CHOBiTS 11 Eylül 2012 Share 11 Eylül 2012 4koma Nano Ace dergisine göre, Chama'nın 4 panel mangası "Aiura" nun animeye uyarlanacağı duyuruldu. Resmi Sitesi: Aiura official website on Niconico Seiga Hikaye 3 liseli kızın günlük yaşamını anlatmakta olup: Amaya Kanaka (Neşeli Salak), Iwasawa Saki (Havalı tsukkomi) ve Uehara Ayuko (Mini maskot). Anime PV TVアニメ「ã‚ã„ã†ã‚‰ã€PV [AIURA] - YouTube Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=489455 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 12 Eylül 2012 Share 12 Eylül 2012 Sarışın olanı ilk gördüğümde erkek sanmıştım Günlük yaşam animeleri her zaman çok hoşuma gitmiştir Bunuda büyük bir keyif ile izleyeceğime eminim Paylaşım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 12 Eylül 2012 Share 12 Eylül 2012 Çizimler aynı Joshiraku gibi, ona benzer şekilde eğlenceli olursa izlenilebilir. Bu arada bende sarışını erkek sanmıştım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Wizy 17 Eylül 2012 Share 17 Eylül 2012 Hikaye tanıtımından ve resimdeki etekten kazanıyor. İlk başta bende erkek sanmıştım yalan yok Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 17 Eylül 2012 Share 17 Eylül 2012 Hoş çizimler günlük yaşam konulu animeler hep ilgimi çekmiştir, nedense artık çıktığında bunuda takip ederim, muhtemelen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 18 Eylül 2012 Share 18 Eylül 2012 Bu sezon çıkmayacaksa kesinlikle çevirbileceğim bir anime. Karakterlere bakınca sanki kırk yıldır bir birimizi tanıyormuşuz gibi hissettim. Dediğim gibi eğer bu sezon çıkmıyorsa çevirisine talibim. Konusu falan biraz daha netleşip PV si ve çıkış tarihi kesileşince gelecek projeler kısmına bir konu açarız. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 23 Mart 2013 Share 23 Mart 2013 TVアニメ「ã‚ã„ã†ã‚‰ã€PV [AIURA] - YouTube Fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap