CHOBiTS 30 Eylül 2012 30 Eylül 2012 Resmi sitesine göre Haiyore! Nyaruko-san TV serisinin 2.sezonu duyuruldu. İlk sezonun direk devamı şeklinde olacak. Resmi Sitesi: Nyaruko-san official website, Mainichi Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=497341 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS
CloudT 30 Eylül 2012 30 Eylül 2012 Parodi kısımları keyifliydi. Yani fena bir seri değildi, 2. sezon olması da hoş. ^^
oosmankaplan 30 Eylül 2012 30 Eylül 2012 ilk sezonu izlemiştim zevkliydi 2. sezonun çıkacak olması güzel haber tşkler
CHOBiTS 1 Ekim 2012 Yazar 1 Ekim 2012 Animelit te olacaktı sanırsam.Online izleme sitelerinde var ama asla tercih etmeni istemem parazitlere prim verme.
mira flower 2 Ekim 2012 2 Ekim 2012 yaşasııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim habere eğlenceli bir seriydi
Hotello 6 Ekim 2012 6 Ekim 2012 İlk sezonu cokda iyi degildi ikinci sezonda birazdaha iyi olur inşallah .. zaman geçirmek icin izliyorum resmen :9
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap