Jump to content
  • Kayıt Ol

Suidobashi Ağır Sanayi grubu KURATA'yı tanıttı.


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

1234.png

Suidobashi Ağır Sanayi Grubu, bir I Phone ile bile kontrol edilebilen bipedal ağır sanayi aracı KURATA'yı düzenlediği bir medya duyurusuyla tanıttı.

KURATA'ların bir kokpiti olmasına karşın tehlikeli olabilecek bölgelerdeki her türlü çalışmada da kullanılabilmesi için birimin tüm fonksiyonel özellikleri bir I Phone uygulamasıyla bile uzaktan kumanda edilebiliyor. Elbette KURATA'ların oldukça sade kokpiti hareketleri gecikme yada duraklamalar olmadan yapmasına imkan vermekte.

KURATA'lar şimdilik kendi ayakları üzerinde değil de 4 tekerlek üzerinde, ama şimdilik saatte sadece 7 km ile ilerleyebiliyorlar ve pek tabii bunun tek sebebi bunların öncelikli amacının ağır hafriyat makineleri olması. Ama bunun ileride değişmemesi için sebep göremiyorum.

Şimdi... Aranızda hala Patlabor, Votoms ve Gundam izlememekte direnen var mı?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Unbreakable

    3

  • CloudT

    2

  • Akuma_Blade

    1

  • smygon

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

50 yıl içerisinde neler olacak tahmin etmeye artık başlayabiliriz. Sonunda robot teknolojisi adını iyice haykırmaya başladı. Bu yüzden yaşlanmamam lazım, yaşlanınca bunların gelişmiş versiyonlarını kullanamam.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Video'ları izledikten sonra kendimden geçtiğimi itiraf etmeliyim. Sırf bu tür atılımlar yüzünden mühendislik için debelenip robot teknolojisi üzerine araştırıp durup mecha animeler izliyorum ya. Biz daha mutfak robotu yapamazken adamlar utanmasa üstümüze robot askerler salacak neyse ona da az kaldı ya. Ha gayret Nippon! Pearl Harbor'N intikamı alınsın. Tabi şimdi gaza geldiğim için daha bir çok şey söyleyebilirim ama saçmalık olacağından burada kesiyorum.

Banzai!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Özellikle deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere tasarlanan insansı robotlarla ilgili Japonların bir takım çalışmaları var. Japonlar daha çok alternatif enerji kaynakları konusundaki projeleriyle IMF'yi elinde tutan Amerikan Şirketokrasi'ne, Amerikalıları çok iyi etüd edip kendi Ekonomik Tetikçilerini yetiştiren ve kontrolsüz ekonomik büyümesinin ardından saldırgan politikalar üreten Çin'e meydan okuyor.

Ürkütücü olan henüz emekleme aşamasında olsa da DARPA'nın araştırmaları. Youtube'da bu konuyla ilgili videolar var. Ne yazık ki önümüzdeki 10 yıl içinde bahsettiğiniz robot askerleri savaş alanlarına sürücek olanlar Japonlar değil Amerikalılar. Özellikle konvansiyonel silahlar konusundaki teknoloji müthiş bir hızla geliştiği bir yüzyılda yaşıyoruz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?