Siyahturk 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 Ninjutsu ________________________________________ El Mühürleri ve Çakra Gerektiren Jutsulardır.Bu Mühürler ; Fare , Kaplan , Yılan , Öküz , Tavşan , Maymun'dur. Ninjutsu Örneği; Katon Goukanye Jutsu Element Jutsularına Verilen İsimler ; Katon : Ateş Elementi Jutsularında kullanılır. Suiton : Su Elementi Jutsularında kullanılır. Fuuton : Hava Elementi Jutsularında kullanılır. Daton : Toprak Elementi Jutsularında kullanılır. Genjutsu ________________________________________ İlüzyon Tekniklerine ''Genjutsu'' denir.Bunlarda Ninjutsu gibi el mühürleriyle kullanılır.Fakat bi kısmı mühürsüzde yapılır. Genjutsu Örnekleri ; Tsukiyomi Kage Bunshin No Jutsu Bunshin No Jutsu Henge No Jutsu Oiroke No Jutsu Sexy No Jutsu Dipnot : Oiroke No Jutsu'nun Sexy No Jutsu'dan farkı Tek ve çoklu yapılmasıdır. Sexy No Jutsu tekli , Oiroke No Jutsu Toplu Yapılır.(Harem Jutsusu) Taijutsu ________________________________________ Tam açıklaması Yumruk Yumruğa Dövüş sanatıdır.Fakat Sadece Yumruk Yumruğa mücadele edilmez.Yakın dövüştür.Mühür kesinlikle kullanılmaz. Taijutsu Örnekleri ; Konoha Sen Pu Konoha Sno Pu 8 Kapı Açmak 8 Kapının İsmi ; 1-) Başlangıç Kapısı 2-) Enerji Kapısı 3-) Hayat Kapısı 4-) Yaralar Kapısı(Bu ve Bundan sonra açılan kapılar vücuda çok zararlıdır.) 5-) Orman Kapısı 6-) Manzara Kapısı 7-) Delilik Kapısı 8-) Ölüm Kapısı(Bu Kapıyı açanlar bir müddet en güçlü shinobi olur fakat bir müddet ardından kuşkusuz ölür.Önlemi Yoktur !) Kekkei Genkai ________________________________________ Genelde Miras Kalan Özellikler ve Jutsulardır. Kekkei Genkai Örnekleri ; Sharingan Byakugan Rinnegan Mirror of the Ice (Buzdan Aynalar) Doujutsu ________________________________________ Kekkei Genkai'de açıkladıgım bir kaç göz jutsu'sudur. Sharingan Byakugan Rinnegan Kinjutsu ________________________________________ Yasaklı Jutsu'lardır. Kinjutsu Örnekleri ; Renge Ura Renge Edo-Tensei Shinigami Soul's(Ölüm Ruhu Çağırmak.Ruhu alınan kişiyi mühürlemeye yarar. Ve direk öldürür.) Daha bir çok jutsu türü var fakat hiç bir açıklamasını bilmiyorum.Anime'de 110. Bölümlerdeyim daha Shippuden'e bile geçmedim. Bu arada Bütün Konuyu Kendim Yazdım. Hiç bir Yerden Alıntı Yapmadım. Lütfen saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim İyi Forumlar Siyahturk... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hayabusa 6 Eylül 2012 Share 6 Eylül 2012 Vay canına, ciddi uğraş vermişsin, helal genç. ^_^)// Ne hoş tesadüf ben de Naruto'yu izliyorum senin gibi, hemen hemen aynı bölümlerdeymişiz. Senden biraz önde olan biri olarak ufak bir tavsiyede bulunayım, 160'tan sonra 220'ye kadar paso filler var, eğer filler sevmiyorsan (ki bence aklı başında her anime severin izlememesi beklenir) doğrudan Shippuden'e geçebilirsin. Bu arada, benim favorim olan teknikler genelde Genjutsular. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Siyahturk 8 Eylül 2012 Yazar Share 8 Eylül 2012 Vay canına, ciddi uğraş vermişsin, helal genç. ^_^)//Ne hoş tesadüf ben de Naruto'yu izliyorum senin gibi, hemen hemen aynı bölümlerdeymişiz. Senden biraz önde olan biri olarak ufak bir tavsiyede bulunayım, 160'tan sonra 220'ye kadar paso filler var, eğer filler sevmiyorsan (ki bence aklı başında her anime severin izlememesi beklenir) doğrudan Shippuden'e geçebilirsin. Bu arada, benim favorim olan teknikler genelde Genjutsular. Biliyorum Filler List'ten Bakabilir Zaten Arkadaşlar Naruto Shipuuden 135. Bölümdeyim bende Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap