Anemone. 31 Temmuz 2012 Share 31 Temmuz 2012 Seed yuksek ındırıcek yer bulamadım yıne Yardım beklıyorum http://divxplanet.com/sub/s/252638/Shangri-La.html Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 31 Temmuz 2012 Share 31 Temmuz 2012 BURAYI deneyin bir de. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Anemone. 31 Temmuz 2012 Yazar Share 31 Temmuz 2012 BURAYI deneyin bir de. Uyumlu degiller ama Neyse genede tsk Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 1 Ağustos 2012 Share 1 Ağustos 2012 Domdomsoft anime downloader indir orada var. http://blog.domdomsoft.com/2012/06/23/domdomsoft/anime-downloader/domdomsoft-anime-downloader-0-6-beta-release/ gerçi bölümler blue ray galiba ama net hızın yüksekse sorun olmaz birde zaten burda seed sorunu yok tıkla indir ayrıca ücretsiz yani crack vs gibi bir olayıda yok. Şimdiden kolay gelsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
betten 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 zamunda.net sitesini deneyin. Üyelik istiyorlar. Eğer üyelik alımı açıksa oradan 1 seed olsa bile yüksek hızda indirir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
martikanadi 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 ben de zamunda kullanıyorum çok memnunum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 fansub istiyorsan bakabt.me raw ve fansub karışık animetorrents.me ve nyaa.eu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
androad 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 seri tamamlanmış ve lisanslı değilse bakabt , lisanslı yada tamamlanmamışsa nyaa.eu , nyaa.eu da seed yoksa internette ararım genellikle... video ve altyazının fps değeri aynıysa senkronlamak çok zor değil, izlediğiniz player üzerinden opening den sonra birkaç saniye ileri geri aldığınız zaman düzeliyor ve bölümün sonuna kadar genellikle aynı kalıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap