jedi mind tricks 14 Aralık 2023 Share 14 Aralık 2023 19 saat önce, Kusotaku dedi ki: Sen yaşıyor muydun krdş Ne sandın krdş Souten'e giremeyince buralara gelelim dedik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Trao 22 Aralık 2023 Share 22 Aralık 2023 On 13.12.2023 at 22:45, jedi mind tricks dedi ki: İçeriği gizle Oradaki sahne biraz da Kuma'nın durumuna uysun diye geldi sanki bana, yoksa Loguetown'da kendi oğlunu kurtardı adam O sahnenin devamında Dragon "Bir çocuk ailesinin zayıf noktasıdır." diyordu, Kuma'nın da kendi benliğini kaybedip baba-kız ilişkisini sonlandırmasına selam çakmış olabilir Oda. Şimdi düşününce Dragon'un seri boyuncaki tek şovu Loguetown'da idi sanırım Kusura bakma geç gördüm. Kuma'nın durumuna uysun diye söylenmiş bir söz ise çok zorlama olmuş. Kendi yoldaşına böyle ters cevap vermesini doğru bulmadım. Diyaloğun sonunda Kuma özür dileme raddesine geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jedi mind tricks 24 Aralık 2023 Share 24 Aralık 2023 Aslında Dragon orada belirtmese Kuma Luffy'nin gerçekte kim ya da kimin oğlu olduğunu nereden bilecekti ki Dragon'un o adayı iyi bildiğini biliyor sadece. 1102. bölümdeki Luffy ve tayfasının olayını bağlama amaçlı da koyulmuş olabilir o sahne, belki de fazla alt metin aramamak lazım Yalnız 1102. bölüm itibarıyla Kuma'nın hikâyesi bitti, biz de bittik... 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Trao 30 Temmuz Share 30 Temmuz Buraya düzenli olarak yazacaktım güya. Neyse, bu Emeth Luffy ve tayfasının kaçması uğruna kendini feda edecekmiş gibime geliyor. Bu arc bile bu kadar uzadıysa 7-8 yıla Laputa'yı aman, işte Raftel'i anca görürüz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jedi mind tricks 2 Ağustos Share 2 Ağustos On 30.07.2024 at 22:16, Trao dedi ki: Buraya düzenli olarak yazacaktım güya. Neyse, bu Emeth Luffy ve tayfasının kaçması uğruna kendini feda edecekmiş gibime geliyor. Bu arc bile bu kadar uzadıysa 7-8 yıla Laputa'yı aman, işte Raftel'i anca görürüz. Gizli İçerik Tam da öyle oldu ve Gorousei'nin de kutsal topraklara geri dönmesiyle arc bitmiş oldu diyebiliriz sanırım. Bakalım Elbaf arc'ı öncesi neler göreceğiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Trao 19 Ağustos Share 19 Ağustos On 02.08.2024 at 22:00, jedi mind tricks dedi ki: İçeriği gizle Tam da öyle oldu ve Gorousei'nin de kutsal topraklara geri dönmesiyle arc bitmiş oldu diyebiliriz sanırım. Bakalım Elbaf arc'ı öncesi neler göreceğiz. 1023. bölümle tayfa adadan ayrıldı ama geriye kalan denizcileri bir ihtimal görebiliriz. Elbaf beklentilerimin altında kalacakmış gibi hissediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap