Jump to content
  • Kayıt Ol

HentaiOuji to Warawanai Neko


CHOBiTS

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Hentai Ouji to Warawanai Neko.

TANITIM

Yokodera sapık düşünceli sıradan bir lise öğrencisidir. Ne var ki normal düşündüklerini bile söyleyemeyip hep içine attığı için sürekli çevresindekilerin ona karşı olan beklentilerine göre hareket etmektedir.

 

Bu huyundan kendisi de nefret etmektedir. Bu yüzden başladığı işler sürekli amacının dışında sonuçlanmaktadır. Koridor zemini parlatıp geçen kızların eteklerinin altına bakmak isterken okulu güzelleştirmeye katkılarından dolayı ödül almak, parkta geçen kızların eteklerinin altına bakmak için eğilip otları temizlerken halka açık alanları temizlediği için gazetecilere röportaj vermek, bisikletle dolaşırken eteği açılan bir kadına bakarken kaçan hırsıza çarpıp etkisiz hale getirdiği için ödül almak ve Yüzme kulübünde olmak isterken koşu takımına girmek örnek olarak verilebilir.

 

Bir gün kendi gibi sapık arkadaşı neden Warawanai Neko (Gülümsemeyen Kedi Heykeli) dan dilekte bulunmuyorsun der. Arkadaşının verdiği bikinili tam boy kadın yastığını adak olarak sunmak için heykelin bulunduğu tepedeki büyük çam ağacının dibine geceleyin gider. Dileği sahte yüz ifadesini atarak düşüncelerini rahatça söyleyebilmektir. Heykelin dilekleri gerçekleştirdiğine inanmasa da denemekten zarar gelmez diye adağını hazırlamaya başlar o sırada dilek dilemek için başka biri daha gelir.

 

Gelen Tsukiko Tsutsukakushi adlı çocuksu görünen bir kızdır. Yastığı tecavüz edilmiş bir kadın cesedi sanıp oradan kaçmaya başlar. Yokodera yanlış anladığını söylemek ve durumu izah etmek için peşinden koşar. Tsukiko'yu kolundan tutar ve üstüne düşer. Kız lütfen bana tecavüz etme diye yalvarmaya başlar en azından iki yıl bekle olgunlaşana kadar der. Yokodera durumu izah eder kız da kendisinin dilek dilemeye geldiğini söyler. Kızın sorunu ise duygularını ifade etmekten kurtulmaktır. Bir gece sohbetinden sonra ikili arkadaş olurlar ve dileklerini dilerler. İkisinin de adaklarının bazı kısımları yok olur. Dileklerinin kabul olduğunu düşünerek evlerine dönerler. Ertesi gün Yokodera düşüncelerini içinde tutamadığını fark eder ve artık sesli düşünmeye başlamıştır.

 

Başta hoşuna gitse de okula giderken işler değişecektir. Çünkü nerede bir kız görse aklına gelen sapıkça ya da insanların söylemeye çekindiği şeyleri anında söylemeye başlamıştır. Koşu takımının korkulan kaptanı ve Çelik Kral lakaplı sempaisine bile içinden gelenleri bir anda döker kendini tutmaya çalışsa da başaramaz. Kız sonunda ona Hentai Ouji lakabını takar ve bundan sonra tüm okul onu bu lakapla anar. Dilek dilerken karşılaştığı kızında kendi okulunda bir alt sınıfında olduğunu öğrenir ve bu hallerine bir çözüm bulmak ve eskiye geri dönmek istediğini söyleyerek yardım ister. İkili birlikte dileklerinde kaybettikleri eşyaların kimlere adapte olduğunu bulmak için arama başlarlar.

 

Aynı adlı light novelden mangaya uyarlamadır.

 

 

 

KARAKTERLER

Tsukiko Tsutsukakushi - Ana Karakter

Azusa Azuki - Ana Karakter

Youto Yokodera - Ana Karakter

Tsukushi Tsutsukakushi - Ana Karakter

Tsukasa Tsutsukakushi - Yardımcı Karakter

Emanuela Pollarola - Yardımcı Karakter

Ponta - Yardımcı Karakter

47893.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Hentai Ouji to Warawanai Neko.

İngilizce: The Hentai Prince and Stony Cat

Japonca: 変態王子と笑わない猫。

Diğer: Perverted Prince and the Cat who doesn't Smile, The "Hentai" Prince and the Stony Cat

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: Bilinmiyor

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Yayım: 27 Nis 2011 - ?

Dergi: Comic Alive

Eser: Sou Sagara (Hikâye), Okomeken (Çizim)

Türler: Komedi, Ecchi, Romantik, Okul, Seinen

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.67

Sıra: 2237

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 10:12 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 25679

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • darkness167

    1

  • Zenci zehir

    1

  • kivancy

    1

beyler bu ve tüm mangaların ingilzce yazılısı okumak istyenler alternatif iphonenun için manga strom uygulaması var indirin

konuyla alakalı alakasız oldu kusura bakmayın

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

resme bakınca dedim mangası shoujo-ai yada yuri mi sonradan konuyu okuyunca öyle olmadığını anladım :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Merak ettim bir okumak lazım.Çevirmenlere ve editörlere teşekkürler.Görünce bende sandım ki "yuri manga,gerçi pek tutulmaz ama türkçe madem bakarız" demiştim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Merak ettim bir okumak lazım.Çevirmenlere ve editörlere teşekkürler.Görünce bende sandım ki "yuri manga,gerçi pek tutulmaz ama türkçe madem bakarız" demiştim.

Henüz çeviren yok ve çevrileceğinide sanmıyorum.Büyük ihtimal kışa serisi çıkacak çevrilirse o çevrilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?