CHOBiTS 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Morning dergisinin resmi sitesine göre, Nakamura Hikaru'nun komedi mangası "Saint Young Men" anime filmine uyarlanacağı duyuruldu. Manganın 8. cildine göre uyarlanacak olan OVa'sının ise 3 Aralıkta yayınlanması bekleniyor. Staff Director: Takao Noriko Script: Nezu Rika (live action movie of "Kimi ni Todoke") Character Design: Asano Naoyuki (general animation director of "Doraemon: Nobita and the New Steel Troops - Angel Wings") Music: Suzuki Keiichi, Shirai Ryomei (live action movie of "20th Century Boys") Production Studio: A-1 Pictures Kaynak: Morning official website http://myanimelist.net/forum/?topicid=496693 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Bir arkadaşla beraber mangasını çevirmeyi düşünmüştük ama olmadı. İlginç ve eğlenceli bir seri. Film izlemeyi pek sevmem ama bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Beklediğim bir yapım daha çıktı. Hazır mangasına da başlamak üzereyken OVA ve filminin geleceğini duyurulması altın tepside sunulmuş gibi oldu. Okuyanların, baya beğendiğini gördüm. Her ne kadar öyle değilde böyle gibi gerçekçilikle kıyaslandırılsada son derece eğlenceli olduğu aşikar. Beklemedeyim. Çıkınca izleriz. ^.^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Bi mangasına bakmak lazım Güzel bişi gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 mangasına hiç bakmadım konusuda yazmıyor başta mangasına bakalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 27 Aralık 2012 Share 27 Aralık 2012 Teaser yayınlandı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap