CHOBiTS 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Resmi sitesine göre, Ikkitousen canlı sahne oyununun 30 Ekim-9 Aralık tarihleri arasında Tokyo'da gösterime gireceği duyuruldu. Baya merak ettim koca gögüslü bir sürü kız üstlerinde bir tek kilotları kalana kadar dövüşüyorladı.Bakalım bunlar ne kadar soyunacak. Yukarıdaki resim resmi sitesinden alıntıdır. Resmi Sitesi: Ikkitousen stage play official website Cast Sun Ce: Nakamura Shizuka (idol, profile) Lü Meng: Sawai Miyu (actress, official website) Story by Mimerio Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=496941 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS
VarOlanBiri 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Ahahaha süper haber, inşallah serideki gibi bir şey olur diyorum ama pekte beklentimi yüksek tutmayacağım.
gundamaster 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Dövüşürken üstleri yırtılmayacaksa bir anlamı olmaz. Kıyafet azaldıkça daha da güçleniyordu bu hatunlar
Shiniori 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 dövüşürken üstleri yırtılmayacaksa bir anlamı olmaz. Kıyafet azaldıkça daha da güçleniyordu bu hatunlar sapık
DevilRanger 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Ecchi serilerinin Live Action'u çıkacakta ben mi kaçıracağım? Çıktığında kesin izlerim :3
xxxxxxx 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Animesinde ki gibi büyük göğüslü hatunlar dövüşürken yarı çıplak kalmayacaksa hiç yapmasınlar daha iyi Fakat oldu ki öyle bir olay olursa şimdiden gece kuşağında yerimi alırım
Shiniori 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Animesinde ki gibi büyük göğüslü hatunlar dövüşürken yarı çıplak kalmayacaksa hiç yapmasınlar daha iyiFakat oldu ki öyle bir olay olursa şimdiden gece kuşağında yerimi alırım en fazla göğüs gösterirler iç çamaşırı tamamen gösterecek değiller ya o kadarda azmamıştır bunlar herhalde bu arada söylemeden edemicem bu tarz şeyleri nie sevdiğini kullanıcı adından anlaşılıyor zaten
Kusogaki 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Animede live action genelde fail olur. Bence beklentiyi yüksek tutmaktansa beklenti içine girmemek daha mantıklı.
Shiniori 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Animede live action genelde fail olur. Bence beklentiyi yüksek tutmaktansa beklenti içine girmemek daha mantıklı. konudaki en mantıklı konuşmasını yapan kusagaki bu arada live actiondan baska ne bekleyebilirsinki
Kusogaki 27 Eylül 2012 27 Eylül 2012 Eyvallah. Açıkçası Dragon ball live action izledim(2 seneden fazla oldu herhalde). Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Bazen neden böyle bir şey yaptımda diye kendime soruyorum. Pişmanlık...
Shiniori 28 Eylül 2012 28 Eylül 2012 live action izliceksen drama tarzı izliceksin. örneğin one piece dragon ball ve ikkitousen bunların live actionundan bişey anlamazsın rezillik rüsvan ama arşiv için saklıcaksın orası ayrı
DevilRanger 28 Eylül 2012 28 Eylül 2012 Ben de Dragon Ball ile Tekkeninkini izlemiştim Hissettiklerini anlıyabiliyorum.
CHOBiTS 28 Eylül 2012 Yazar 28 Eylül 2012 Ya buradaki live action yanlış anlaşılıyor sanırım proje tiyatro tarzı bir gösteri.Bu bağlamda DVD si yada televizyonda göstermesini beklemek çok zor.Tokyo'da 9 gün sürecek bir etkinlik desek daha doğru olur.Japon sanatçılar canlandıracak zaten bana göre; değil Japon, Amerikan X film yıldızları gelse bu kızların animelerini sahnede yansıtamaz.
Akuma_Blade 29 Eylül 2012 29 Eylül 2012 @Kurosagi @Shiniori Bakın, bu konuda söyleyeceklerimi defalarca linklediğim için uzun uzadıya yazmayacağım ama yeniden hatırlatma gereği duyuyorum: Link Live Action yada Stage Play önyargısını anlamıyorum. Batı yapımı uyarlamalarla topyekün tüm Live Action uyarlamaları da aynı mantıkla değerlendirmenizi de anlayamıyorum. Sadece geçen sene 10'dan fazla Anime'nin Stage Play'i çıktı. İlgi görüyor ki izleniyor, neden ayrıyeten tepki gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Ki zaten Stage Play'lerin tamamına yakını nete düşmüyor bile (edit: en azından Nyaa'ya düşmüyorlar), izleyemeceğiniz şeyi bu kadar ezmek bana gerçek bir izleyicinin tepkisi gibi gelmiyor.
Shiniori 29 Eylül 2012 29 Eylül 2012 neden ayrıyeten tepki gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Ki zaten Stage Play'lerin tamamına yakını nete düşmüyor bile, izleyemeceğiniz şeyi bu kadar ezmek bana gerçek bir izleyicinin tepkisi gibi gelmiyor. demişsin yukarıdaki mesajında. ama bak araştırırım bulurum izlerim ve izletirim amt sitesine o zaman o halini görmek isterim tmm torrentte zor paylasılır ama unutmaki sunu dvd versiyonları her zaman cıkar ve bunuda ispatlarım sana. tmm kafaya taktım ikkitousen yayınlansın ripleyip göstericem sana. bu arada nickimi doğru yazarsan sevinirim asiandvdclub.org üyelik açık kayıt ol takipte kal. nyaa.eu da live action kısmını takip et bol bol Stage Play yayınlanıyor örnek: http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=217196 indirip izleyebilirsin.
gundamaster 16 Kasım 2012 16 Kasım 2012 Oyuncuların kostümlü halleri yayınlanmış; Shizuka Nakamura= Sonsaku Hakufu Miyuu Sawai = Ryomou Shimei Kousuke Yonehara = Shuuyu Koukin Shun Takagi = Saji Genpou Shota Takasaki = Sousou Motoku Yojiro Murata = Kakouton Genjou Tomokazu Yoshida = Taishiji Shigi Tomoki Okayama = Toutaku Chuuei Ayumi Orii = Ryofu Housen Juria Kawakami = Kaku Bunwa Hitomi Komatani = Ryuubi Gentoku Natsuki Ikeda = Kanu Unchou Hanae Kataoka = Choushou Shifu Ryoko Tanaka = Goei Bazı karakterler gerçekten olmuş ama bazıları Ryoufu Housen ve Kan'u gibi bence pekte olmamış. Oyuncular güzel bile değil. Halbuki bunlar benim için animedeki en güzel hatunlar.
VarOlanBiri 16 Kasım 2012 16 Kasım 2012 Şimdi oyunculara baktımda hertürlü giderleri var yani:) Juria Kawakami = Kaku Bunwa Bir tek bu hatunu beğenmedim, o da acaba onun ateşli hatun modelini yansıtacak mı acaba diye:)
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap