Jump to content
  • Kayıt Ol

Library War Live Action Filmine Uyarlanıyor


CHOBiTS

Önerilen İletiler

toshokansensou.jpg

Oricon Habere göre, "Toshokan Sensou (Library War)" live action filmine uyarlanacağı duyuruldu. Yönetmen Sato Nobusuke ( "Gantz" live action filmi). Okada Junichi ve Eikura Nana 'yı Dojo Atsushi ve Kasahara Iku canlandıracak. Anime filmi Toshokan Sensou: Kakumei no Tsubasa Japonya'da 16 haziran 30 salonda gösterime girdi. Filmin 5 haftalık gişe hasılatı $2.1 milyonu bulduğu belirtildi.

Filme ait afiş çıkmadığı için resmi animeden koydum.

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=471089

Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    5

  • CloudT

    2

  • CHOBiTS

    1

  • GeNeRaL52

    1

Baya iyi bir gişe sağlamış sanırım bundan yola çıkarakta diziye uyarlamaları kaçınılmazdı. Ama kötü bir sonuç çıkacağını sanmıyorum en azından umuyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

live action'u olsa da izlesek dediğim nadir animelerdendir toshokan sensou harika oldu bu haber. umarım kaliteli bişeyler çıkarırlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

toshokan_sensou.jpg

Kadro -en azından benim adıma- oldukça tatmin edici. Chiaki Kuriyama (Battle Royale, Kill Bill Volume I, MPD Psycho, Azumi 2, Last Quarter, Sky Crawlers, Eden's Bowy) göze çarpan ilk isim. Kadrodaki diğer isimler Kei Tanaka (Hack The Movie, Suicide Club, Tokyo University Story), Naomi Nishida (Angel, Densha Otoko, Honey and Clover, Summer Days with Coo), Souta Fukushi (Kamen Rider Fourze, In the Future - when I am Executed) ve N6 Idol grubundan Junichi Okada ve Nana Eikura'dan oluşmakta.

Filmin yönetmenliğini ise Shunsuke Sato (GANTZ, Oblivion Island, Princess Blade) üstlenmekte. Filmin gösterim tarihi ise 27 Nisan 2012 olarak belirlenmiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kadro çok iyi. Kötü bir oyunculuk beklemiyorum ve yönetmende tanıdık bir isim olduğundan çekimlerde de herhangi bir sorunun olacağını zannetmemekle birlikte 27 Nisan'a daha çoook var hadi onu geçtim bizim izleyebilecek duruma gelmeside bir süre alacak dersek sanırım yaza izleriz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yaz sonu yada Sonbahar 2013'de izleriz diye tahmin etmekteyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Romantizm olayının en güzel yedirildiği isimlerden biri Library War. Animesini büyük bir keyifle izlemiştim. Devamı gelse dediğim serilerden biriydi, ikilinin gidişatı ve kitap kurtları ile özgür düşünceye karşı olan diktatörlerin savaşı nasıl sonuçlanacak bilmek istiyorum açıkçası. Live Action yapımı serinin içeriğini mi işleyecek acaba, çok merak ediyorum. Nasılsa Live Action izlemeye de alıştık, bunu da izlemek istediklerim arasına gözüm kapalı alabilirim. Karakterleri ve konusuyla kayda değer olabilecek kaliteli isimlerden.

Haber için CHOBİTS sana, fragman için de Akuma_Blade sana teşekkür ederiz. Güzel paylaşım olmuş. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 yıl sonra...

Filmin devamı duyuruldu

b39l_ycuaa237s.jpg-large.jpeg

Ekim 2015'de vizyona girecek film "Toshokan Sensou: Final Mission" adını taşıyor. İlk filmde pek uzun görünmeyen Nana Eikura'nın (Mei-chan no Shitsuji, Boku wa Imouto ni Koi o Suru) rolünün daha önem kazanacağının ipuçları verilmiş.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?