Lawliet 23 Temmuz 2012 Share 23 Temmuz 2012 Slm arkadaşlar ben okumak için manga arıyorum. (komedi, romantik, aksiyon , ecchi (abartı olmamak kaydıyla) ... bu türleri içeren türkçe manga varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen sıkıldım :S okumak eğlenceli ama kafama göre bir manga bulamadım :S Devam Edenler... Annasumanara Cage of Eden Carnivorous Princess Yegrinna GE - Good Ending Girls of the Wild's Hiyokoi Kimi no Iru Machi School Shock The Breaker II - Yeni Dalgalanmalar Zippy Ziggy Bitenler... Ai Kora Ane Doki! Beast Master Defense Devil Psyren The Breaker I Kanojo to Natsu to Boku ( bu manga one shot , bunun devamı var mı yani sonradan devamı çıkmışmı bana bu konuda bilgi verebilecek var mı ? ) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 23 Temmuz 2012 Share 23 Temmuz 2012 İngilizce istesen bir sürü verebilirdim ama Türkçe okuduğum manga çok azdı.Okumadıkların içinden bildiğim Türkçe mangaları önerem. Gantz, Claymore, Rosario Vampire 1-2, Veritas, Gai-Rei, Liar Game, Air Gear, Kenichi Kanojo to Natsu to Boku mangasının devamı yok ama belki ileride çıkabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Lawliet 23 Temmuz 2012 Yazar Share 23 Temmuz 2012 İngilizce istesen bir sürü verebilirdim ama Türkçe okuduğum manga çok azdı.Okumadıkların içinden bildiğim Türkçe mangaları önerem.Gantz, Claymore, Rosario Vampire 1-2, Veritas, Gai-Rei, Liar Game, Air Gear, Kenichi Kanojo to Natsu to Boku mangasının devamı yok ama belki ileride çıkabilir. önerdiklerini okumuştum Gantz hariç :S hatta sen önermiştin liar game i felan :S şansa bak ya :S Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 24 Temmuz 2012 Share 24 Temmuz 2012 Sun Ken Rock önerebilirim. Ecchi olayı biraz fazla ama. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hayabusa 31 Ağustos 2012 Share 31 Ağustos 2012 Bana da Masa Tenisi konulu bir manga önerebilecek olan var mı? Gerçek hayatta severek yaptığım bu sporla ilgili bir manga okumayı gerçekten çok isterim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap