CloudT 8 Ağustos 2012 Share 8 Ağustos 2012 Herkese Merhaba. Umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur. Bu konunun adı üzerinden anlaşılacağı gibi "Neko Ramen(Rahmen)" adlı serinin raw yada hardsub yapılmamış videolarını arıyorum lakin bir türlü istediğime ulaşamadım bu bir yana bu gibi bir kaç animenin dahi videolarını bulamıyorum. Buradan anlaşılacağı üzere eğer ki raw video kaynağı olabilecek sağlam bir site biliyorsanız -nyaa,bakabt- gibi siteler dışında lütfen yardımcı olunuz. Kırk yılda bir işim belli bir olaya düşer fakat onu da temin edemem ya, bedbaht'lık işte. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 8 Ağustos 2012 Share 8 Ağustos 2012 Bu programdan indirebilirsin çok geniş bir arişivi olmasını yanı sıra aradığın seride var galiba(neko rahmen diye geçiyor ama) indirme için birebir. http://blog.domdomsoft.com/2012/08/04/domdomsoft/anime-downloader/domdomsoft-anime-downloader-1-0-release/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 10 Ağustos 2012 Yazar Share 10 Ağustos 2012 Yararlı bir program olduğu aşikar bir çok seriyle iyi bir hizmet tutuyor fakat istediğimi verme konusunda başarılı olamadı. ^^' Bulduklarımı buldu sadece ve evet artık buradan direk arama yaparak kolaylık sağlaması işin cabası. Yine de teşekkürler ve evet, sonunda sorunumu hallettim. ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 10 Ağustos 2012 Share 10 Ağustos 2012 Yardımcı olamadığıma üzüldüm. Ama bulmana sevindim. Ayrıca programı sevmenize sevindim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap