Jump to content
  • Kayıt Ol

The Greatest Love


Squaw

Önerilen İletiler

[bimgx=500]

http://i1227.photobucket.com/albums/ee440/squaw2/The%20Greatest%20Love/TheGreatestLove.jpg[/bimgx]

KÜNYE:

Diğer Adı: Best Love; The Discovery of Affection

Yönetmen: Park Hong Kyun, Lee Dong Yoon

Yazar: Hong Mi-Eun Jeong-Hong, Ran

Yapımcı: Kim Jin Man

Kanal: MBC

Bölüm: 16

Yayın Tarihi: Haziran 2011

Yayın Günü: Çar. & Pers. 21:55

Dil: Korece

Ülke: Güney Kore

Cha Seung Won efsanesi olduğunu duyduğum bir yapımla devam edesim vardı, tabii bunda yakın arkadaş yorumlarının etkisi de büyüktü. Cha Seung Won'u daha önce izlememiş biri olarak bana itici gelen görüntüsü nedeniyle başından beri ertelediğim bir isimdi The Greatest Love, sonrasında ise Cha Seung Won sevgimi başlatan yapım oldu. Bu diziyi noktalar noktalamaz depomda ne kadar Cha Seung yapımı varsa sıraya dizdim. Önce City Hall geldi, ardından da Athena: Goddess of War. Sonrasında da filmlerine geçiş yaptım çünkü ülkesinde yapımcılar tarafından yapılan bir ankette ''En iyi film oyuncu'' etiketinde ilk 10'da yer almış bir aktör kendisi. Secret filmini izledikten sonra da bunda ne kadar haklı olduklarını gördüm. Sonrasında da gözümü ''71: Into the Fire'' filmine diktim. Cha Seung Won, her ne kadar romantik komedilerin çılgın, çocuksu, deli durgun, yeri geldiğinde de şapşal mı şapşal aşığını canlandırmada fazlasıyla başarılı olsa da, ciddi ama ciddi olduğu kadar da kötü karakterleri canlandırmada da çok başarılı. Deli divane duyguları olan coşkulu bir erkeği oynamadaki başarısının yanında o, ciddi rollerin ismi de olmalı. MyDrama List sitesinde profil bilgilerine göz attığımda City Hall, onun birçok film projesinde yer alışından sonra 6 yıl ara verdiği diziye dönüş projesiymiş. Diziler için adını ortaya koymayı o kadar çok özlemiş olmalı ki bu dizideki performansı göz alıcı olmuş. Gerçek bir aşık gibi sizi üstlendiği her rolün dünyasına sokabilecek yeteneği var Cha Seung Won'un, hele de karşısında onun bu yeteneğini yükseltecek başka bir isim varsa işte o zaman izlediğiniz şey tadından yenmiyor.

best-love-ep-02-avi_000377977.jpg

best-love-ep-05-mp4_001325824.jpg

the+greatest+love+%283%29.jpg

The Greatest Love'un şımarık, çılgın, şapşal Dok Go Jin'i o; bir taraftan da hayatını, kalbi üzerine kumar oynayarak geçiren medyatik bir isim. 10 yıl önce kalbine yerleştirilen pille yaşamına devam eden biridir Dok Go Jin. Bunu hayranlarından da saklamış, sadece yakınındaki birkaç kişiye söylemiştir. Hayatında bu zorluğu olmasına karşın ismi, ünlüler dünyasında gittikçe daha da güçlenmiştir. Günlerinin doruk noktasında olduğu dönemlerin birinde benzin almak için girdikleri istasyonda Ae Jung ile yaşadığı talihsiz karşılaşma tüm hayatını etkileyecektir. Onu ''60-90'' sınırında zorlayacak biri olup çıkar Ae Jung. Ae Jung ise 10 yıl önce popülaretisi oldukça fazla olan bir kız grubunun lideridir. Zaman geçtikçe grup içi sorunlar ve medyanın rahat bırakmaması nedeniyle yaşanılanlar yüzünden grubu dağıtmıştır. Ünü sönmüş olan yıldızların yaptığı gibi kendi çapında gelen işleri değerlendirerek geçimine devam etmektedir.

best-love-ep-11-avi_001876843.jpg

best-love-ep-11-avi_001957057.jpg

best-love-ep-11-avi_002105205.jpg

Tatsız tutsuz olan bu karşılaşma ardından Ae Jung'a bir program teklifi gelir. Çiftleri birleştirme formatında giden bu program bir seçici erkeğin olacağı, 5 kızın da bu erkeği etkileme çabası vereceği türde bir yarışmadır. Erkek medyatik bir isim olmasa da kendi alanında isim yapan biridir, kadınlar arasında gözde olan doktorumuz Yoon Pil Joo'sa bu isim için biçilmiş kaftandır. Aday olacak 5 kızımız da ünlü olan medyatik isimler arasında seçilmektedir. Ae Jung ise geçmişte olanlar nedeniyle medya tarafından da halk tarafından da sevilmeyen bir isim olduğu için programın dengesini oturtma amaçlı davet edilen bir isimdir. Formatı belli olması dışında programda kimin eleneceği kimlerin yarışmaya devam edeceği daha önceden karar verilmektedir, program ekibi her şeyden eminken düşündükleri hiçbir şey planlı gitmez çünkü Yoon Pil Joo parmaklarında oynatabilecekleri bir piyon değildir. Tam bu noktada devreye Ae Jung'un, eski grup üyelerinden olan biri devreye girer; Kang Se Ri. Böylece dizilerimizin vazgeçilmezi olan kare asımız da tamamlanmış olur.

best-love-ep-04-mp4_001540572.jpg

best-love-ep-07-mp4_003046543.jpg

Kang+Se-Ri+&+Yoon+Pil.jpg

Son zamanların dizilerinde çıta yükselmeye başlamış gibi bir his var içimde, arada fire verdikleri olsa da bu yıllara ait yapımların eğlendirme potansiyeli oldukça yerinde. Değişim yok belki, belki de var bilemiyorum. Nasıl olduğunu bilmem ama son günlerde izlemiş olduğum eğlenceli dizilerden biriydi The Greatest Love. İçindeki yaygaraya rağmen yeri geldiğinde yüreğimi ılımanlaştırmayı başarıyordu, bunda hangi karakterin etkisi büyüktü hala çözemedim. :) Sanat dünyasının şaşaalı yaşantısına bizi götürdüğü barizdi yalnız, götürürken de o dünyanın diğer yüzünü göstermekten çekinmiyordu. Müziklerin, kendini bu gösteride öne çıkardığı gerçeği vardı bir de; yeri geldiğinde sizi eğlendiriyordu, yeri geldiğinde de duygu yüklü olan kalp ritmine ulaştırıyordu. ''Thump Thump'' ile sizi bu büyük dünyaya doğru harekete geçirebilecek gücü var bu yapımın, bu güce ulaştırıken ''Please Dont forget Me'' gibi bir şarkıyla da durağanlaştırabiliyordu. Bu güçleri yanında birçok güzelliği de saklıyor bünyesinde; eğlenirken hüzünlendiren tuzakları da kurmaktan çekinmemiş.

best-love-ep-09-mp4_001740004.jpg

best-love-ep-11-avi_003240106.jpg

the+greatest+love.png

Detayların açıkça gösterildiği dizilerden biriydi The Greatest Love, en başında bunu yapanlardandı hatta. İlk karede karşınıza gelen kalp ameliyatı sahnesine kapılın gidin derim, zira tüm dizinin özeti orda saklı. O sahneye eklenmiş de yapışıp kalmış bir ''60-90 sınırı'' hikayesi mevcut bu dizide, detay olarak en sevdiklerimden hatta. Bu en belirgini, bir de şarj hikayesi var değil mi? Deli divane Dok Go Jin'in icat ettiklerinden bir esinti, herkesin hayatında böyle bir şarj aleti olmalı. xD Peki ya o kırmızı kurdelili olan hediye paketi? ♪( ´▽`)

best-love-ep-15-avi_001139472.jpg

The Greatest Love, gerçek anlamda Cha Seung adıyla bütünleşmişlerden; onu, mimlediğim isimler dünyama gelip yerleştiren basamaktı hatta. Onun, her dizisinde izleyicisine ulaştırmak istediği eğlenceli aşığı hiçbir eğretiye yer vermeden sunması, en sevdiğim özelliklerinden biri. Yaşına rağmen öylesine sevgi dolu roller üstleniyor ki Cha Seung Won izlerken nasıl keyif aldığımı gelip siz tahmin edin. Ding Dong vardı bir de değil mi? Dizi boyunca izlemeyi en sevdiğim ikiliydi onlar; Dok Go Jin ve Ding Dong ikilisi. Onları izlerken kendimden geçtim, eğlendim, güldüm hatta onlara ait anlar hiç bitmesin istedim. Aralarındaki yaş farkına bakmaksızın dizinin tapılası dostluğuydu, dostluktan ziyade bir baba oğul tablosuydu benim için. Hatta çoğu kez Ding Dong'u, Ae Jung ailesinden değil de Dok Go Jin kanından saydım, kabul ettim. Biri içinde Spider Man saklıyorken biri Iron Man demirlemişti; öyle çocuksu öyle zıpırlardı işte. ♥

best-love-ep-06-mp4_002369066.jpg

best-love-ep-10-mp4_002323721.jpg

Ding+Dong+&+Dok+Ko+Jin.jpg

İlk bölümleri gözümün önüne getirdikçe Dok Ko Jin'i fazlasıyla itici bulacağınızı düşünüyorum, hatta bu diziyi izleyip de Cha Seung Won adını duymak istemeyenlerimizin olması bile mümkün. işte bu nedenle diyorum ki onunla önce City Hall dünyasındaki Jo Gook olarak tanışın. Sonra da çılgın ve şapşallar kralı olan Dok Go Jin'e gelin; ha onunla tanıştığınızda sonuna kalp koymayı unutmayın sakın. (^◇^)

Dok+Ko+Jun+.png

Diziden geriye yer edinen birçok şey oldu elbet; hoş anlar dışında güzel bir şeyler daha kalması olası, bunlardan biri de kuşkusuz dizinin keyfine keyif katan o hoş şarkılardı. ♥

Çoğu yapımda başvurulan bu tür tuzakları pek bi severim, keyfime keyif katan sahnelerden biri olup çıkıveriyor. İkili hayranlar karşısında ecel terleri döker haldeyken, itiray ediyorum ki ben çok keyiflendim. :D

Lee+Seung+Gi+_+The+Greatest+Love.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    3

  • Aurora Borealis

    3

  • Hitokiri

    2

  • sakura hime

    1

En Çok Yazanlar

Cha Seung burdada harikaydı ilk bir yadırgamıştım ben önce athenayı izlemiştim orda kaısm kasım bir karizma pat alakasız bir yapım ama diziyi izlemeyi bitirince hakkatten bu adam oynuyor, kalıplaşmış, rolu üstüne yapışanlardan değil demiştim. bir sürü sahne geliyor gözümün önüne ama arşivime senden kavuşunca ekleyecem yalnız bu en son karedeki arkadaş King2 heart' in zoraki kralı değil mi? onu izledin mi sen? beklediğimden iyi oynamıştı velet şaşırdım... şimdi bu SS de çok yılışık görünce :D bir garibime gitti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet The King 2 Hearts'ın şımarık zoraki kralı :)

Aslında bu dizi bu adını hak etmiyor ama en azından izlerken de hiç sıkmıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne olabilir di mesela? :) bende bir kaç isim geçirmemiştim değil aklımdan

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Stars' Love olabilirdi mesela :) O kadar dizi izledim bu dizidekinden çok daha büyük aşklar gördüm o yüzden ismini beğenmedim :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

heheh senin ki düzgün bir şeymiş :D ama o isimde ya bir yada iki dizi vardı zaten :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Gerçekten de Dok Ko Jin şapşallar kralıydı :) Çok severek ve eğlenerek izlediğim bir diziydi. Bu tür yapımları seviyorum komedi ve aşk azıcıkta dram :)

Ayrıca tanıtım için teşekkürler Squaw nasıl bu kadar güzel anlatabiliyorsun anlamıyorum :) senin tanıtımlarını gördükçe daha çok dizi izleyesim geliyor :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Cha Seung burdada harikaydı ilk bir yadırgamıştım ben önce athenayı izlemiştim orda kaısm kasım bir karizma pat alakasız bir yapım ama diziyi izlemeyi bitirince hakkatten bu adam oynuyor, kalıplaşmış, rolu üstüne yapışanlardan değil demiştim. bir sürü sahne geliyor gözümün önüne ama arşivime senden kavuşunca ekleyecem yalnız bu en son karedeki arkadaş King2 heart' in zoraki kralı değil mi? onu izledin mi sen? beklediğimden iyi oynamıştı velet şaşırdım... şimdi bu SS de çok yılışık görünce :D bir garibime gitti.

Ben hiç izlemediğim halde yadırgamıştım ki Athena sonrası bu rolü izleyen Cha Seung adını drama geçmişinde unutmak isteyebilir. :P:D Athena'da fazlasıyla karizmaydı.

[bimgx=300]

http://i1227.photobucket.com/albums/ee440/squaw2/City%20Hall/Cha-Seung-Won_Athena.jpg[/bimgx]

O aklına gelen sahneleri görmek için sabırsızlandım worli, tamamdır. Geri alınca unutma bak, ekle hemen. :) Evet o arkadaş, eleman dizide iyiydi itiraf ediyorum. Zaten benim için diziyi kurtaran Prenses yanında onun kendisiydi. Bir de Ha ji Won sevmediğimden sanırım, o diziyi izlerken pek bi uyuzlandım ama o dizide Kral kardeşini oynayan Lee Yoon Ji'i izlemeyi çok sevmiştim. O hatuna bayılıyorum biliyorsun, ha asıl orda izlemeyi sevdiğim anlar, o ve korumaya ait olan sahnelerdi. embarrassed.gif Ya o SS'de zaten amaç belliydi biliyorsun, sahne iyiydi ama değil mi? Sanat dünyasının yapmacılığını ne güzel sergiliyordu, hadi ''Hana, dul, se'', o an koptum işte. :D

@Hitokiri; aslında haklısın. Ben bazı dizilere konusuna bakmadan başlıyorum. Bu dizi için baya büyük bir aşk beklemiştim. Benim için dramalar adıyla bütünleştiği için ayrı bir güzel, adı daha değişik bir şey olabilirdi sanki. :)

Ha dizinin finali de güzeldi, genelde çiftleri birleştirip kalmakla bitiyor sonlar ama bunda

Bir bebiş bile gördük. Hele o baba ve oğulun kanepede uyuduğu sahne çok tatlıydı. :)

Bu tarz sonların biri de City Hall'de var, o tip finalleri nadir görüyoruz. Galiba Cha Seung Won'un dizilerinin kuralı gibi bir şey bu, tam anlamıyla bir final sunuyor.

Gerçekten de Dok Ko Jin şapşallar kralıydı :) Çok severek ve eğlenerek izlediğim bir diziydi. Bu tür yapımları seviyorum komedi ve aşk azıcıkta dram :)

Ayrıca tanıtım için teşekkürler Squaw nasıl bu kadar güzel anlatabiliyorsun anlamıyorum :) senin tanıtımlarını gördükçe daha çok dizi izleyesim geliyor :D

Teşekkür ederim sakura'cım, senin tanıtımların da güzel oluyor. Ben de seninkileri büyük bir keyifle okuyorum. :) İzle izle, ne güzel laflıyoruz bak, sohbetini özlemişim. Nihayet görünebildin. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

Dizi hakkında kızdığım tek bir nokta var ;

Ae Jung yahu bu hatunu anlamıyorum. Tamam ben de çok süslenmem saçıma-başıma öyle aynanın karşısında saatlerce uğraşmam ama insan düğününde de mi saçını yaptırmaz! Arkadan bir toplamış o kadar. Dizi boyunca alışmıştım ama düğün-dernek bu canım olmaz ki...

Onun dışında olumsuz yorum belirtmek zor. *-* Cha Seung Won u bu yapımla tanıdığıma çok mutluyum. Güzel tanıtımı için Squaw-san a da teşekkürü borç bilirim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Dizi hakkında kızdığım tek bir nokta var ;

Ae Jung yahu bu hatunu anlamıyorum. Tamam ben de çok süslenmem saçıma-başıma öyle aynanın karşısında saatlerce uğraşmam ama insan düğününde de mi saçını yaptırmaz! Arkadan bir toplamış o kadar. Dizi boyunca alışmıştım ama düğün-dernek bu canım olmaz ki...

Onun dışında olumsuz yorum belirtmek zor. *-* Cha Seung Won u bu yapımla tanıdığıma çok mutluyum. Güzel tanıtımı için Squaw-san a da teşekkürü borç bilirim. :)

Hatice beybim çok güzel demişsin, Ae Jung'ın o durumuna ben de çok uyuz olmuştum, herkes bir Shin Mi Rae (City Hall) olamıyor elbet, Mi Rae de bakımsız bir hatundu (dramalarda hangisi bakımlı, süsü seven bir hatun rolünde ki :P:D) ama o Ae Jung'ın yapamadığını çok güzel yapmıştı değil mi? Şunların güzelliğine baksana embarrassed.gif

chwallpaper2.jpg

4b6069da330e6.jpg

Rica ederim canım, asıl yorumunu esirgemediğin için ben teşekkür ederim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?