Jump to content
  • Kayıt Ol

Majestic Prince


CHOBiTS

Önerilen İletiler

majesticprince.jpg

Aylık Heroes Dergisi eylül sayısı kapağında yazana göre, Ayamine Rando'nin bilim kurgu mangası "Majestic Prince"'sin animeye uyarlanacağı duyuruldu.

Konu:

21.yüzyılın yarısından sonra insanoğlu dünyadan ayrılmış ve uzayda yaşamaya başlamıştır. Uzayda yaşamaya adapte olabilmek için Jupiter'de yaşayan uzaylılarla anlaşma yaparak, genetiği değiştirilen çocuklar üretildi ve onlara "Princes" adı verildi.Yapay olarak üretilen bu çocuklar "AHSMB (Advanced High Standard Multipurpose Battle Device) savaş robotu eğitimi almaktaydı. Hikayemiz genç bir "Princes" olan, Hitachi O Izuru'nun Grandzehle akademik şehrindeki hayatını konu alıyor.

Şahsen hikaye ve karakterler hoşuma gitti.Ne zaman çıkar bilmem ama izleme listeme aldım.

Resmi Sitesi:

Majestic Prince manga official website

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=496273

Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    6

  • CHOBiTS

    4

  • darkness167

    1

  • Day[9]

    1

Manganın konusuna baktım ve hoşuma gitti. İçinde bilim kurgu da varmış zaten tam benlik bir seri diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mecha türünü severim güzeldir iyidir:) Konu da güzel. İkisinin(Gattai!:parla:)birleşimi ile bu anime hoşuma gider diye düşünüyorum ^^ Paylaşım için teşekkürler CHOBiTS-sama :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Beklentim yok gibiydi neyse ki Akemi Takada, Mamoru Nagano ve Yoshikazu Yasuhiko ile birlikte en sevdiğim karakter tasarımcısı olan Hisashi Hirai'nin (Dragon Slayer, Scryed, Infinite Ryvius, Gundam SEED, Heroic Age, Linebarrels of Iron, Soukyuu no Fafner, Future GPX Cyber Fomula, Gin'iro Olynssis) bu seride çalışacağını öğrendim.

Bu minvalde seriye ait ilk posterler de yayınlandı. Hirai'nin karakter şablonlarını çok seven birisi olarak bu bile benim için bir izleme sebebi olacak.

Scan.jpg

PjrN7.jpg

Senaryo Reiko Yoshida'ya ait. Kendisinden daha önce habersizdim ama senaryosunu yazdığı yapımların çokluğunu görünce inanamadım:

Bakuman, Hana Yori Dango, Ao no Exorcist Movie, Osamu Tezuka's Buddha, Cat Returns, D Gray Man, La Corda D'oro, Deltora Quest, Drazgonball Z, Gad Guard, Getbackers, Ghost Hunt, Girls und Panzer, King of Bandits Jing, Jyu Oh Sei, K-ON, Kaikan Phrase, Kaleido Star, Kamisama Kozoku, Kurokami, Major, Mizuiro Jidai, Mushi Uta, Coo: Our Guardian, Peach Girl, REC, Romeo and Juliet, Rurouni Kenshin: Reflection, School Rumble, StreetFighter Alpha, Kimi to Boku, Tokyo Mew Mew, Umi Monotogari vs vs

Yönetmen bilgisi şu an yok ama her ihtimalle sezonun önemli çalışmalarından biri olacak diye düşünüyorum artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Nedense bana romanının kapak resimleri daha cazip geldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk Teaser yayınlandı ama izlenim için uzun fragmanı beklemek daha doğru olacak.

Yönetmen de bu arada açıklandı. Keitaro Motonaga (Quiz Magic Academy, Princess Princess, Malice Doll, Lovely Idol, Kikaider OVA, Ah My Buddha, Amaenaide Yo Katsu, To Heart: Remember My Memories, Magic Knight Rayearth OVA, Akane Iro Ni Somaru Saka, Getbackers, School Days, Jormungand) bu serinin yönetmeni olacak. Kariyerinde farklı türlerden işler var fakat daha önce Hentai OVA'ları yapmış birinin bu tarz serilerin başına getirilmesi (Bkz. Macross Frontier) açıkçası hiç de hoşuma giden bir olay değil.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fazla bir izlenim vermesede azda olsa görebildiğim mechalar hoşuma gitti açıkçası.Şimdiden PV verdiklerine göre kış sezonuna çıkması muhtemel görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...
gundamaster

Mecha dizaynları da görücüye çıkmış.

AHSMB-005 Red Five - Forward Leader Type

mecha1a.png

AHSMB-001 Blue One - Forward Type

mecha2a.png

AHSMB-002 Purple Two - Control Type

mecha3a.png

AHSMB-003 Rose Three - Booster Type

mecha4a.png

AHSMB-004 Gold Four - Gunner Type

mecha5a.png

Özellikle Red Five ve Blue one modelleri çok iyi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mecha'lar dizayn olarak pek hoşuma gitmese de Control Type fena görünmüyor aslında. Muhtemelen Fin Funnel türü şeylerle her mesafeden her yöne saldırı özelliği olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Hikayesini sevdim lakin yapimci firmayı sevemedim. Heroicage ve fafner benzeri çizimler hoşuma gitmiyor. Haber kapağındaki karakter çizimleri çok daha iyi duruyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O kişiye göre değişen bir husus ama farklı tercihlere saygı duyarım. Hisashi Hirai ne de olsa seveni kadar sevmeyeni de olan bir tasarımcı sayılabilir. Benim için tek ciddi sorun Macross Frontier'deki gibi dozu kaçırıp olayı "disco guns" ve CG pornosuna çevirmeleri ihtimali olabilir ama son birkaç senedir yapılan serileri düşünürsek her bir Mecha haberine sevinmeden edemiyorum öte yandan. Bir ara gerçekten soyu tükenmeye yüz tutan bir türdü çünkü.

Benim için biraz farklı bir doğum günü hediyesi olacak gibi görünüyor ama hayırlısı diyelim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yeni fragman öncekilere göre serinin -bana göre- olması gereken atmosferini çok daha iyi yansıtabilmiş ki bu da bana serinin ileride şu yada bu şekilde dramatik bir işlenişe dönebileceğinin işaretlerini veriyor. Sanırım bu seriyi de haftalık çeviri listeme almam gerekecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?