Her zaman ciddi yanını ön plana çıkaran biri ama onun sahip olduğu havaya kapılmamak mümkün değil.

0df4eeed99af60bf20343b6ce9fc673b.jpg

Lee Yon Ji; ilk kez izlediğimde ara roldeydi. Goong'un ara rolü olan Prenses rolüyle karşıma çıkmıştı. Sonra King2Hearts dizisinde ara rolden daha çok birinci yan roldeydi. Son olarak da bugünlerde Dream High ile izliyorum kendisini. Yon Ji'nin oyunculuğunu severim ama oyunculuğundan daha çok kendisini seviyorum, benim 'güzel' kategorime yerleştirebileceklerimden biri, hele de o ağız ve diş yapısı yok mu? İmrendiğim özelliklerinden biri. :) Ayrıca Leyl'cim sana katılıyorum, şu saç rengi süperrrrrrrrr! Kendisine çok yakışıyor. :)

VA54ho81.jpg

webboardsanookcom.jpg

Kwon Hae Hyo; Cain and Abel'İn unutlmaz narkoz elemanı. Replikleriyle daha ön planda olsa da ben kendisine bayılıyorum. :D

KwonHaeHyo.jpg

Choi Ran; bu kadın da ''işte!'' denilebilecek oyunculuğu olanlardan biri. İzlerken beni çok keyiflendiren biriydi. Onu da önce My Girl izle izlemştim, sonrasında Dong Yi ve Hong Gil Dong ile geldi.

Choiran.jpg

Son olarak Takenaka Naoto gelsin. İlk olarak Taiyou no Uta dizisinde izlemiştim, sonrasında da Nodame Cantabile'ın Stresemann'ı ile kendisini bana baya sevdirmişti. O tip rollerin adamı diyebilirdim eğer Kurosagi'nin filmini izlememiş olsaydım. Hem komik hem de ciddi rolleri yapabilecek nadir oyunculardan biri.

220px-NaotoTakenaka.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Squcum Yoon Sang Hyun u secret gardenda bende çok beğendim..Özellikle 2 kuzen arasındaki ilişki süperdi.Bzim eşofmanlının kuzeniyel sürekli yarış halinde olması çok güldürmüştü beni .))

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Leyl'cim aslında ben Yoon Sang Hyun'u bir kez de olsa başrolde izlemek istiyorum. Oyunculuk listesine baktığımda ya ran rolde olmuş ya da baya bir arka planda. Oysa nice başrol oyuncularına taş çıkartır nitelikte yeteneği var. Özellikle de konuşma tarzına bayılıyorum ben. 38 yaşında olan birine göre çok enerjik bir havası vardı, umarım bir gün başrol olarak adını listelerde görmek nasip olur. Aynı şekilde Lee Yon Ji'i bir kez başrolde izlemek için can atıyorum, annemle Goong'a başladım yine yeniden. (Bu, üçüncü izleyişim oluyor. :D) Annem de hatunu baya beğendi, abim olsa aileye alacağız yani, o derece. :P

Benim için 'Secret Garden' demek Hyun Bin ve Oska demek oldu, bir de Hyun Bin'in gerçekçi olan karakteri. Bugüne kadar izlediğim en gerçekçi Drama rolüydü, özellikle de 'zengin erkek - fakir kız' aşkına değinen en gerçekçi isimdi. O ''teker tekerrrrrrrrrrr işlenen'' o eşofmanları hariç. :P Gerçi, dizi boyunca didişmelerini büyük bir zevkle izledim, zaten o bölümler olmasa diziden keyif alamayacaktım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kızlar size katılıyorum; Yoon Sang Hyun, Secret Garden'da yardımcı rol olarak en iyisiydi. Hyun Bin'e zaten laf yok ama başlığımız ara oyuncular olduğu için listeme geçeyim. :D Bu arada bunca zaman beklemek de çok iyi oldu. Resimler için nasıl da hazıra konmuş oldum. :P Sağ olun kızlar, sayenizde beni resim arama derdinden kurtarmış oldunuz. :D

Bugünlerde City Hunter Ajusshi'sine bayılıyorum. :)

Kim Sang Ho:

e6f2bf7705727c5072e0b85016c18888.jpg

Yoon Sang Hyun:

secretgardenyoonsanghyun_main.jpg

Ah Suk Hwan:

AhnSukHwan.jpg

Jeong Jin Yeong:

0df4eeed99af60bf20343b6ce9fc673b.jpg

Choi Ran:

Choiran.jpg

Takenaka Naoto:

220px-NaotoTakenaka.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?