CHOBiTS 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Comic Alive dergisinin resmi Twitter hesabına göre , light novel Hentai Ouji to Warawanai Neko (Sapık Prens ve Gülümsemeyen Kedi)'nin anime serisine uyarlanacağı duyuruldu. Konu: http://www.animemangatr.com/forum/manga-tanitimlari-ve-incelemeleri/5400-hentai-ouji-warawanai-neko/#post94008 Karakterler: Resmi Sitesi: Hentai Ouji novel official website Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=469819&show=0 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Biraz okudum, hoşuma gitti. Çıkınca izlerim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JNXL 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 İsimden ve çizimlerden anladığım kadarıyla bol kokulu harem-echi bizi bekliyor. Komedi sosunu unutmazlarsa izlemeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sky_King_Goko 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 ooo hemşo izleme listesine girecek bir seri daha. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Ağustos 2012 Yazar Share 15 Ağustos 2012 Tanıtım eklenmiştir. Adı yanıltmasın fazla bir ecchi yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hermit 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Zaten böyle serilerde doğal olarak komedi de oluyor. Hani illa güldüreceğiz diye uğraşmasalar bile biz yine de güleriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Komedi+ecchi+harem varsa bu seri bu forumda tutar:gul gul: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Duruma göre çevirebilirm:D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Zaten böyle serilerde doğal olarak komedi de oluyor. Hani illa güldüreceğiz diye uğraşmasalar bilebiz yine de güleriz. Yani, komikmiş gibi rol yapabiliriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JNXL 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Tamam echi olmasada izleriz biz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 15 Ağustos 2012 Share 15 Ağustos 2012 Karakter tasarımlarıda konusuda çok hoşuma gitti şahsen Kesin izlerim ben bunu ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 15 Ağustos 2012 Yazar Share 15 Ağustos 2012 Karakterleri gerçekten çok hoş hazırlanmış ama animesi nasıl olur bilemiyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
androad 16 Ağustos 2012 Share 16 Ağustos 2012 güzel olacağa benziyor, ne olacak acaba ova mı seri mi daha belli değil sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 16 Ağustos 2012 Share 16 Ağustos 2012 İzlenilir gibi geldi:) Karakterler oldukça iyiymiş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 16 Ağustos 2012 Yazar Share 16 Ağustos 2012 güzel olacağa benziyor, ne olacak acaba ova mı seri mi daha belli değil sanırım.Tv serisi olacak. İlk karakterimiz için mangada 9 bölüm harcadılar.Novelinde her karkater için bir cilt hazırlanıyor büyük ihtimal. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zenci zehir 16 Ağustos 2012 Share 16 Ağustos 2012 Gideri var bu serinin izlenir izlenir :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 17 Ağustos 2012 Share 17 Ağustos 2012 Sol alt köşedeki karakter nedense bana birden "Sisters ~Natsu no Saigo no Hi~" Chika'yı hatırlattı. Tek farkı saç renkleri gibi geldi bir an aklıma. :) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 19 Ağustos 2012 Share 19 Ağustos 2012 Sol alt köşedeki karakter nedense bana birden "Sisters ~Natsu no Saigo no Hi~" Chika'yı hatırlattı. Tek farkı saç renkleri gibi geldi bir an aklıma. :) Sen neler oynuyorsun öyle +18 Şu ingizilce olmasa var ya... Aslında okuyabilecek kadar ingilizcem var fakat türkçe kadar hızlı okuyamıyorum dolayısıyla akıcılık olmuyor ve acayip sıkıcı oluyor.En iyisi ben bir ingilizce kursuna fln katılayım diğer türlü olmayacak:sok aglama: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 19 Ağustos 2012 Share 19 Ağustos 2012 Sen neler oynuyorsun öyle +18 Şu ingizilce olmasa var ya... Aslında okuyabilecek kadar ingilizcem var fakat türkçe kadar hızlı okuyamıyorum dolayısıyla akıcılık olmuyor ve acayip sıkıcı oluyor.En iyisi ben bir ingilizce kursuna fln katılayım diğer türlü olmayacak:sok aglama: Güzel oyundur, dram falan sıradışı konulu olanlara bakıyorum genelde VN'lerde özellikle gameplay çok önemli yoksa sıkıcı oluyor mesela ~Natsu no Saigo no Hi~ gameplayı dolayısıyla türdeşlerine göre çok önde geliyor. Resim yerine video var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 20 Ağustos 2012 Share 20 Ağustos 2012 hoşuma gitti çıkımca bakarız Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
androad 22 Ağustos 2012 Share 22 Ağustos 2012 Sen neler oynuyorsun öyle +18 Şu ingizilce olmasa var ya... Aslında okuyabilecek kadar ingilizcem var fakat türkçe kadar hızlı okuyamıyorum dolayısıyla akıcılık olmuyor ve acayip sıkıcı oluyor.En iyisi ben bir ingilizce kursuna fln katılayım diğer türlü olmayacak:sok aglama: Bu arada o oyunun ingilizceside yok sadece japonca ve çincesi var , makine çevirisiyle oynanmıştır büyük ihtimalle Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 22 Ağustos 2012 Share 22 Ağustos 2012 Bu arada o oyunun ingilizceside yok sadece japonca ve çincesi var , makine çevirisiyle oynanmıştır büyük ihtimalle Evet, ATLAS FTW. Gerçi çok fazla kanji bilmeye gerek yok. Dinlemekte yeterli olabiliyor genelde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 24 Ağustos 2012 Share 24 Ağustos 2012 Güzel oyundur, dram falan sıradışı konulu olanlara bakıyorum genelde VN'lerde özellikle gameplay çok önemli yoksa sıkıcı oluyor mesela ~Natsu no Saigo no Hi~ gameplayı dolayısıyla türdeşlerine göre çok önde geliyor. Resim yerine video var. Bakıyorum epey yıllanmışsın vn olayında.Bana 1-2 tane önersene +18 fln fark etmez zaten ingilizcede tek eksiğim kelime darcığı onuda kitap benzeri şeyler okuyarak düzelir zaten vn de bir nevi kitap yani her şey ingilizcemi geliştirmek içinagjgd Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 24 Ağustos 2012 Share 24 Ağustos 2012 Bakıyorum epey yıllanmışsın vn olayında.Bana 1-2 tane önersene +18 fln fark etmez zaten ingilizcede tek eksiğim kelime darcığı onuda kitap benzeri şeyler okuyarak düzelir zaten vn de bir nevi kitap yani her şey ingilizcemi geliştirmek içinagjgd Özelden yazabilirsin istersen mesaj kirliliği yapmayalım. School Days VN (HQ'da olabilir) sini tavsiye ederim. Eğer beğenirsen crossover olarak Summer Days ve Cross Days var, onlarda bad ED yok school days gibi. KuruKuru Fanatic, hep farklı gelmiştir bana Gerçi bunların (neredeyse hiçbirinin) İngilizce yaması yok. 3. parti programlar aracılığıyla ingilizceye çevirebilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 11 Kasım 2012 Share 11 Kasım 2012 hafif bir lolicon kokusu aldım sanki... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap