CHOBiTS 5 Eylül 2012 Share 5 Eylül 2012 Resmi sitesine göre, Star Driver: Kagayaki no Takuto Filminin 2013 te gösterime gireceği duyuruldu. Resmi Sitesi: Star Driver The Movie official website Filmin devam niteliğinde recap olması bekleniyor. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=487173 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 5 Eylül 2012 Share 5 Eylül 2012 hım animesini severek izlediğim bir anime merakla beklemekteyim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 5 Eylül 2012 Share 5 Eylül 2012 TV serisini daha bitirmedim ama güzel bi seri olduğunu biliyorum filmide güzel olur umarım ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Underfined 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 Ben bu haberi seri biter bitmez paylaşmıştım..Ancak fazla konunun zararı olmaz..Filme gelirsek;serinin kaldığı yerden devam ettirirse çok iyi olur ama bağımsız bi konu olursa pek sevileceğini sanmıyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cyber_xx 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 Hayırlısı,, Sonu pekde hoşuma gitmemişdi o yüzden fazla beklendim yok... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 8 Aralık 2012 Share 8 Aralık 2012 スタードライãƒãƒ¼ THE MOVIE trailer2 [sTAR DRIVER] - YouTube Fragmanlar yayınlandı. Film TV serisinin yeni çizimlerle yapılmış bir deconsctruction'u olacak. Ayrıca karakterlerin TV serisinden sonraki durumlarını açıklayacak bir Epilogue kısmı içereceği de belirtildi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 9 Ocak 2013 Share 9 Ocak 2013 Yeni fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap