Antares 16 Eylül 2009 Share 16 Eylül 2009 (düzenlendi) Akuma Bengoshi Kukabara TANITIM Her gün insanlar ölüyor. Peki, öldüğünüzde ne olur? Cennete mi yoksa cehenneme mi gidersiniz? Cehenneme gittiğinizde ne olur? Tam bu noktada bir şeytan avukatı devreye girer. Çukurlara atılmadan az evvel, öldüğünüzde ruhunu çepeçevre saran “şeytan özü” karşılığında sizi savunmak üzere bu avukatla sözleşme imzalarsınız. Jake Watson intihar etti. Şimdi, önünde iki yol var: Ya şeytan avukatı D. Lorian Kukabara’yla sözleşme imzalayacak ya da Jake’in ruhu cehennemin çatırdayan odunlarına katlanacaktır. KARAKTERLER Mephisto Barto Dertov Reffert Lark Kucabara - Ana Karakter Bichura - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Akuma Bengoshi Kukabara Japonca: 悪魔弁護士KUKABARA Diğer: Devil Advocate Kukabara, Demonic Attorney Kukabara, Demonic Lawyer Kukabara BİLGİ Kategori: Tekli Manga Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: 1 Yayım: 2008 Dergi: Sunday Gene-X Eser: In-Wan Yoon (Hikâye), Kyung-il Yang (Çizim) Türler: Aksiyon, Şeytanlar, Dram, Shounen İSTATİSTİKLER Puan: 7.37 Sıra: 4722 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 13:25 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 11069 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
amaster 18 Eylül 2009 Share 18 Eylül 2009 şahsen çok hoşuma gitti manga devamı olan defense devile başladım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 22 Eylül 2009 Share 22 Eylül 2009 Çok hoş bir şeymiş bu yaa, bayıldım keşke uzun uzun ciltler halinde devam etseydi. Gerçi çocuğun intihar etme sebebi bana hafif geldi, daha çarpıcı anlatsalarmış daha mantıklı olurmuş ama neyse, onun dışında gayet hoştu. :mutlu: Karakterler harika. Özellikle o küçük şeye bayıldım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hipernova 22 Eylül 2009 Share 22 Eylül 2009 Var zaten "Defense Devil" bu one-shot'un serileştirilmiş hali. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shean 22 Eylül 2009 Share 22 Eylül 2009 Gerçekten güzel bir seridir, hem one-shot hem seri olarak. "Bir şeytan hayat kurtarabilir mi?" gibi bir saçma sorunun cevabını burada bulabiliyoruz. Çizim kalitesi ise gerçekten harika ve konusu ilerledikçe güzelleşiyor. Herkesin okumasını tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LuluNatu 23 Eylül 2009 Share 23 Eylül 2009 Var zaten "Defense Devil" bu one-shot'un serileştirilmiş hali. aa ben onu da one shot sanıyordum, iyi öyleyse :spit: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap