CHOBiTS 28 Ağustos 2012 Share 28 Ağustos 2012 Dengeki Playstation dergisine göre, Compile Heart'ın RPG oyunu "Hyperdimension Neptunia" nın animeye uyarlanacağı duyuruldu. Oyunun yeni versiyonu olan Hyperdimension Neptunia V'inde 30 agustosta piyasaya sürüleceği belirtildi. Resmi Sitesi: Neputunia V game official website Oyunun manga adaptosyonu Famitsu Comic Clear'da kasım 2010'dan itibaren online olarak yayınlanmaktadır. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=483675 Sitemizde yapılan haberleri alıntı yaparken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın.Yazan:CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 28 Ağustos 2012 Share 28 Ağustos 2012 Sci-Fi mecha tarzı bir anime olursa güzel olabilir. Bu türler hep ilgimi çekiyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 28 Ağustos 2012 Share 28 Ağustos 2012 ilginç birşeye benziyor resimden bakınca hadi bakalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 28 Ağustos 2012 Share 28 Ağustos 2012 Erkeklerin önemsenmediği Anime'ler Sci Fi olsalar bile ilgimi çekmiyorlar. Yeni değil, SailorMoon ve Stratos4'den beri canı sıkan bir mevzu. Oyun uyarlaması da olduğunu düşünürsek benim için seyirlik olabilmesi için bile zorlanacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Ağustos 2012 Yazar Share 28 Ağustos 2012 Erkeklerin önemsenmediği Anime'ler Sci Fi olsalar bile ilgimi çekmiyorlar. Yeni değil, SailorMoon ve Stratos4'den beri canı sıkan bir mevzu. Oyun uyarlaması da olduğunu düşünürsek benim için seyirlik olabilmesi için bile zorlanacak. İçinde erkek başrol olmayan serileri bende izleyemiyorum.Bu tarzlar içinde bir tek Claymore sevmiştim.Orda da bir Raki'miz vardı ama başrol değilde yan karakterdi oda. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 29 Ağustos 2012 Share 29 Ağustos 2012 Tasarımlar baya hoş gibi. Özellikle arkadaki mor saçlı kız baya ilgimi çekti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap