CHOBiTS 13 Ağustos 2012 Share 13 Ağustos 2012 Tanıtım broşürüne göre Vocaloid prodüktörü Jin'in yeni single CD "Children Code", ve onun media mix projesi "Kagero Days"in animeye uyarlanacağı duyuruldu. Kagero Days original PV Kisaragi Attention original PV Kagero Days novel official website Kagero Days project on Pixiv Wiki Kagero Days projesi Niconico kanalında yayınlanan orjinal Vokalist şarkıları serisidir. "Mekakushi Dan (Blindfold Brigade)" adlı bu gizemli grup kız ve erkek şarkıcılardan oluşuyor. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=476733 Sitemizde yapılan haberleri alıntı yaparken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın.Yazan:CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 13 Ağustos 2012 Share 13 Ağustos 2012 Çok güzel mangalar var onları animeye uyarlayabilecekken gidip neden böyle seriler yapmaya kalkarlar anlamıyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 14 Ağustos 2012 Share 14 Ağustos 2012 Vocaloid he *-* Sabırsızlıkla bekliyorum bunu ^^ Bu arada PV sinden anladığım kadarıyla kısa sarı saçlı kız baya sakar bir Moe olacak sanırım :3 Paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap