Akuma_Blade 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 Ao Hana etkinlikleri sırasında yapımcı firma tarafından yapılan bir açıklama ile geçtiğimiz yılın en ilgi gören serilerinden Ao Hana'nın 2013 yaz sezonu için bir Anime filmi duyuruldu. Detaylar belli olmasa da tek bildiğimiz olayların Menma'nın bakış açısından anlatılacağı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hermit 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 Oh be! Nihayet aldığım en güzel haber buydu işte! Hastanız Menma! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 Hehe bende sonra yaparım diyordum bunu Akuma.Bu ara güzel haberler geliyor bakalım hadi hayırlısı.Eline sağlık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 Bugün haberini aldığımda oldukça sevindim, çıkışını dört gözle bekliyor olacağım. Fakat yine de umarım sırf ilgi görmesinden dolayı para kazanmak için yaptıkları bir film olmaz, tıpkı serideki gibi bir hava yakalamayı başarırlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 2014'te izleyebileceğiz galiba. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Exile Falcon 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 Bir recap film olacağını duydum ama umarım yanlış duymuşumdur. Recap filmleren fazlasıyla sıkıldım çünkü. Neyse bu film çıktığında ben de belki çeviriye dönerim bununla birlikte belli mi olur. Ano Hana çevirdiğim son projeydi çünkü. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 5 Ağustos 2012 Share 5 Ağustos 2012 Çok süpriz bir haber oldu gerçekten Paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
rocker_tr 6 Ağustos 2012 Share 6 Ağustos 2012 Çok güzel bir seriydi. Umarım gene güzel bir filn yaparlar. ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sensou 6 Ağustos 2012 Share 6 Ağustos 2012 Ne gerekse Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 6 Ağustos 2012 Share 6 Ağustos 2012 Böyle bir senaryo yerine farklı bir spin off yada cross over olsa izleyebilirdim. Gereksiz bir dram var bu seride. İzlemeyeceğim... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 6 Ağustos 2012 Share 6 Ağustos 2012 Gereksiz olan bir içerik olacaksa o serinin finaliyle kalmalıydı. Serisi, ismine göre beklediğim güzellikte bir içeriğe sahip değildi, bu nedenle beni hayal kırıklığına uğratan serilerden biriydi AnoHana. Drama etiketini sever biri olarak dramatik türler arasında beni pek açmayan bir seriydi. Hatta abartılan isimlerden olduğunu bile düşünür olmuştum. Karakterlerini ise açasım yok pek, hiçbirinde bir çekicilik göremedim, bence bu isim biten o finalle kalmalı, başka bir yapımla anılmamalıydı. Bu gibi tekrarlarla uğraşacaklarına farklı bir isme emek harcasalardı ya. Neyse severlerinin gözü aydın diyelim, sonuçta ben gibi aşırı sevmeyenler aksine severleri de var. İzleyecek olanlara da şimdiden iyi seyirler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 25 Kasım 2012 Share 25 Kasım 2012 Filmin tv serisi finalinden 1 yıl sonrasını anlatan yeni bir hikâyeden oluşan recap olacağı belirtildi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 25 Kasım 2012 Share 25 Kasım 2012 Filmin tv serisi finalinden 1 yıl sonrasını anlatan yeni bir hikâyeden oluşan recap olacağı belirtildi. İyi yapmışlar, şayet remake gibi bir şey yapsalar kabak tadı verecekti... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 25 Kasım 2012 Share 25 Kasım 2012 Hem yeni bir hikayeyi anlatıp hem de nasıl recap oluyor? Recap dediğin zaten özet manasına geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Kasım 2012 Share 26 Kasım 2012 O anlama geldiğinin farkındayım okuduğum bu; demek istediğim filmin çoğu recap olarak tv serisi ozetı olup artık son 5-10 dk ekstra sahne olur sanirsam. Animebittiginde sahsen 5dk daha uzun olsa diyordum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap