Alex Row 13 Eylül 2012 Share 13 Eylül 2012 Beyler bayanlar şu ana kadar çevrisi yapılmamış yapılmasını istediğiniz yapılmasını beklediğiniz fakat kimsenin çevirmediği bir manga varsa ismini verebilirmisiniz.Mümkünse çevirmesi eğlenceli olabilecek birşeyler olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 13 Eylül 2012 Share 13 Eylül 2012 Açıkçası sana tavsiye edebileceğim tonlarca manga var. Clover çevirirsen çok mükemmel olurdu. Yada watemote yada life is money. Yada Prunus girl. Eğer watemote çevirmek istersen ben çevimek isitoyrum zaten. Edit yaparsan çevirisi benden diye bilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alex Row 13 Eylül 2012 Yazar Share 13 Eylül 2012 banada editleyecek biri lazım çevirileri kendim yapmayı planlıyodum:neqoluyor: edit yapacak birini arıyorum henüz tam olarak bulamadın verdiğin seriler için sağol bir göz atayım herşeyi ayarlayabilirsem sana pm atarım çevirileri ortak yapabiliriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 13 Eylül 2012 Share 13 Eylül 2012 Real olabilir. Slam Dunk'ın mangakası Takehiko Inoue'den başka bir basketbol mangası. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 13 Eylül 2012 Share 13 Eylül 2012 Koimoku, The legend of maian, Happy Project, Golden Time, Sexless Friend, Superior, Prunus Girl, RealRPG, Aflame inferno, Devil Ma-kun, Maga Tsuki, Omamori Himari, Akame ga kill,.... dahası için alttaki linke bak. http://myanimelist.net/mangalist/hero_44 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alex Row 13 Eylül 2012 Yazar Share 13 Eylül 2012 cevaplar için teşekkürler sanırım bu kadar cevap yeterli editleyecek bir arkdaş bulup başlayayım olmazsa photoshop derlerine başlıyorumeerwwere5 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 13 Eylül 2012 Share 13 Eylül 2012 Aklımda önerebileceğim baya birşey var ancak çoğunu kendim çevirmeyi düşünüyorum,bencilim biraz evet. Önce içlerinden kendim istediklerimi seçtikten sonra kalanları tekrar yazarım,gerçi gerek kalmayacak gibi herkes patır putur öneriyor birşeyler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alex Row 13 Eylül 2012 Yazar Share 13 Eylül 2012 Aklımda önerebileceğim baya birşey var ancak çoğunu kendim çevirmeyi düşünüyorum,bencilim biraz evet. Önce içlerinden kendim istediklerimi seçtikten sonra kalanları tekrar yazarım,gerçi gerek kalmayacak gibi herkes patır putur öneriyor birşeyler. haklısın şimdiden sanada kolay gelsin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 13 Eylül 2012 Share 13 Eylül 2012 Fotoşop o kadar da zor bir program değil. Hiç anlamayan ben bile 2-3 saatte manga editlemeyi öğrendim. Tabi edit için birini bulman çok daha iyi olacaktır. Aslında benim de aklımda bir çok manga var ama zaten çok fazla öneri almışsın. Ama REAL'i ben de tavsiye ederim. Mükemmel bir mangakadan harika bir mangadır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alex Row 13 Eylül 2012 Yazar Share 13 Eylül 2012 eskiden çatpat kullanırdım ama yaklaşık 4 yıldır elimi sürmedim bakalım birini bulamazsam tövbemi bozucam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alex Row 14 Eylül 2012 Yazar Share 14 Eylül 2012 Arkadaşlar Akame Ga Kiru ya başladım cümlemize hayırlı olsun Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MousassaKanjeri 14 Eylül 2012 Share 14 Eylül 2012 Buradakileri epey bi sevindirmiş olursun. Özellikle Chobits'i. Böylelikle beni taciz etmeyi de bırakır sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alex Row 14 Eylül 2012 Yazar Share 14 Eylül 2012 Olmuş- olmamış şura böyle daha iyi olurdu bu ne biçim photoshop falan ilk yorumlar için 2 sayfa koydum.Dilek-istek,burayı böyle yap; daha güzel olur vb...demek isteyen varsa ya şimdi söylesin ya da sonsuza dek sussun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap