CHOBiTS 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Tsukimonogatari kapak notuna göre(Monogatari serisinin 13. cildi), "Nekomonogatari (Black)" Tv anime serisinin 29 Aralıkta ön gösterimin yapılacağı duyuruldu. İkinci sezonu hiç begenmesemde BD ve DVD satış rakamları bir TV serisi için en çok satanlar sıralamasında ilk sırayı aldı.Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali bu monogatari serilerinden daha çok ekmek yerler.Bu bağlamda romanın şuanki durumuna göre en az 6 adet TV yada Film serisi gelmesi muhtemel. Diger Monogatari Kitap Serileri First Season: Bakemonogatari, Kizumonogatari, Nisemonogatari, Nekomonogatari (Black) Second Season: Nekomonogatari (White), Kabukimonogatari, Hanamonogatari, Otorimonogatari, Onimonogatari, Koimonogatari Final Season: Tsukimonogatari, Owarimonogatari, Zoku Owarimonogatari Konu: Nisio Isin'in Monogatari kitap serisinin 6 ve 7 cildi; Tsubasa Ailesi (つばさファミリー) ve Tsubasa Kaplanı konularını içine alıyor. Nekomonogatari (Black) başrolünü Hanekawa Tsubasa üstlendiği ve Kizumonogatari ile Bakemonogatari arasında geçen olayları konu ediniyor.Bu açıdan Senjougahara hayranları üzülecekler. Millet altyazı sorunu çekmesin diye SyLaR_54 seni bu projeye davet ediyorum. Novel Karakter Kadrosu: Araragi, Koyomi Main Hanekawa, Tsubasa Main Araragi, Karen Supporting Araragi, Tsukihi Supporting Hachikuji, Mayoi Supporting Kanbaru, Suruga Supporting Oshino, Shinobu Supporting Resmi Sitesi: Shaft To Animate All the Monogatari Series of Nisio Isin Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=496599 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Müsait olursam çevirmeye çalışırım. Bakemono ve Nisemono'nun hayranı oldum çünkü. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Süper süper süper ! Hatta süper ötesi bir haber Monogatari serisi en sevdiğim serilerdendir *-* Umarım devamlarını çıkartırlar daha Gerçi ben Nekomonogatariden daha çok Kizumonogatari veya Onimonogatarinin daha önce çıkmasını isterdim çünkü orada favori karekterlerim olan Shinobu-chan'ın resimleri var ve zaten yanılmıyorsam da onlarla ilgili o seriler ^^ Paylaşım için teşekkürler CHOBiTS-sama Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Süper süper süper ! Hatta süper ötesi bir haber Monogatari serisi en sevdiğim serilerdendir *-* Umarım devamlarını çıkartırlar daha Gerçi ben Nekomonogatariden daha çok Kizumonogatari veya Onimonogatarinin daha önce çıkmasını isterdim çünkü orada favori karekterlerim olan Shinobu-chan'ın resimleri var ve zaten yanılmıyorsam da onlarla ilgili o seriler ^^ Paylaşım için teşekkürler CHOBiTS-sama Dediğin gibi bende Kizumonogatarinin daha önce çıkmasını isterdim fakat...Sanırım Nisanda çıkacak ki çıksa bile dvdlerinin çıkması-alt yazısı derken biz daha 1 sene bekleriz ayrıca seri Shinobu ve Araragiyi anlatacak(nasıl vampir oldu,shinobu nasıl bu şekile geldi fln anlatılır) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Nisemonogatari'nin çeviri var mı acaba. Ayrıca Sylar ben sana dememiş myidim çok süper seri diye. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Anitr'de var. Bir hazine gibi saklıyorlar. Ulaşması One Piece'i bulmaktan da zor. Türkanime'de var. Oradan indirilebilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 Ayrı şekilde altyazısı yoksa problem ya. Ben pek hardsub sevmiom ama bakcaz artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 27 Eylül 2012 Yazar Share 27 Eylül 2012 Ayrı şekilde altyazısı yoksa problem ya. Ben pek hardsub sevmiom ama bakcaz artık. İlk sezonu ing BD Fansub ikinci sezonuda 1080p BD raw indirdim.Altyazısını ilerde belki paylaşan yada başka çeviren olur.Olmasa bile ing altyazıyla zaten çıktığında izledim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 27 Eylül 2012 Share 27 Eylül 2012 merakla 3 sezonunu bekliyorum inş 2 sezon gibi olmaz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 28 Eylül 2012 Share 28 Eylül 2012 Ah Kusogaki-san nedir şu Harsubculardan çektiğimiz -_- Altyazılarını paylaşmış olsalar ne güzel şimdi elimdeki BD rawla bidaha izlemiş olurdum :3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 28 Eylül 2012 Share 28 Eylül 2012 Oarsı öyle. Hard yapmayın demiyorum ama altyazı paylaşsalar en azından. GErçi anitr ye girdim sitenin indirme sistemi çok güzelmiş. Tek seferde tüm nisemonogatari serisini indirdim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 28 Eylül 2012 Share 28 Eylül 2012 Evet indirme sistemleri gerçekten çok güzel Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 20 Haziran 2013 Share 20 Haziran 2013 Nekomonogatari: White fragmanı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 29 Ağustos 2013 Share 29 Ağustos 2013 çok üşendiğimden buraya yazıyorum bakemonogatarinin son romanları 2014 te anime yapılcakmış... http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-08-28/hanamonogatari-anime-slated-for-tv-in-2014 fanlarına (Nekomogatari (White), Kabukimonogatari, Otorimonogatari, Onimonogatari, and Koimonogatari. ) kişisel not:olsa da olur,olmasa da Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap