Underfined 24 Ağustos 2012 Share 24 Ağustos 2012 Haftalık Shonen Jump dergisinin haberine göre Gintama nın 2.filmi için hazırlıklar başladı..Haberde çok fazla detay verilmiş olmasada filmin 2013 te vizyona girmesi bekleniyor... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 24 Ağustos 2012 Share 24 Ağustos 2012 İşte bu yaaa En çok gelmesini beklediğim anime haberi Teşekkürler Paylaşım için ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
sladhaugd 24 Ağustos 2012 Share 24 Ağustos 2012 İlk filmde yaptıkları gibi izlediğimiz bir arcı film haline getirmezlerse daha iyi olur tabii. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 25 Ağustos 2012 Share 25 Ağustos 2012 Düşününce izlediğimiz bölümlerden birini film haline getirebilmeleri büyük bir ihtimal oluyor aslında ^^; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 25 Ağustos 2012 Share 25 Ağustos 2012 Dört Diva Hikâyesi'ni film yaparlar olur biter. Geçmişlerini anlatan bir film yapsalar harika olurdu. Gerçi geçmişlerine bir film değil, bir sezon ayırsalar tadından yenmezdi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
itachiGSM 26 Ağustos 2012 Share 26 Ağustos 2012 efsane replikler bölümünde küçük bir kısmını göztermişerdi herhalde uzayli savaşı olur konusu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 26 Ağustos 2012 Share 26 Ağustos 2012 efsane replikler bölümünde küçük bir kısmını göztermişerdi herhalde uzayli savaşı olur konusu 209. bölüm bize bu konuda film yapmayacaklarını düşündürüyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
itachiGSM 26 Ağustos 2012 Share 26 Ağustos 2012 209. bölüm bize bu konuda film yapmayacaklarını düşündürüyor. ben daha 209 bölüme bakmadım merak ettim şimdi ne oldu:s59: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Streang 26 Ağustos 2012 Share 26 Ağustos 2012 Gintama severler film haberinden sonra yeni anime bölümlerinin çıkacağınıda öğrenince sevinirler sanırım biraz önce okuduğum habere göre serinin yeni bölümleri tv Tokyo da yayınlanacakmış. Haberin linki de burda http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-08-26/new-gintama-anime-episodes-to-return-on-tv Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 27 Ağustos 2012 Yazar Share 27 Ağustos 2012 Gintama severler film haberinden sonra yeni anime bölümlerinin çıkacağınıda öğrenince sevinirler sanırım biraz önce okuduğum habere göre serinin yeni bölümleri tv Tokyo da yayınlanacakmış. Haberin linki de burda http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-08-26/new-gintama-anime-episodes-to-return-on-tv Güzel bi haber..Detaylar kesinleşince açarız konumuzu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 27 Ağustos 2012 Share 27 Ağustos 2012 http://vimeo.com/48312433#at=0 Gintama'nın oyun haberini çevirdim arkadaşlar. İlgili başlık olmayınca buraya vereyim dedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dark 30 Ağustos 2012 Share 30 Ağustos 2012 hee devam edeceğini billiyordum ama filmini görmemiştim sevindim teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 18 Mart 2013 Share 18 Mart 2013 Teaser yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap